Tedenski horoskop od 27. 2. do 5. 3. 2017

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 27. 2. do 5. 3. 2017 (foto: Shutterstock) Shutterstock
27. 2. 2017

Oven

Že nekaj časa čutite napetosti, kar je posledica pretiranih obremenitev in skrbi, ki ste jih deležni skoraj vsak dan. Sprostite se ob glasbi in v naravi. Bodite bolj pazljivi, saj lahko naletite na manjše ovire. Če se vam bo le uspelo izogniti nepotrebnim skrajnostim, z zdravjem ne boste imeli večjih težav. Na čustvenem področju se postavite zase in zahtevajte več.

Bik

Prva polovica tedna bo obarvana s poslovnimi in finančnimi zadevami. Svoje delo boste začeli jemati nekoliko resneje. Težko se boste nahajali v okolju, ki bi vas utesnjevalo in vam ne bi omogočilo napredka, kakor tudi sprememb, ki jih načrtujete že nekaj časa. Na čustvenem področju se boste zmožni sprostiti in biti pripravljeni na resne pogovore med vama.

Dvojčka

Še vedno razmišljate o ljubezenskih zadevah, čeprav se stvari ne morejo premakniti tako hitro, kot si želite. Z nekom se bosta najprej uspešno dogovorila, vendar boste prav kmalu opazili, da ni tako zanesljiv, kot ste predvidevali na začetku. Finančno stanje se bo počasi stabiliziralo, saj ste začeli delati premike, ki vam bodo omogočili lažji zaslužek v krajšem času.

Rak

Lepo si odpočijte in občutili boste močan vdor energije, ki jo prinaša še posebej druga polovica tega tedna. Splošno počutje bo več kot odlično. Možnosti imate za napredek. Čas je za odločitev, nasprotna stran je že nestrpna. Vezane čaka romantično obdobje, v katerem se bo razmerje še poglobilo. Končno boste ljubljeni osebi začeli zaupati.

Lev

Nekoliko kritično obdobje, ki zavira sproščeno komunikacijo in energijo na vseh področjih. Na dan prihajajo pikre besede in dejstva, ki bi jih najraje zakrili. Ker imate nekoliko oslabljen imunski sistem, se posvetite telovadbi uživajte veliko vitaminov, ter osvežilnih pijač. Privoščite si kakšen dan čisto zase, da se izognete nakopičenemu stresu.

Devica

Delo in obveznosti, povezane s financami, vas bodo v prvi polovici tedna popolnoma okupirale. Z glavo boste povsod, samo pri ljubezenskih zadevah ne. Ne dovolite si, da pride tako daleč, da začnete ljubezen jemati kot dolžnost. Samski se ne boste branili priložnostnega flirta, a nameravate ostati brez obveznosti. Odgovarjale vam bodo avanture.

Tehtnica

V prvi polovici tedna boste postorili zadeve, s katerimi že nekaj časa zaostajate za ostalimi. Veliko boljše se boste počutili, ko bodo tudi glavne zadeve, ki so vas bremenile na poslovno finančnem področju za vami. Računate lahko tudi na povečano stanje na svojem bančnem računu, kar vam bo ponudilo priložnost, da načrtujete potovanje ali nakup.

Škorpijon

Želje so eno, realnost pa nekaj čisto drugega. V tem tednu, ki je pred vami ne pričakujte preveč. Ukrotite svoj nemirni duh, ter se raje posvečajte dolžnostim, ki so zelo pomembne. Rahlo nezadovoljstvo, čustvena razdvojenost in nemoč za ohranjanje harmonije. Na osebnem področju si boste zaželeli korenitih sprememb in jih tudi izpeljali tako kot je treba.

Strelec

Prva polovica tedna bo burna na čustvenem področju. Na ljubezenskem področju lahko pride do nevšečnosti, ki bodo morda pogojene z daljno preteklostjo. Premislite o tem, kako bi lahko zavarovali svoj delovni položaj. Morda bo treba premisliti tudi o dvigovanju prihrankov, kar vam ni preveč všeč, vendar se boste s tem znebili določenega bremena, ki vam ne da mirno spati.

Kozorog

Ne bojte se strastnih energij in direktne komunikacije, ki vam bo pripomogla na vsakem koraku. Poslovne zadeve se bodo razbistrile v zadnjih dneh tedna, ko boste bolj naklonjeni delu in reševanju finančnih zadev. Tudi na zdravstvenem področju se boste nahajali v umirjenem obdobju. Zadovoljni boste s sabo, saj ste v zadnjem času razčistili z določenimi strahovi.

Vodnar

V prvih dneh tedna bodo v ospredju finančne zadeve. Če ne boste pazili na svoj denar, se vam lahko zgodi, da se boste morali zadolžiti, čeprav si tega ne morete privoščiti. Spet ste neprevidni, zato tako doma kot med sodelavci pazite, da ne bi razkrili kaj pomembnega, saj bi si s tem ustvarili slabo luč in se nekomu celo zamerili. Pomembno je, da ste zadovoljni sami s sabo.

Ribi

Mars vam bo še naprej stal ob strani in vas napajal s svežo energijo, zato se bodo tudi težave, ki se bodo pojavljale zdele znosnejše. Veliko se boste ukvarjali z analiziranjem svoje situacije na poslovnem področju. Na obzorju so manjše spremembe, ki vam bodo sicer všeč, vendar bo potrebno veliko tveganja in odločanja, da jih dosežete in sprejmete.

horoskop.si