Tedenski horoskop od 29. 7. do 4. 8. 2019

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 29. 7. do 4. 8. 2019 (foto: unsplash) unsplash
28. 7. 2019

OVEN

Ne pozabite da pridnost vedno nagradi trud in trdo delo, tako bo v tednu pred vami nagradila tudi vas. Uspeh bo povezan le z vašim vloženim trudom, tokrat druge pomoči sploh ne boste potrebovali. Razmerja, ki se bodo začela bodo bolj težka in obremenilna, kot ste si predstavljali. Pomembno je, da vas začasni zastoji ne ustavijo, naj vas naredijo še bolj stabilne. Če se bo za vaš okus premalo dogajalo, nikar ne postanite žalostni in nemirni, saj se bo Merkur v drugi polovici tedna začel gibati direktno.

BIK

Tiste, ki jih razjeda zavist, v prvih dneh tedna, ko boste z luno v raku bolj občutljivi raje spreglejte. Telefonski klic bo nepričakovan, zato bo novica še bolj prijetna. Kritika ni najboljša rešitev, zato raje poskusite z drugačno taktiko. V vsakem primeru vam bo prinesla precej več uspeha. Ne mislite toliko na skrbi, ki jih je tako in tako zmeraj preveč. Posvetite se v petek delovnim nalogam in nato seveda prijetnejšim zadevam. Čeprav se bo v soboto vse izteklo po vaših pričakovanjih, ne boste umirjeni.

DVOJČKA

V začetku tedna je primeren trenutek, da se pogovorite o stvareh, ki vam že dolgo jemljejo spanec. Odkritja bodo presenetljiva, od vas bo pa odvisno, kako boste izkoristili položaj.  Za plačilo se dogovorite, še preden se lotite določene odgovornosti. Če tega ne boste storili, boste na koncu verjetno potegnili krajši konec. Pogosto delate račun brez krčmarja. Čeprav ste doslej vložili veliko truda, boste kmalu ugotovili, da  pravega učinka  še vedno ni. Dvignite roke in se usmerite drugam.

RAK

V torek, ko bo luna v vašem znamenju, se boste dotaknili medsebojnih odnosov, ki vas bremenijo že nekaj časa. Čaka vas tudi pomembna prelomnica, ki bo povsem spremenila vašo začrtano pot. Mogoče je, da se boste v odpravili na potovanje s prijatelji. To zna vključevati nekakšno razstavo in posledično razširitev vaših obzorij. Preveč zgovorni boste, zato dobro premislite, koga imate pred seboj. Ugriznite se v kočljivih trenutkih raje v jezik, kot da bi si nakopali dodatne in nepomembne sitnosti.

LEV

V tem tednu boste neprizanesljivi do napak drugih. Zavedate se, da tudi vi niste brez njih, zato lahko v četrtek, ko bo prisoten Mlaj pričakujete podoben odziv okolice. Kljub obilici različnih obveznosti boste zelo dobre volje. Če boste znižali svoja pričakovanja, obstaja večja možnost, da boste pozitivno presenečeni. Ljubljena oseba bo konec tedna vredna zaupanja, zato proč s črnimi mislimi. Naj vas provokacije okolice ne spravljajo v obup. Bodite samozavesti in se lotite nalog čim bolj diplomatsko.

DEVICA

V teden stopate polni pričakovanj. Privoščili si boste izdatek, čeprav vam denarnica tega ne dopušča. Ljubezenska težava bo rešena, a zgolj začasno. Zato ne oklevajte, ampak skušajte čim prej poiskati trajnejšo rešitev. Prijatelja boste morda s svojimi opazkami prizadeli, vendar se bo pretvarjal, kot da se ni nič zgodilo. Snidenje z nekom, ki ga že dolgo niste videli bo zelo zabavno in zanimivo. Oba poskrbita, da se bo srečanje čim prej obnovilo.

TEHTNICA

Pomembno v prvih dneh tedna, ko bo luna v raku bo, da zaupate vase ter da ne odklanjate možnosti za manjše zaslužke, ki vas lahko dolgoročno, sicer počasi, popeljejo v večje zaslužke. Čeprav je vaša komunikacija že v osnovi odlična, jo boste sedaj še bolj izpilili in tokrat boste z njo sposobni premikati gore ter doseči skoraj vse, kar si boste zamislili. Želeli boste poskusiti nekaj novega, neznanega, saj vas bo vsakodnevna rutina nekoliko utrujala.

ŠKORPIJON

Soočili se boste z resnico, našli boste boljše rešitve za določene težave oziroma situacije, predvsem pa se boste znali postaviti zase. V četrtek, ko prihaja vpliv Mlaja, boste začutili močno preobrazbo. To lahko vključuje duhovno iskanje in intenzivno doživljanje določenih situacij. Poglobite se v svoje sanje in pretehtajte, ali so realne ali ne, tako boste dobili boljšo sliko o svoji načrtovani prihodnosti. Mikalo vas bo aktivno preživljanje prostega časa, ki bo tokrat usmerjeno v popolnoma nove smeri.

STRELEC

V prvih dneh tedna se boste usmerili k nadgradnji svojega intelektualnega področja. Čeprav so vaše misli drugje, te možnosti nikar prehitro ne zavrzite. Svoboda bo za vas v zadnjih dneh tedna ključnega pomena, zato se boste ustaljenim vzorcem zelo težko prilagajali. Prešinila vas bo misel, ki verjetno še ne bo imela pravega smisla. Zapomnite si jo, kajti najverjetneje bo kmalu prišla na vrsto. Vaš čustveni svet je zadnje čase večja gonilna sila vaših podvigov, kar vas močno vzpodbuja.

KOZOROG

V prvih dneh tedna pazite, da ne izgubili preveč časa v ugibanjih in kramljanjih, saj vas lahko to drago stane. V poslovnih odnosih zadržite zdravo mero razuma, saj se bodo našli ljudje, ki bodo hoteli izničiti vaše predloge. Morda bo prav to izkušnja, ki bo nekatere prisilila v razmišljanje o spremembi določenih zadev. Veliko negativnih vzorcev se bo v soboto umaknilo in energija bo končno potekala sproščeno. Sedaj bi se morali počutiti, kot da ste končno doma, na varnem.

VODNAR

V teden stopite previdno. Namesto, da bi vas kritika spodbudila, da čim prej končate začeto nalogo, bo imela nasproten učinek. Obljuba dela dolg, zato jo seveda izpolnite. Tekmovanje z okolico je nesmiselno, saj je škoda dragocenega časa in energije. Raje glejte na to, da boste z Merkurjem, ki se začne gibati direktno uresničili cilje, ki ste si jih sami zadali. Sumničavo boste v nedeljo spremljali partnerjevo dogajanje in pri tem ne boste edini. Zoprne opazke tokrat obdržite zase.

RIBI

Prvi dnevi v tednu ne bodo škodili vašemu zdravju, zato se vam obeta čas, poln energije, na preizkušnji bo bolj vaše psihično stanje. Razvijali boste sposobnosti, ki so vam bile do sedaj tuje. Povečal se bo vaš optimizem in ves čas boste odprti za različne spremembe, ki vas bodo vedno znova navdihnile s pozitivno energijo. Marsikaj boste v opravili mimogrede, tudi v delovnih zadevah, kjer boste marljivi in hkrati odlično motivirani tudi konec tedna.

Pripravil: Horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri