Tedenski horoskop od 29. 1. do 4. 2. 2018

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 29. 1. do 4. 2. 2018 (foto: profimedia) profimedia
29. 1. 2018

OVEN

Nikakor ne najdete prave rešitve in niste zadovoljni, saj vas na čustvenem področju moti kopica zadev, ki niso v vaši moči, da bi jih rešili ali pripeljali do konca. Pred vami je učinkovita sreda, saj boste nekoliko močneje čutili tok, ki vas pelje v harmonijo in odlično razumevanje v medsebojnih odnosih, kar vas bo pomirilo in hkrati razveselilo. Nepričakovano se boste konec tedna znašli v situaciji, ki vam ne bo najbolj pisana na kožo.

BIK

Z veseljem se boste v prvih dneh tedna podali v nadaljevanje zgodbe, ki se je začela odvijati pred kratkim. Naj vas neka prehodna obremenitev ne utrudi preveč. Potrudite se, da boste ostali zbrani in optimistični. Že kmalu se bodo stvari vrnile v ustaljene tirnice. Ne manjka vam motivacije za delo, dobrih idej in poguma, kako se jih lotiti, kljub oviram, ki se bodo pojavile, boste neuničljivi. V soboto boste razsipavali z dobro voljo in šaljivimi komentarji.

DVOJČKA

V prvih dneh tedna vam ne bo prijetno, saj se počutite ujeti v vrtinec svojih želja. Torek vas bo preizkušal na več področjih, odkrival vaše šibke točke in vas na koncu pomiril s harmonijo. V odnosih bo prisotna manjša napetost, vendar jo lahko z nekaj poguma premagate in naredite korak naprej v pravi smeri. Nikar ne nasedajte prelepim besedam. Še posebej proti koncu tedna boste pripravljeni tudi na nove podvige.

RAK

V karieri točno poznate vse okoliščine, zato se boste z vsem hitro spoprijeli. O zapletih se posvetujte z osebo, ki vas nikoli ni pustila na cedilu. Preverite izpiske in dokazila o izplačilih. Naj vas neka prehodna obremenitev ne utrudi preveč. Potrudite se, da boste ostali zbrani in optimistični. Nadaljevanje zgodbe bo potekalo v znamenju iskanja kompromisa, saj je to za vas trenutno edini pravi način.

LEV

Najbolj zadovoljni boste takrat, ko ne boste pod pritiskom. V ljubezni prisluhnite svojemu notranjemu občutku, tako ne boste zgrešili. Nekdo na drugi strani bo z vašim pristopom zelo zadovoljen. V službi se pogovorite in soočite z nekom, ki je v ozadju, toda je vir pravih informacij za vas. Na čustvenem področju vas rešuje vaša iznajdljivost. Na nekoga boste naredili dober vtis, čeprav je ta oseba popolnoma drugačna od vas.

DEVICA

Ne izgubljajte upanja, tudi če se nekaj ni odvilo tako kot bi si želeli. Vsekakor vam bo v prvih dneh tedna izredno naporno lotevati se nečesa, v kar ne verjamete popolnoma. Veliko vaše pozornosti bo tokrat namenjeno financam. Potrebna bo tudi dodatna pozornost da vas stres ne izčrpa preveč, saj ves čas razmišljate samo o obveznostih. Želite si, da bi se ponovile določene prijetne izkušnje, ki so vam ostale v spominu.

TEHTNICA

S prijateljem, ki je popolnoma drugačen od vas bosta našla stične točke, čeprav je vajin pogled na svet popolnoma različen. Vsekakor ostanite pozorni tudi na malenkosti. Zvezde vam bodo tokrat naklonjene. Odprle se vam bodo nove poti in čudovite priložnosti, ki vas bodo razvedrile. Prisluhniti morate notranjemu glasu svojega srca. Ne obotavljate se preveč, saj nimate jasnega vzroka za svoje početje.

ŠKORPIJON

Teden, ki je pred vami, bo za vas spodbuda, da delujete skozi svoje občutke. Močnejši ste kot se zavedate, vaša moč prihaja iz vaše iskrenosti, ki vam jo marsikdo zavida. Konec tedna se boste morali spoprijeti z nečim, kar ste odlašali, v upanju, da vas ne bo doletelo. Bodite pogumnejši, saj se bodo s tem tudi vaši cilji rešili veliko hitreje. Skrbi vas zaradi nerešenih osebnih zadev ali tega, da se boste morda napačno odločili.

STRELEC

Konkretne odgovornosti vas bodo vezale na dom. To lahko v vas porodi nezadovoljstvo in trmo. Odprite oči in poglejte, da je vaša družina ravno tako pomembna, kot veliki projekti. Redko pomislite, kakšen vpliv ima lahko vaša beseda na druge. Skrajni čas, da se začnete zavedati svojega vpliva. Polni boste novih delovnih načrtov. Nekoliko nenavadna poteza se vam lahko v konec tedna celo obrestuje.  

KOZOROG

Ne govorite o stvareh, ki jih ne poznate. Včasih preprosto ne morete izreči čarobne besedice ne. Izberite si drugačno pot ter si zagotovite več miru in varnosti. Dosegli boste prvi vidnejši uspeh v zadevi, ki ima lepe možnosti za naprej. Sčasoma vas bo pripeljala do večje prelomnice na področju financ in poslovnega področja. Imate premalo moči za ukvarjanje z odnosi, ki bodo od vas zahtevali prilagajanje in odrekanje.

VODNAR

Vzdržite se dajanja nasvetov, razen če vas bodo posebej prosili zanje. V neki situaciji se igrate z ognjem, zato pazite, da se ne boste opekli. Imate nenavaden občutek, da ne morete vplivati na dogajanje. Gre za začasen zastoj, zato se ne pritožujte preveč. Prav tako vas preveč vas moti nekdo, ki vas v zadnjih dneh kritizira, čeprav brez pravega vzroka. Konec tedna pričakujte nekaj zapletov, posebno v ljubezenskem krogu.

RIBI

Vse kar imate v mislih boste opravili hitreje, če se ne boste držali svojih principov. V ljubezni boste znova negotovi in nihajoči, kar vas pelje v slabe energije in konflikte. Konec tedna boste razpeti med sanjami in realnostjo, kar vam ne bo ponudilo otipljivega zadovoljstva, zato se raje ustavite in si vzemite tisto, kar vam življenje ponuja. Ne boste mogli zadrževali svojih misli, ki bodo prodrle daleč v globino.

horoskop.si

Preberite si še: