Tedenski horoskop od 26. 12. do 1. 1. 2017

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v naslednjih dneh.

Tedenski horoskop od 26. 12. do 1. 1. 2017 (foto: Shutterstock) Shutterstock
26. 12. 2016

Oven

Teden, ki je pred vami bo kljub temu, da ste polni raznih dvomov zelo razgiban. Izogibajte se prehitrih in nepremišljenih odločitev. Dogajanje se bo pomaknilo v čisto drugo smer, zgodil se bo za vas koristen preobrat in dosegli boste še več, kot ste si zastavili. Tistim, ki vam ne privoščijo, boste dokazali, da se z majhnimi koraki daleč pride. Dobra družba boste za osamljene.

Bik

V prvi polovici tedna boste naleteli na manjše ovire, ki vam ne bodo najbolj všeč. Veliko bo odvisno od tega, koliko boste pri delu in odločitvah zbrani. Torej nobenih aktivnosti, ki bi speljevale vaše misli na čudne poti, vam jemale čas ali vas kako drugače zaposlovale. Na ljubezenskem področju so pred vami čudoviti dnevi, pogovori in zbližanja z ljubljeno osebo. To, kar ste pogrešali.

Dvojčka

Pripravljeni ste na novosti. Čeprav vas vse, kar je novega, privlači in kratkočasi, se držite nasveta, ki ste ga dobili pred kratkim, to je, da sedaj ni čas za velike spremembe. Držite se torej uhojenih poti in preizkušenih metod in počakajte na boljše čase. Privoščite si nekaj počitka in oddiha, ki ga resnično potrebujete, da se psihično ne zlomite. Športne dejavnosti vas bodo sproščale.

Rak

V prvih dneh tedna bo na prvem mestu delo in vse kar je s tem področjem povezano. V službi boste dokazali, kako odličen diplomat ste, kadar se zatakne pri odnosih. Več prostora boste namenili dialogu in kompromisom. Imeli boste veliko dobrih priložnosti, ki bodo povezane s simpatično osebo nasprotnega spola. Razigrani boste, še posebej v družbi simpatičnih oseb.

Lev

V zadnjem času ste se preveč posvečali delu. Koristilo vam bo, če boste za nekaj časa na zasebnem področju upočasnili delovni tempo. V službi poskrbite za spremembo, ker je delo postalo preveč rutinsko in vas je začelo dolgočasiti. Nove naloge, ki vas čakajo, bodo dvignile vašo energijo. Proti koncu tedna boste razmišljali o izletu, ki vam je nekako pisan na kožo.

Devica

V ponedeljek ne boste ravno najboljše volje. Prizadelo vas je, da vam je spodletelo nekaj, kar ste dolgo pripravljali in si od uspeha veliko obetali. Nič še ni izgubljeno, poizkusite znova in videli boste, da vam bo življenje pokazalo tudi prijaznejši obraz. Več pozitivne energije in sproščenosti boste začutili v zadnjih dneh tedna, ko boste pripravljeni na zabavo in pogovore s prijatelji.

Tehtnica

Teden, ki je pred vami vam bo naklonjen. Planeti vas bodo vzeli v zaščito in brez težav boste kos problemom, s katerimi se boste srečali. Tudi tistim, ki jim do sedaj niste bili kos in so ostali nerešeni. Prepustite se torej ustvarjalnosti, ki vas bo usmerila k odličnim rezultatom. Deležni boste tudi številnih komplimentov s strani ljubljene osebe, ali simpatije, ki vas opazuje že dlje časa.

Škorpijon

Vaše misli bodo v prvi polovici tedna nekoliko zbegane. Predvsem zato, ker še nimate rešenih zadev na čustvenem področju. Poskusite se soočiti sami s sabo in ugotoviti, kaj si v resnici želite. Prosti dnevi vam bodo pisani na kožo, privoščili si boste izlet, ki vas bo še dodatno napolnil z energijo, ki vam je v zadnjem času nekako primanjkuje. S seboj povabite dobrega prijatelja.

Strelec

Zvezde vam bodo naklonjene in pred vami je fantastičen teden. Samozavestni in odločni boste brez večjih težav premagali marsikateri izziv, ki se vam bo pojavil. Tudi v službi boste zaradi odličnih idej in ustvarjalnosti prehiteli mnoge nevarne tekmece. Le pri delu, ki bo zahtevalo popolno zbranost, ki vas dolgočasi, se ne boste najboljše izkazali. Vikend bo namenjen zabavi.

Kozorog

Nekatere zadeve vam uhajajo iz rok. Škoda bi bilo, če ne bi uresničili načrta samo zato, ker si predpise in uradne zahteve razlagate preveč po domače. Držite se torej pravil do najmanjše podrobnosti in ne prehitevajte časa zaradi nestrpnosti, ki se bo pojavljala. Na ljubezenskem področju se vam obeta konec tedna srečanje, ki ga boste sicer načrtovali, vendar boste na koncu še dodatno presenečeni.

Vodnar

Prvi dnevi v tednu prinašajo napetost. Proti koncu tedna se vam bo vse zdelo veliko lažje. Končno boste opravili z obveznostjo, ki ste jo prevzeli precej nepremišljeno in vam je sedaj odveč. Ker imate močan čut odgovornosti, se ne boste poizkusili izmuzniti, ampak boste besedo držali. Obetajo se vam pozitivni rezultati, ki vas bodo vodili v optimizem in sproščeno stanje.

Ribi

Sedaj je čas za manjše spremembe. Potrudite se, da bodo vaši odlični načrti zaživeli in da ne bo vse ostalo samo v vaših mislih. Z uspehi boste na druge naredili vtis in pričarali si boste spoznanje, da v ustvarjalnosti nimate pravih tekmecev, kar vam bo v osebno zadovoljstvo in vam bo dvignilo samozavest. Tudi čustva bodo umirjena, uspeli boste rešiti določene težave.

horoskop.si