Tedenski horoskop od 28. 1. do 3. 2. 2019

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 28. 1. do 3. 2. 2019 (foto: pixabay) pixabay
27. 1. 2019

OVEN

Z Marsom v vašem znamenju boste razvili nadpovprečne miselne sposobnosti. Odlična intuicija vam bo koristila v mnogih situacijah na delovnem mestu in vam omogočila vrhunske dosežke. Presenečenje in veselje nadrejenih ne ostane skrito. Korektno in primerno vas tudi nagradijo. Ob koncu tedna se boste veselo predajali užitkom. Jezilo pa vas bo, ker bodo načrti v vaših mislih veliki, preobsežni, za vaše pojme nerealni in nepregledni.

BIK

Za izboljšanje domače klime si boste prizadevali skupaj s partnerjem. Čeprav boste v reševanju odnosa zelo uspešni, vaš način ne bo všeč nekaterim sorodnikom. Kljub možnosti, da se z njimi odnosi ohladijo, ne boste popustili. Na delovnem mestu se vam z luno v znamenju strelca odpira možnost dodatnega izobraževanja. Počaščeni boste. Potrebovali boste nov navdih, s smislom za dobro mero pa bo kombinacija odlična.

DVOJČKA

V tem tednu boste imeli z Venero, ki se sprehaja po strelcu veliko moči, radi bi pohiteli in postorili vse naenkrat. Zapleti, ki jim namenjate toliko pozornosti so nepomembni. Komunikacija s partnerjem in družinskimi člani bo malce ovirana. Otežena bo sproščenost in povečana možnost nesporazumov in trenj. Če bo teden delaven, boste kljub sanjanju o prihajajočih načrtih ohranili trda tla pod nogami. Razčistite tudi določene odnose.

RAK

Prihodnje dni se boste težje zbrali, saj vam bodo misli uhajale drugam in nikjer ne boste imeli obstanka. Prosti čas boste najraje preživljali v družbi prijateljev. Nekaj časa pa boste namenili spreminjanju videza in telesni vadbi. Ljubezenska situacija lahko doživi napredek. Vaš največji zaveznik bo razum, ki vas bo potegnil na svojo stran. Čas je, da rešite zapletene ljubezenske zadeve in izpostavite svoje najlepše lastnosti. Vabila bodo deževala.

LEV

Začetek novega tedna bo mnoge izmed vas z luno v škorpijonu preizkušal v potrpežljivosti. Čeprav ste navajeni čakati, bodo določene okoliščine zelo najedale vaše živce. Nepredvidljivi dogodki in spremembe v dnevni rutini utegnejo stanje samo še poslabšati. Dnevi bodo stresni, zato bolje poskrbite zase. Vzemite si čas za razvajanja, razveselite se s kakšno malenkostjo. Na poti se boste odlično počutili, s partnerjem pa boste še dodatno poglobili odnose.

DEVICA

Izkoristite ugoden teden za karierni napredek, saj se vam po glavi podijo novi cilji in želja po uvajanju sprememb. Poslovni partner vam bo nudil vso podporo in vam predano sledil. Konec tedna bo romantično obarvan in prijateljstvo morda preraste v ljubezni. Bogato družabno življenje poskrbi za čarobno, zasanjano vzdušje. Prihranite še nekaj moči za prosti čas. Čustvena lahkomiselnost vas bo popeljala v zanimivo pustolovščino.

TEHTNICA

V tem tednu se boste težko vključili v vsakodnevne obveznosti. Z okolico si boste v laseh, s partnerjem pa se prepirali okoli malenkosti. Čustvene reakcije bodo pretirane, drobnarije vas lahko spravijo v jok. V sredo ali četrtek poskrbite za primerno ravnotežje, posvetite se ročnemu delu in ustvarjanju. V pričakovanju novosti boste uspešno zakorakali v konec tedna. Veliko bo razlogov za sproščenost in dobro voljo.

ŠKORPIJON

Na delovnem mestu se bosta vztrajnost in trmoglavost tokrat izplačali. Premik se utegne zgoditi tik pred tem, ko bi najraje odnehali. V drugi polovici tedna boste vabljeni na poslovni pogovor z odličnimi izhodišči sodelovanja. Čeprav boste zelo družabni in zgovorni, utegnete pod določenimi osebami čutiti zadrego in nelagodje. Nekaj več sivih las vam bodo med vikendom povzročale nejasne čustvene situacije.

STRELEC

Pred vami je teden, ki vam bo pisan na kožo, dinamičen z različnimi aktivnostmi, ki se bodo dogajale z neverjetno hitrostjo. Številni ne bodo imeli potrpljenja z ljudmi, ki ne bodo mogli slediti tempu, tudi za drage osebe ne boste imeli niti kančka razumevanja. Na delovnem mestu posvetite več pozornosti malenkostim ali drobnemu tisku. Samskim predstavnikom se v tem tednu okoliščine temeljito spremenijo, pot vam prekrižajo osebe nasprotnega spola.

KOZOROG

Najbrž boste težko priznali, ampak komaj ste čakali, da zagrabite za delo. Na delovnem mestu boste zbrali pogum in se postavili zase, mogoče boste napredovali. Nepričakovana novica bo spremenila poslovne načrte za prihajajoče dni. Več bo treba narediti za odnose z domačimi. Vezani svoj odnos poglobite in dosežete lahko visoko stopnjo harmonije. Ljubkovanje in dotiki na vsakem koraku bo vaš namig k prepoznavnosti.

VODNAR

Teden pred vami bo zasanjan, družaben in poln ljubezni. Odnos s partnerjem bo postal mehkejši, laže bosta našla skupni jezik pri temah, kjer se vajina mnenja sicer zelo razhajajo. Pod ugodnim vplivom planetov boste laže pridobili sodelavce na svojo stran in jih navdušili za svoje ideje. Vaša prisotnost v prostoru je lahko moteča. Želodčne težave zdravite s čaji za pomiritev, predvsem pa se naučite vzeti si čas zase.

RIBI

V prihodnjem tednu boste pošteno nagrajeni za delo in vsi napori se vam bodo obrestovali. Z večjo samozavestjo in luno v strelcu se boste lotevali novih izzivov in prepoznavali odlične priložnosti. Ljubeči planeti bodo poskrbeli, da bo v odnosu s partnerjem obilo romantike in nepozabnih trenutkov. Kritike, pa če tudi so ustvarjalne ne želite sprejeti, zato se jim boste spretno umaknili in nadaljevali v svoji smeri.

horoskop.si

Poglejte si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri