Tedenski horoskop od 27. 5. do 2. 6. 2019

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 27. 5. do 2. 6. 2019 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
26. 5. 2019

OVEN

Najbolj boste uživali v tem, da se v vaši družbi vedno kaj dogaja in da je vaš čas na obzorju veliko dobre volje, saj vas bo spremljala luna v vašem znamenju. Planeti vas bodo proti koncu tedna opozorili na moč sodelovanja in poslušnost. Poglobiti se boste morali v delovne projekte s katerimi ste odlašali. Ljubezen prinaša čarobno energijo. Odlikovali vas bosta ognjevitost in drznost, kar vam prinaša več možnosti osebnega napredovanja.

BIK

Na čustvenem področju boste v prvih dneh tedna poudarili svoje želje in misli, vendar to ne pomeni, da boste s tem dosegli izboljšanje. Vsekakor pa pohitite, da razložite situacijo, ki je ostala nedorečena. Planeti vam proti koncu tedna podarjajo dodatno energijo in spodbudo, s katero boste lažje prišli do želenega napredka na osebnem področju. Konec tedna bo za vas prelomnica, saj vam prinaša drznost, učinkovite rešitve in spremembo, katera bo pot do notranje umirjenosti.

DVOJČKA

Ker vam bodo planeti v prvih dneh tedna naklonjeni, boste imeli veliko moči in drznosti.  Dinamika obdobja bo prinesla pomembno željo po širitvi znanja. Pri tem si boste morali postaviti jasne meje in pravila igre, ter posledično ugotoviti, kaj si sploh želite. Prijeten čas bo tokrat za družabne odnose. Mirna energija vam bo pomagala, da boste uredili vse potrebno. Prijatelji bodo ključne osebe, ki bodo znale prisluhniti vaši zgodbi in vas pomiriti.

RAK

Dovolj močni ste, da dosežete kar ste si zastavili glede delovnih zadev. Pokazali boste več izvirnosti, kar bo pravi ključ do zmage. Hitro odgovorite na nekaj sporočil, potem se popolnoma posvetite ljubljeni osebi. Konec tedna boste začutili nekaj več negotovosti. Morda ste le nekoliko utrujeni in posledično brez idej in prave motivacije. Najprej bi se morali dobro spočiti in potem počasi obrniti novi list. Ne dovolite si zahajati v brezglave odločitve.

LEV

Odločiti se morate, kaj je za vas bolj in kaj manj pomembno. Ne boste smeli iskati lažjih poti, kajti ne obstajajo, tudi luna v ovnu jih ne bo dovolila. Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč. Čutili boste lenobo in željo po tem, da se umaknete iz glavnega dogajanja. Vendar je zelo velika verjetnost, da vas bo določen odnos obremenjeval, zaradi česar bo težje pobegniti. Planetarna kombinacija vam bo podarila v nedeljo dobre iztočnice za delo na sebi in dokončevanje določenih zadev.

DEVICA

Veliko zadev ste rešili, toda na vidiku so nove, ki vam zaradi hitrega vpliva lune v ovnu pospešeno prihajajo. Dobili boste povabilo, ki vam na prvi pogled ne bo najbolj dišalo, vendar je prav da ga sprejmete. Konec tedna boste deležni pozornosti, ki vam bo zelo godila in vas spravljala v dobro voljo. Poudarjena bo tudi vaša občutljivost, zato se v besednih dvobojih raje ne postavljajte v ospredje, saj bi se lahko celo osmešili. Priznajte sebi in drugim, da potrebujete konkretne spremembe.

TEHTNICA

Začetek tedna bo prijeten, saj boste pozabili na črnogledost in slabo voljo. V odnosih se bo oglasila iskrenost, s katero boste zgladili nesporazume. V sredo sledijo vroči trenutki. Ne govorite preveč o vaših zasebnih načrtih, saj bi vas lahko nekdo slepo izkoristil ali nesel informacije naprej, s čimer bi vam storil veliko škodo in nesporazume. Okolico boste osvajali s svojo modrostjo in razumom. Kdor bo potreboval dober nasvet, bo poiskal vašo bližino.

ŠKORPIJON

Potrebujete več miru in sproščene komunikacije, saj ne morete razmišljati tako hitro kot v preteklih dneh. Tudi vi se lahko zmotite, čeprav se vam to dogaja zelo redko. V sredini tedna boste izredno zgovorni, nobenih zadržkov ali pomislekov ne boste imeli, kar bo še posebej všeč prijatelju nasprotnega spola, saj boste končno povedali vse, kar vam leži na duši. Pravih rezultatov ni od nikoder, vi pa se ves čas trudite. Ustavite se in preverite, kje delate napako in poiščite za lažjo pot. 

STRELEC

Razmišljali boste, kako bi odgovorili na določeno vprašanje, ki vam ne dopušča mirnega spanca in vas jezi. Izogibajte se konfliktom, saj vaša zgovornost namreč trenutno ni na višku. Prvi korak do tega, da bi vas drugi boljše razumeli, je, da jim najprej tudi sami prisluhnete. Nahajate se v obdobju kreativnosti, zato boste tudi tokrat lahko dosegli vse, kar si boste zadali. Pri delu boste blesteli, saj je pred vami nov izziv, v katerega boste vložili ogromno energije. 

KOZOROG

Na poslovnem področju si prizadevajte za novosti. Včasih besede niso dovolj in so bolj pomembna dejanja. V sredini tedna tedna bo ravno obratno, saj bo nekdo vztrajal, da mu natančno razložite določene nejasnosti, kar vam ne bo najbolj všeč. Ljubezenske zvezde vam konec tedna ponujajo novo, bolj zanimivo priložnost. Nekako ne znate zavrniti prošnje svojih bližnjih, zato jim boste tudi tokrat ustregli, čeprav lahko to prinese nekaj partnerjevega nerganja.

VODNAR

Venera v znamenju bika vam bo podarila mnogo lepih in nežnih energij, s katerimi se boste lahko prebili v zadovoljno pozicijo. Popazite na moč svojih misli, kajti le te so prava pot do lastne sreče. Planeti prinašajo močno potrebo po raziskovanju tistih poti, ki so vam uganka in priložnost za osebno rast. Morda se preveč družite z nekom, ki vas nekako obremenjuje s svojimi težavami. Nikakor se ne ustavljajte sredi poti.

RIBI

Ob nekem obisku ali srečanju boste sredi tedna izvedeli še več glede zanimive zgodbe, ki vas bo presenetila. Na poslovnem področju se ne trudite dovolj da bi dosegli svoj nivo uspeha. Prav je, da premislite o tem, koliko truda ste pripravljeni vložiti v določeno pomembno nalogo. Notranji nemir boste zamenjali za napredek in paleto obveznosti, ki vam bodo podarile samozaupanje. Prijatelj vam bo pomagal razumeti pojem ljubezni.

horoskop.si

Poglejte si še: