Tedenski horoskop od 27. 3. do 2. 4. 2017

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 27. 3. do 2. 4. 2017 (foto: profimedia) profimedia
27. 3. 2017

TEDENSKI HOROSKOP ASTRO KLUB 27.3.-2.4.17

OVEN

Pogum je lastnost vredna občudovanja in na delovnem mestu ga boste v prvi polovici tedna še kako potrebovali. Ker bo sreča na vaši strani, se bo vse uredilo skoraj po vaših željah. Znanje, sposobnosti in izkušnje se vedno obnesejo, poleg tega pa se je dobro zanesti še na nekaj sreče. Čez vikend si vzemite čas za oddih na prostem in uživajte.

BIK

Na čustvenem področju boste prišli do zaključka, da imate določeno osebo zelo radi in da želite z njo preživeti več svojega prostega časa. Tisti, ki ste v vezi, se boste znašli v večjih dvomih, saj vam partner tokrat ne bo dajal pravih odgovorov na vaša vprašanja, kar lahko v vas sproži plaz jeze in ljubosumja hkrati. Sprostili se boste na zabavi, ki se vam obeta v soboto.

DVOJČKA

Pretirano se ukvarjate s težavami na partnerskem področju, saj jih s takšnim pristopom le še potencirate. Nedvomno bi bilo veliko bolje, da vsaj za nekaj časa stopite korak nazaj in dovolite življenju, da samo najde pravo pot. Verjeli ali ne, rešitev za vas je že pripravljena. Na zdravstvenem področju se vam obeta konec tedna nekaj utrujenosti, ki jo boste lahko premagali.

RAK

V preteklosti ste na partnerskem področju naredili kar nekaj napak, vendar se oba s partnerjem zavedata, kako pomembno je, da se naučimo odpuščati. Ne obtožujte se za stvari, ki jih niste vedeli ali znali. Naredite vse, da se boste iz vsega skupaj nekaj naučili in se pogumno odpravite novim izzivom naproti. Počasi se boste pripravljali na proste dneve.

LEV

Premišljeni boste, zaradi česar boste neko delo opravili z odliko. To je čas uspeha in novih priložnosti, ki bi jih bilo škoda zavreči. Bodite pozorni na nove informacije, ki jih prejemate, saj jih boste lahko s pridom izkoristili. Sicer pa vas proti koncu tedna čaka prijetno presenečenje, ki si ga boste še dolgo zapomnili. Tudi finance bodo tokrat urejene.

DEVICA

Pri delu ne bodite škodoželjni, saj se to lahko hitro obrne proti vam. Veselite se tujega uspeha in upajte, da boste nekega dne tudi vi na tem mestu. S trudom in vztrajnostjo vam bo nedvomno uspelo. Če se boste osvobodili zavisti, boste nadvse dobre volje in sproščeni. Kar smejalo se vam bo, saj boste prišli do zaključka, da vam nič ne manjka.

TEHTNICA

Razmišljali boste o vašem partnerskem življenju in postali zelo melanholični. S partnerjem se tokrat ne boste počutili najbolj domače. Ugodno za novo ljubezen ali obnovitev stare ljubezni. Ne poslušajte drugih, poslušajte sebe. Na področju financ se v tem obdobju varujte nepremišljenih nakupov in naložb, ki bi pomenile veliko tveganja. Posvetite se raje miselnim načrtom.

ŠKORPIJON

Želeli si boste iskrenega pogovora in lahko se vam zgodi, da ne boste dobili odgovora na svoje vprašanje. Z večjimi odločitvami še nekoliko počakajte, da ne boste storili kakšne napake. Nehajte se oklepati stare zgodbe, raje se vprašajte, kaj je boljše za vas in pri tem tudi vztrajajte. Dobro preberite drobni tekst, še preden sploh razmišljate o kakšnem podpisovanju dogovorov ali pogodb.

STRELEC

V tem tednu boste urejali različne zadeve, predvsem pa je čas v njem primeren za urejanje finančnih zadev, ki vam povzročajo vse več skrbi. Če menite, da ne boste zmogli, si poiščite honorarno delo, ki vas bo vsaj deloma rešilo iz zagate. Proti koncu tedna se boste pomikali z nesigurnostjo, saj boste čakali na končen razplet določenih zadev, ki so vam pomembne.

KOZOROG

Na delovnem mestu se bo pojavila naveličanost in vam bo zmanjkovalo energije, ker se vaše ideje še ne bodo mogle uveljaviti. Vztrajajte, ker se vam bo kasneje poplačalo. Pričakujte nenavadne želje s strani partnerja. Stvari bodo hitro našle svoje mesto, zato naj vas ne skrbi, četudi sprva ne bo potekalo tako, kot ste si vi zamislili. Ohranite potrpežljivost in še pred koncem tedna bo vse urejeno. 

VODNAR

Utrnile se vam bodo ideje, ki zahtevajo premislek in kasneje takojšnjo realizacijo. Naredite premik, s katerim odlašate že nekaj časa. Vaše ideje bodo sicer naletele na plodna tla, nikakor pa potem ne pride do konkretne realizacije. Če imate v mislih kakšen nov projekt, pa raje še malce počakajte, saj bi se lahko odločili v napačni smeri in izgubili ugled.

RIBI

Končno ste pometli s težavami, ki so se vas oklepale. Obeta se vam zanimiv teden, poln presenečenj in zanimivih dogodkov, ki vam bodo popestrili vaše življenje. Okolica vam bo ponujala točno tisto, kar tisti trenutek potrebujete. Ulovite žarek ljubezni, ki se vam nasmiha. S partnerjem boste doživljali, še posebej od srede naprej čudovite trenutke, obarvane z romantiko. 

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri