Tedenski horoskop od 25. septembra do 1. oktobra

24. 9. 2023
Deli
Tedenski horoskop od 25. septembra do 1. oktobra (foto: shutterstock)
shutterstock

Kaj napovedujejo zvezde za zadnji teden v septembru?

OVEN

Zamikalo vas bo sodelovanje s pomočjo katerega boste lažje prenašali svoje poslovne zamisli in sporočila. Energija Sonca v tehtnici vam bo omogočila občutek, da ste na pravi poti, kljub temu se na neznanem terenu ne izpostavljate preveč. Pomembno bo tudi, da v petek, ko nastopi Polna luna vse skupaj preverite. Zaradi notranje napetosti, ki bo prisotna lahko storite napako. Glede domačega vprašanja se boste v nedeljo odločili lažje, kot ste predvidevali. 

BIK

Srčno energijo boste povezali z razumom, zato boste samostojni in uspešni pri poslovnih odločitvah. Prezaposlenosti s samim sabo se izognite, saj lahko upočasni delovanje. Na področju čustev bo najbolj burno v petek, ko nastopi Polna luna. Ne boste nastopili, dokler ne boste dokončno vedeli, kaj želite od ljubljene osebe. Spremljal vas bo notranji nemir, še posebej tiste, bike in bikice, ki se nahajate v nedorečenih zgodbah.

DVOJČKA

Obljubili ste stvari, zato vas bo, če ne boste obljube izpolnili pekla vest. Prebudil se bo občutek, da vas nihče ne razume, da ste prezaposleni. Tokrat ne boste skrivali svoje užaljenosti, pričakovali boste tudi opravičilo. Zaradi trenutnega nezadovoljstva se nikar v petek, ko nastopi Polna luna ne podajajte v spore na čustvenem področju. Mnenja drugih ljudi bodo imela v nedeljo na vas zelo močan vpliv, ki se mu bo težko upreti. 

RAK

Na razne provokacije redko nasedate, vendar se boste v začetku tedna kljub temu težko zadrževali. Namesto da gojite jezo, se bo počasi potrebno notranje umiriti. Na področju čustev boste v petek, ko nastopi Polna luna zaznavali, da preveč oklevate, namesto da bi si pogumno poiskali pravo pot. Zdelo se vam bo, da se je vse skupaj ustavilo, kar bi lahko izkoristili v smeri, da poiščete nekoliko globlji stik s sabo. 

LEV

Z energijo Sonca v tehtnici se boste znebili notranje napetosti, tudi s financami boste veliko bolj spretni. V prihodnje se vam bodo obrestovali dobri odnosi, zato v petek, ko nastopi Polna luna stisnite zobe, tudi v situacijah, ko bi se najraje glasno uprli. Namesto da bi silili v ospredje, počakajte in zbirajte pomembne informacije. V nedeljo boste sicer malce utrujeni, vendar se kljub temu ne boste odpovedali prijetemu povabilu. 

DEVICA

Nekaj, kar boste v začetku tedna spontano rešili, vam prinaša na poslovnem področju boljši ugled in več samozavesti. Tokrat lahko začnete nekaj novega, obeta se vam tudi poglobljeno razmišljanje o večjih spremembah na področju financ. Dobili boste energijo, s katero boste sposobni premagati negativne vibracije ter razne ovire. Potrudite se, da boste tudi v soboto in nedeljo gledali naprej in skoraj vse se bo zgodilo ob pravem času. 

TEHTNICA

Z energijo Sonca v vašem znamenju se boste znebili občutka napetosti, spoznali boste tudi, da vam kritiziranje drugih ne bo prineslo zadovoljstva. Ne glede na pripombe, ki jih boste deležni ohranite pozitivno naravnost ter se oklepajte predvsem bistvenih dejavnikov. Veliko zanimivega se bo v nedeljo, ko bo luna v biku dogajalo na čustvenem področju. Lahko se boste pogovorili ter prišli do spoznanja, da vas določena oseba dopolnjuje.

ŠKORIJON

Z energijo Sonca v tehtnici boste doživeli prehod v lepše trenutke, prav tako se boste lahko izražali s svoji pravi podobi. Vse se bo odvijalo počasi, kljub temu boste gradili stabilne temelje, ter se spogledovali z boljšim zaslužkom. Manipulacija drugih se vas tokrat ne bo dotaknila, raje boste neobremenjeno uživali v strastnih elementih. V nedeljo bodo misli usmerjene predvsem v zdravje, gibanje ter prehranjevalne navade. 

STRELEC

Vse kar se bo dogajalo v prvih dneh tedna, bo od vas zahtevalo povečano koncentracijo ter zbran um. Na trenutke vas bodo obremenjevala vprašanja, ki ne bodo imela ne začetka ne konca. Nikar ne pričakujete, da se bodo odgovori pojavili sami od sebe. V petek, ko nastopi Polna luna se boste usmerili v poglabljanje ter sestavljanje svoje osebnosti, z namenom, da bi prebudili notranji mir. Če boste prisluhnili, vam bo lažje. 

KOZOROG

V začetku tedna vas lahko obremenita nestabilnost in nesigurnost, ki se bosta prepletali predvsem na področju čustev. Tudi na področju kariere boste, ko ne bo vse tako kot želite napeti in razdražljivi. Upiranje avtoriteti lahko povzroči še bolj neprijetno stanje. Prijazen odziv ljubljene osebe bo v nedeljo, ko bo luna v biku balzam za dušo. Vezani kozorogi in kozoroginje, sposobni se boste pogovarjati tudi o nadgradnji odnosa.  

VODNAR

Kar naenkrat vas bo začela bolj kot običajno zanimati materialna plat, zato se boste v začetku tedna, predvsem tisti, ki ste na samostojni poti ukvarjali s tem, kako bi lahko zaslužili več denarja. Napredne ideje bo potrebno tudi udejanjiti, v nasprotnem primeru vam prinašajo le zmedo. Ljubezensko področje bo v soboto, ko se bo luna nahajala v ovnu obarvano z iskrenostjo. Kljub vsemu pa bo še vedno na prvem mestu svoboda.

RIBI

Če boste nekaj naredili čisto po svoje, sprejmite tudi posledice, ter se z njimi direktno soočite, da preprečite razne nesporazume. Samski, ko boste končali s svojimi opravili si boste z veseljem vzeli čas za užitke, med katerimi bodo tudi zmenki. Vezani se lahko v petek, ko bo energija Polne lune prenaporna hitro znajdete v kakšnem brezpredmetnem konfliktu. Prav tako razčistite s trmo, ki vas še nekaj časa ovira pred spontanimi koraki.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite tudi: