Tedenski horoskop od 3. do 9. 7. 2017

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 3. do 9. 7. 2017 (foto: profimedia) profimedia
3. 7. 2017

OVEN

Pri samskih ovnih bodo prav čustva tista silnica, ki vas bo v prihodnjem tednu vodila, določala meje dopustnega in vas usmerjala na prave ljubezenske poti. Sredina tedna bo nekoliko bolj naporna, saj bodo v ospredju predvsem čustva, razum pa boste potisnili v ozadje. Boste pa zato vezani v prihodnjih dneh izredno dobro organizirani.

BIK

Vezani se boste ves teden pripravljali na to, da bi s partnerjem začeli zelo pomemben pogovor. Konec tedna vam bo končno prisluhnil, a njegova reakcija ne bo takšna, kot ste pričakovali. Samskim se ne obeta prav veliko ljubezenskih trenutkov. V petek zna biti nekoliko bolj zanimivo, če le ne boste prehitro nasedli sladkim besedam.

DVOJČKA

V prihajajočih dneh ničesar ne jemljite osebno. Prišlo bo namreč do marsikaterega nesporazuma tako na zasebnem kot na poslovnem področju, ki vas utegne spraviti v nadvse slabo voljo, če ne boste uporabili, kar se da pozitivnega pristopa. Vedite, da ljudje sodijo glede na svoj vrednostni sistem, vaš pa je popolnoma drugačen. 

RAK

Na splošno vam bo šlo še posebej v sredini tedna delo odlično od rok. Lahko boste zaključili z nekim projektom, ki se je že dolgo vlekel, zaradi česar se vam bo odvalil kamen od srca. Za konec tedna pa se posvetite prijateljem, ki imajo za vas mnogo novic. Večine se boste razveselili, obstajajo pa tudi nekateri, ki vam bodo pognali kri po žilah.

LEV

Občutek boste imeli, da ste se znašli v črni luknji brez izhoda. Vendar se ne bojte, kajti v sredini tedna boste ponovno zašli v ustaljene tire, z vsemi starimi in novimi plodnimi idejami vred. Neplodni čas pa konec tedna poskusite čim bolj izkoristiti za sprostitev oziroma opravite praktična dela, ki vas vedno znova in znova sprostijo.

DEVICA

Če imate partnerja, vas bo zaradi obilice dela v prvih dneh tedna obtoževal, da ga zanemarjate. In ne bo se motil. Če se le da, si vzemite več časa zanj. Saj veste, kako hitro se lahko odnos ohladi in kako težko je spet vzpostaviti ravnovesje. V kolikor partnerja nimate, boste spoznali neko novo osebo, na katero boste neprestano mislili.

TEHTNICA

V prvih dneh tedna boste nadvse strastni in nasploh čutni, kar boste vezani z lahkoto izrazili. Samski pa boste iskali osebo, ki bi ji pokazali svoja čustva, vendar boste vedno znova razočarani. Saj veste, da s silo ne morete doseči, kar si želite. Vse se bo zgodilo, ko boste pripravljeni na to, zato le potrpežljivo. Posel bo potekal nemoteno.

ŠKORPIJON

Ne spuščajte se v prvih dneh tedna v posle o katerih še vedno dvomite. Karkoli bi se lahko izkazalo za napačno, se tokrat tudi bo! Zato sprejemajte dobro premišljene odločitve in ne pustite se prepričati prvemu prevarantu, ki vam bo stopil na pot. Na voljo imate dovolj raznolikih ponudb in veliko časa. Ljubezen bo zacvetela v nedeljo.

STRELEC

Ljudi, ki vas ne poznajo dobro je težko prepričati, da v določeni situaciji niste mislili resno. Zelo velikokrat rečete oziroma bolje rečeno butnete ven nekaj kar sploh ne mislite. Vaše besede so izraz nepremišljenosti in trenutne zmedenosti. Sami se zavedate, da je taka vaša osebnost in da boste to težko spremenili.

KOZOROG

Trenutno ste zelo zaposleni z delom in sicer z delom v vašem razmerju. Kar naprej se nekaj zapleta in vedno znova in znova popravljate probleme, ki so povezani s preteklostjo. Sedaj se ustavite in naredite red v svojih mislih. Zadevi pridite do dna! Le tako bo šlo naprej vse kot po tekočem traku. Vikend bo namenjen sproščanju.

VODNAR

Čeprav je za vami precej težko obdobje, se boste v prihajajočem obdobju končno sprostili. Svoje misli in čustva boste uredili do te mere, da boste na svet gledali z veliko mero optimizma in komaj čakali na vse, kar vam življenje prinaša. Če vas preganjajo nedokončane študijske obveznosti boste počasi  trdno prijeli za delo.

RIBI

Niste se znašli v pravem času na pravem kraju. Seveda ste vse skrbno načrtovali, vendar niste mogli predvideti kaj so vam namenile zvezde. Potrebno se bo sprijazniti s tem, da bo potrebno določene pomembne načrte prestaviti. S tem ne boste na nikakršni izgubi. Kvečjemu boste celo kaj pridobili zraven po ohranili spoštovanje.

horoskop.si