Tedenski horoskop od 3. do 9. 4. 2017

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 3. do 9. 4. 2017 (foto: profimedia) profimedia
3. 4. 2017

OVEN

Tokrat se vam nekako vleče nekaj iz preteklosti, kar je sicer logična posledica, ker zadev niste pravočasno rešili. Venera v Ribah vam lahko pomaga najti sorodno dušo. Spremlja vas občutek, da vam mečejo polena pod noge, toda vsekakor pretiravate, glede na to, da v resnici ni na vidiku bistvenih sprememb. Poskusite se umiriti.

BIK

Vsako čakanje vas bo izredno motilo, toda tokrat nimate druge izbire, kot da se prilagodite. V ljubezni boste prav tako na prelomnici, posebno če je vpleten nekdo, ki ga ne razumete. Premislite, koga boste vprašali za nasvet. Utegne se zgoditi, da dobite nešteto nekoristnih informacij, pri pogovoru, ki vas bo le zmedel in utrudil.

DVOJČKA

Glede marsičesa upoštevate le prvi občutek, čeprav je to včasih površen pristop, ki ga bo tokrat potrebno spremeniti, toda to vam nikakor ne uspeva. Ob sproščenem kramljanju se boste konec tedna počutili odlično. Všeč so vam osebe, ki so čustvene in spontane. Sledi nekaj novosti v povezavi s pomembno zadevo.

RAK

Mogoče je, da boste naredili nekaj začetniških napak. Le raztreseno kimate z glavo in upate, da boste dobili še nekaj časa na razpolago, kar se bo tudi zgodilo. Ni vsaka sprememba dobrodošla, premislite tudi o tem, kaj boste dobili v zameno in ne bodite tako prepričani v svoj prav. Ne prenesete oseb, ki le veliko govorijo in ne storijo ničesar.

LEV

Ugodna kombinacija planetov vam omogoča, da v vsaki situaciji pustite pozitiven vtis. To lahko preseneti tiste, ki so morda pričakovali, da se boste znova umaknili ali celo zmotili.  Vse se vam bo konec tedna zdelo veliko bolj zapleteno, kot je v resnici. Nekdo vas mika in skorajda se bosta povezala, potem pa vam ne bo ustrezalo tako, kot bi si želeli. 

DEVICA

Nekompromisni boste usmerjeni k uresničevanju lastnih želja. Na zasebnem področju vam bo dana priložnost poglobiti odnose. Toda ne bo šlo brez potrpežljivosti. Čaka vas učinkovit čas, ko boste nekoliko močneje čutili tok, kam je potrebno iti in kaj je potrebno narediti. Intenzivnost energije, ki jo boste vložili v delo bo močna.

TEHTNICA

Imate občutek, da vam nihče ne gre posebno na roko, zato boste malce zadržani. Pazljivo pri pogovoru, ki na neki način nakazuje, kakšni so obeti v določenem odnosu. Koristna se vam zdi energija, ki spodbuja delo in prinaša voljo do pomembnih premikov na finančnem področju. Zasebno pa bo potrebno pokazati iniciativnost.

ŠKORPIJON

Najhitreje vas bodo vrgli iz tira tisti, ki imajo glavno besedo, ne da bi vam kar koli ponudili. Preveč ste napeti, namesto da bi si počasi poiskali izhod iz težav in komplikacij. Luna bo spodbujala intenzivnost, bojevitost in spremembe po katerih hrepenite. V odnosih bo večja napetost, vendar lahko z nekaj poguma uvidite boljšo sliko.

STRELEC

V prvih dneh tedna bo nekaj srečnejših vibracij, nekdo vas bo povsem prevzel in očaral, še posebej, če ste se dolgo mučili v ljubezenskih zapletih in težavah. Imeli boste več opravka s tistimi, ki so vam podobni. Pazite le, da se ta obetavna zgodba ne bo začela vrteti v negativni smeri. Ostanite zvesti sami sebi. 

KOZOROG

Poiskali si boste možnost za nove stike, posebno z nekom, ki je dovolj odločen in dinamičen. Radi bi se podali v akcijo, toda večkrat se morate prilagoditi in popustiti. Oglasil se bo nekdo, ki vas še vedno nosi v srcu. Veliko si bosta povedala, vse bo potekalo dokaj sproščeno. Prav zato nadaljujte spontano in brez načrtovanja.

VODNAR

Popolnoma se boste sprostili in povedali svoje mnenje brez ovinkarjenja. Vse lahko uresničite, saj ste na pravi poti. V ljubezni bo napočil pravi trenutek za več strasti. V nedeljo boste dokaj zadovoljni, čeprav se občasno prebujajo močnejša hrepenenja. Nekdo je zainteresiran predvsem za prijateljstvo, zato to čim prej sprejmite. 

RIBI

Preverite, koliko časa boste potrebovali za določene opravke, potem se ustrezno organizirajte, da vam kaj ne zbeži. Vsekakor imate priložnost, da nekaj storite drugače kot običajno. Slutite, da obstaja obojestransko zanimanje s strani zanimive osebe in lahko tudi pokažete kaj več, sicer pa počakajte do trenutka, ko boste našli prave besede. 

horoskop.si