Tedenski horoskop od 3. do 9. 12. 2018

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 3. do 9. 12. 2018 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
2. 12. 2018

OVEN

V tem tednu boste brali misli. Še preden bodo bližnji sami vedeli, boste vi že uganili, česa si želijo. S tem jim boste lahko v veliko pomoč, saj se sami ne bodo znašli najbolje. Marsikaj se bo premikalo pozitivno, čeprav boste občasno še dvomili. To je zagotovo dobro, toda obenem bi se morali tudi nekoliko bolj odpreti in pokazati več izvirnosti. Dober odnos s prijatelji vam bo povrnil nekaj energije.

BIK

Vaša energičnost se počasi umika vstran, zato čim prej rešite zoprne opravke, dokler imate še energijo zanje. Ljubezen bo v sredo in četrtek bolj v spečem stanju, kar vam ne bo všeč. Probleme vam bodo povzročale tudi nakopičene finančne zadeve. Vaša najboljša možnost je, da se umirite in počakate, da bodo zoprni dnevi minili. Nikar si ne sposojajte večji vsot denarja od bivših, saj se boste samo zapletli.

DVOJČKA

Nikakor se ne morete zbrati, saj vas ovirajo misli, povezane s preteklostjo in določenimi dogodki. Posvetujte se z nekom, ki vas zelo dobro pozna in je do vas direkten ter iskren. V vašem razmerju se bo končno nekaj premaknilo. Vse gre hitreje, tudi če gre za stvari, ki so do pred kratkim vzbujale dvome in vas vznemirjale. Konec tedna se nekoliko sprostite in poskrbite za dovolj druženja z ljubljeno osebo.

RAK

V ponedeljek boste stopili nekoliko zmedeni. Prijateljstvo in ljubezen si bosta zopet izredno blizu, kar vas bo jezilo, saj si želite dorečenih zadev in miru, kar se tiče čustvenega področja. Določiti si morate osebne meje in pravila igre, saj boste v nasprotnem primeru razočarani. Dogodkov ne boste smeli ne prehitevati in ne zaustavljati, saj se bodo konec tedna obrnili proti vam.

LEV

Z nekaj zbranosti v pravem trenutku lahko v prvih dneh tedna dosežete veliko, posebno v ljubezenskih odnosih in v odnosu z domačimi. Ostane še nekaj nedokončanega, kar vas bo malce obremenilo. V četrtek se boste končno odločali po svoje. Presenečali boste z najbolj temperamentno stranjo svojega značaja in s humorjem, ki bo okolici zelo všeč. Začeli boste nekaj, česar zagotovo še ne obvladate, vendar vam bo kljub temu uspelo.

DEVICA

S svojo osebnostjo in diplomacijo boste nekoga prepričali, da bo razmišljal o sodelovanju z vami. Bodite kar ste, še nikoli prej to ni bilo tako enostavno. Vaš odnos z ljubljeno osebo bo tokrat na večji preizkušnji. Samski, izbrati boste morali novo pot, saj se vam vse skupaj nekoliko komplicira in zapleta v čudni smeri. Nekdo vas bo presenetil s svojim prihodom, kar vas bo navdihnilo s svežino. Konec tedna vam bo lažje, tudi glede vaših načrtov.

TEHTNICA

V prvih dneh tedna boste tokrat nekoliko bolj sproščeni, kot v preteklih dneh in ne tako zaletavi ali nepotrpežljivi kot običajno. Pri tistih, ki ste na začetku razmerja bo v ospredju komunikacija. Odnos, ki vas je bremenil, se premika iz mrtve točke, kar vas bo končno opogumilo, da poveste kar vam leži na duši. Vsekakor bi morali biti bolj direktni in hkrati iskreni. Pozornost bo potrebno konec tedna usmeriti na področje osebne rasti.

ŠKORPIJON

Želite nadaljevati razmerje, toda najprej morate nasprotni strani malo bolj prisluhniti. Povejte vsaj, kaj približno nameravate, da ne bo zapletov in konfliktov, ki so možni v zadnji dneh tedna.  Pozanimajte se, vsaj glede vašega dela in denarja, ki vas obremenjuje na vsakem koraku. Pogum ni vedno najboljša izbira, zadeve na ljubezenskem področju raje še enkrat pretehtajte in razmislite o rešitvi.

STRELEC

Ne morete se nenehno vračati na vaše najljubše teme, potrebno se bo soočiti tudi z ostalimi področji. Preveč ste zaupljivi in morda celo naivni, kar bo potrebno počasi spremeniti. Nekdo vas s svojim načinom obremenjuje, toda ni še čas, da bi se konkretno pogovorili. Ne vztrajate toliko, raje vrzite skrbi čez ramo in si mislite svoje, saj bo vse skupaj kmalu mimo. Vikend bo povezan s čustvi in simpatičnimi komplimenti.

KOZOROG

Nekdo se več kot očitno zanima za vas, toda morda mu ne pustite do besede, kar vas lahko tokrat drago stane. Ne bodite v prvih dneh tedna presenečeni nad situacijo, ki je niste predvidevali. Počutili se boste odlično, videti boste privlačno in vse česar se boste lotili, boste opravljali odlično. Z nekaj premisleka boste konec tedna vse to lahko prenesli na vsa področja vašega življenja.

VODNAR

V sredo boste deležni vsaj enega dogodka, ki bo pustil pečat in vas presenetil. Bodite brez skrbi, tokrat bo s strani prijateljev in družine dovolj posluha za vaše ideje. Konec tedna boste premalo sočutni in razumevajoči, kar lahko nekoga zmoti in hkrati odbije od tega, da bi se vam še bolj približal. Kljub temu se boste dobro počutili. Opazujte se, ko boste videli, da s strogim odnosom do ljudi, ljudi odganjate od sebe.

RIBI

Radi bi nadaljevali s hitrim tempom, toda na vsakem koraku bodo novi zapleti in ovire, ki se jim boste težko izognili. Brez tehtnega premisleka in predvsem počitka ne bo šlo. Z več strani bodo vsi želeli vplivati na vas in na vaše želje, kar bo povzročilo nekaj nervoze. Na prvo mesto postavite tiste, ki so za vas zares pomembni. Predlagali vam bodo tudi nekaj nepričakovanih nalog, katerim ne boste kos. V ljubezni morda ne vidite realne slike.

horoskop.si

Poglejte si še: