Tedenski horoskop od 28.11. do 4.12.2022

Kaj napovedujejo zvezde za teden, ki je pred nami?

Tedenski horoskop od 28.11. do 4.12.2022 (foto: shutterstock) shutterstock
27. 11. 2022

OVEN

Z energijo strelca boste lažje spregovorili o svojih hrepenenjih ter poskrbeli, da se bo energija lahko sprostila tako, da boste zavestno razumeli notranje dogajanje. Nekaj pomembnega boste v sredini tedna rešili po drugi poti kot običajno. Uspešni boste pri vseh zadevah, ki vključujejo logičen pristop. V domačem okolju bo proti koncu tedna nekoliko bolj umirjeno. Ne bo več tistih nesporazumov, ki so vas spravljali v napeto stanje.

BIK

Ne pozabite v začetku tedna, ko bodo vsi od vas nekaj želeli nase. Prepustite se prijetnim stvarem, ki prebujajo dobro energijo. S svojim pozitivnim odnosom boste dobro vplivali tudi na najbolj zagrenjene sodelavce. Ko bo na vrsti pomembno vprašanje, se boste hitro odločili, saj je očitno, da nočete več čakati in samo opazovati. V ljubezni boste v soboto in nedeljo polni domislic, čustva pa bodo zagotovo obojestranska. Vse se bo vrtelo okoli strasti.

DVOJČKA

Najbolj pomembni točki tedna bosta prijateljstvo in ljubezen. Na področju kariere prihaja v sredo, ko vas bo vodil Prvi krajec v znamenju rib zelena luč za soočenje in ugodna rešitev za finančno področje. Vse zadeve se bodo odvijale v smeri, ki bo najbolj smiselna za vas. Nekdo vas bo sicer konec tedna skušal razjeziti, kar vam ne bo všeč, vendar se boste vsemu skupaj le nasmejali. Samskim dvojčkom se najbolj ugodno obdobje nakazuje v nedeljo.

RAK

V kolikor se boste odnosu, ki dobiva nove razsežnosti prepustili brez razčiščevanja, lahko v prihodnosti računate na zaščito in stabilnost. Končno boste v ljubezni sposobni delovati brez zadržkov. Ker boste zelo sproščeni, se boste poglobili v spolne fantazije in želje ter si dovolili uživati. Ne bodite pa preveč presenečeni, če vam v domačem okolju proti koncu tedna ne bodo prisluhnili. Kljub temu si izborite besedo in prisotne presenetite s pametnim ter dodelanim predlogom.

LEV

Levi, v tem tednu, ko se bodo Sonce, Venera in Merkur nahajali znamenju strelca boste sproščeni, polni raznih predlogov in nasmejani. Nobena ovira vas ne bo ustavila, umaknili se boste šele ko se boste sami tako odločili. Usmerite se na področju dela in izobraževanja v kvaliteto. Veliko razmišljanja bo povezanega tudi s finančnim področjem in z lastnino, kar vam lahko na plano prikliče nervozne občutke. V nedeljo prihaja nekaj zapletov na področju čustev.

DEVICA

Nikar s svojim analitičnim načinom delovanja ne zavirajte sproščenosti in prodornosti ki jo prinašata Sonce in Merkur v strelcu. Spomnite se, da se vedno vse zgodi z namenom, zato spontano sledite namigom. Na področju dela in denarja boste z odkritim pogovorom lahko ustvarili še boljše ozračje. Počasi se boste tudi na zaseben področju otresli hladnosti, ki vas običajno spremlja. V nedeljo vas bo določen odgovor usmeril v razmišljanje, ne skrbite, saj se boste zmožni postaviti zase.

TEHTNICA

Zadržanost, ki vas je vlekla v razne omejitve se z energijo strelca umika vstran. Zaživeli boste v pravem pomenu, kar se bo odražalo tudi na kariernem področju.  Z vztrajnostjo boste rešili uganko, vendar le, če boste prisluhnili svoji intuiciji. Nadaljujte počasi in previdno, tudi če boste imeli občutek, da bi lahko ubrali kakšno bližnjico. Konec tedna sledi na osebnem področju prehod v bolj stabilno obdobje, saj se boste znali distancirati od stresnih ter napornih situacij.

ŠKORPIJON

Razvedrila vas bo situacija, ki vam prinaša možnosti, da se postavite v ospredje. Optimistično naravnano razpoloženje, ki ga prinaša Sonce v strelcu vam bo povrnilo zaupanje. Brez težav se boste soočili tudi z najbolj napornimi nalogami. Ko boste sprejeli odločitev, boste brezkompromisno pripravljeni na zmago. Energija, ki jo boste zaznavali v nedeljo, vam bo pomagala počistiti vzorce, povezane s preteklostjo, odstranila bo tudi razne nakopičene strahove.

STRELEC

Z Merkurjem v vašem znamenju se boste na področju kariere znašli v ospredju dogajanja, zato se potrudite po svojih najboljših močeh. V dobro voljo vas bo spravilo dejstvo, da boste nekomu, ki je za vas pomemben lahko dokazali, da ste sposobni. V ljubezni prihaja za samske strelce prijetna energija, tudi tisti, ki ste v vezi, se boste dobro razumeli. Čeprav ni v vaši navadi, saj delujete iz trenutka v trenutek, boste odpirali teme, ki se dotikajo prihodnosti.

KOZOROG

V začetku tedna boste ugotovili, da ste bolj odločni, kot ste mislili. Prav tako boste prepričani, da čisto vse delate prav. Delo si boste znali popestriti, zato boste zelo razpoloženi za nove priložnosti. V domačem okolju boste z ugodno energijo strelca lahko pokazali kaj čutite in kaj si želite. Športna aktivnost bo v soboto, ko si boste vzeli čas zase najboljši način, da se sprostite. Prevzemite pobudo in naredite prvi korak, namesto da bi čakali, da vas nekdo pokliče.

VODNAR

V tem tednu, ko se boste želeli s Soncem v strelcu čim bolj izpostaviti, boste naleteli na nekaj somišljenikov. Odločen korak boste storili ne glede na to, kakšen bo odziv z druge strani. Ker boste tako samozavestni, vam nihče ne bo mogel zamajati dobrega razpoloženja. Spontanost in pogum se bosta prepletala tudi na področju ljubezni.  Odločili se boste ter zahtevali nekaj več od nekoga, ki deluje prepočasi za vaš okus.

RIBI

Nekdo vas bo želel razjeziti s sarkastičnimi pripombami vendar si ne dovolite, da vas preplavi slaba volja. Na področju kariere se boste končno premaknili iz mrtve točke, ter začeli veliko boljše sproščeno funkcionirati. Sedaj je čas, da se seznanite z novostmi, ki vam bodo omogočile lažjo pot. Z lahkoto se boste tudi na osebnem področju z energijo strelca odtrgali od starih vzorcev in se usmerili k grajenju bolj optimistične prihodnosti.

Pripravil: Horoskop.si