Tedenski horoskop od 29. 4. do 5. 5. 2019

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 29. 4. do 5. 5. 2019 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
28. 4. 2019

OVEN

Ob prijetnem pogovoru v prazničnih trenutkih se boste spolnili vseh lepih trenutkov, vendar pazite, da ne boste pozabili na podrobnosti. V službi bodo stvari potekale brez večjih posebnosti. Bodite zbrani, da ne bo napak, ki so lahko posledica vaše površnosti. Vikend bo zaznamovala vaša optimistična narava, ki vas večkrat spravi v prijeten položaj. Osebe, ki se že več časa trudi pridobiti vaše zaupanje, bo pokazala drugačen obraz, zato bodite pripravljeni in odreagirajte.

BIK

Vse, kar se bo dogajalo v prazničnih dneh, bo v znamenju ljubezni in čustev. Pa naj bo to nova ljubezen, stara zveza ali pa samo bežna simpatija. Nesporazumi na delovnem mestu bodo izginili sami od sebe. Zmeda v zasebnem življenju ne bo imela vpliva na poslovne odločitve,  ki so v zadnjem času izjemne. Največ zadovoljstva boste prihaja v družinskem krogu, obisk prijateljev vas bo razveselil. Privoščite si nepozabno razvajanje.

DVOJČKA

Zdaj je čas, da uresničite načrte s katerimi se že dlje časa poigravate. Čakajo vas številne obetajoče priložnosti. Za načrte boste kljub prostim dnem zlahka navdušili pomembne ljudi, ki imajo pomen pri odločanju. Za vaše dobro počutje bo v sredo ključnega pomena zabava. Edini nevihtni oblak vas lahko konec tedna, ko bo luna v biku oplazi na ljubezenskem področju. Petek boste izkoristili za intelektualno delo, vikend pa pripada sprostitvi in uživanju.

RAK

Ne upoštevajte pripomb nevoščljivih, zaupajte raje svojemu notranjemu čutu. Dolgo že sanjate o mirnem obdobju, ki pa se bo končno pojavilo sredi tedna. Izkoristite ga zase in svoje ugodje. Naj vam opravljivci ne vzamejo poguma. Pred vami je tudi konec tedna zelo mirno obdobje, tako na poslovnem kot zasebnem področju. Mogoče se vam bo  celo zazdelo, da je nastopilo dolgočasje, vendar malce miru tudi ne bo škodilo. Še vedno niste poiskali ravnovesja.

LEV

Okoliščinam, ki vam povzročajo nezadovoljstvo se boste v prostih dneh izognili. Dobro počutje boste poiskali v nakupovanju in športih, v osvajanju pa boste v teh dneh nepremagljivi. Brzdajte svojo jezo in jo ne stresajte v nepravem trenutku in na nič krive, ker vam zamere ne prinašajo pomiritve. Družba vam je ljuba že po naravi pa vendar naj ne bo prevelika. Pestro nočno življenje in pretiravanje pri spremljajočih dejavnikih vas utegne izčrpati.

DEVICA

Odločitev, da prosti čas izkoristite za druženja, bo pohvalno sprejeta med domačimi. Bodite v prostih dneh bolj pozorni na prijatelje in njegovo obnašanje. Morda od vas pričakujejo več, kot lahko ponudite. Teden bo zaznamovan po družabnosti in starih obljubah. Naraščal bo optimizem, spoznali boste nekaj novih ljudi, povečale se bodo možnosti za nove priložnosti. Razpoloženje pa bo v nedeljo bolj spremenljivo.

TEHTNICA

V ospredju bodo v ponedeljek nenavadna pričakovanja, kar bo čustveno osredotočenost nemalokrat zanihalo in spreminjalo. V prostih dneh lahko spet navežete stik z osebo, s katero se že dolgo niste srečali. V službi bodo stvari potekale brez večjih posebnosti, saj boste želeli napredovati. Konec tedna se vas bo dotaknila zanimiva energija, ki bo objela predvsem področje ljubezni.

ŠKORPIJON

Vse kar si boste v prvi polovici tedna zamislili, lahko tudi uresničite s kančkom sreče, ki vas bos spremljala. Odnosi z okolico in domačimi bodo umirjeni in vaša tiha želja bo, da bi tako ostalo čim dlje. Ne pozabite pa nase in na svoje skrivne želje. Zaradi pomembnosti sprememb v prostih dneh boste nekoliko zanemarili dom, vendar boste vikend namenili družinskim srečanjem in prav uživali boste v tem.

STRELEC

V tednu pred vami, ko boste končno malce prosti, boste uživali v drobnih stvareh, ki jih po navadi niti ne opazite. Prav tako vam bo v ljubezni še lepše kot po navadi, pa tudi srečnejši boste. Poiščite otroka v sebi pa boste začeli na življenje gledati s povsem drugega zornega kota. Tega nikar prehitro ne pozabite, saj vas bo nekdo želel zmesti. Raje se v družbi le tiho nasmihate in ostajajte bolj v ozadju.

KOZOROG

Zdaj je čas, da izkoristite vse svoje potenciale in se lotite projekta, s katerim že dolgo odlašate. Ne bo lahko, a verjemite izplačalo se bo. V sredo sprejmite prijateljevo vabilo. Prisluhnite, saj vam bo nekdo povedal nekaj zelo pomembnega in zaupnega. Konec tedna boste razigrani in sproščeni, kar bo odlično vplivalo na medsebojne odnose in vaše počutje, ki bo tokrat zelo stabilno, skratka zavidanja vredno.

VODNAR

Zaradi prostih dni poslovno ne boste najbolj ustvarjalni, kar pa vas ne bo vznemirjalo. Samski boste povsem nedovzetni za nove avanture, saj vam trenutno svoboda pomeni vse. Odpravite se v naravo po svežo energijo, zadovoljni boste, poleg tega se bodo umirile vaše nervozne misli. Finančno področje bo zahtevalo od vas več prilagajanja, kar vam lahko predstavlja večjo težavo.

RIBI

Bistvena težava bo v ponedeljek v ustaljenih vzorcih, ki le težko popuščajo pod težo prihajajočih sprememb. Če boste sposobni poiskati pravo rešitev boste osebnostno napredovali. Pozabljanje na detajle vas bo vznemirjalo, le srednjo pot izberite, pa bo vse rešeno. V ljubezni boste konec tedna, ko bo luna v biku končno zadihali. V ospredje prihaja vaša strastna narava, ki bo obljubljala upa polno prihodnost.

horoskop.si

Poglejte si še: