Tedenski horoskop od 30. 1. do 5. 2. 2017

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 30. 1. do 5. 2. 2017 (foto: Shutterstock) Shutterstock
30. 1. 2017

Oven

Na področju kariere vas nič ne more iztiriti. To dokazuje, kaj vse ste sposobni doseči, če ste popolnoma predani cilju. Za podjetje naredite veliko in to vas loči od drugih. Teden boste začeli polni optimizma in pričakovanj, potem pa boste naglo začutili nekaj več utrujenosti. To je le trenutna šibkost, ki jo lahko pripišete napornim delovnim opravkom.

Bik

Na delovnem mestu boste svobodni in neobremenjeni. Četudi se vam pripetijo kakšne neprijetnosti, to smatrate kot slabo stran službe. Ostajate optimistični. Sreča v ljubezni bo plod pravilnih odločitev. Skrbno boste preučili situacijo in si ustvarili svoje mnenje. Tkali boste tudi nevidno nit diplomacije, ki vam bo koristila na delovnem mestu.

Dvojčka

Na delovnem mestu se bodo obveznosti stopnjevale. Ne pozabite si vzeti časa zase in za tisto, kar vas veseli. Proti loncu tedna se vam nakazuje več romantike. Dobre novice vam bo sporočila oseba, ki običajno ni najbolj zanesljiv vir informacij. Zato boste nekoliko skeptični in boste morda izgubili kanček prednosti, ki jo imate.

Rak

Obdajali vas bodo zelo zanimivi ljudje. Ljubezenska sreča bo namenjena samo najbolj pogumnim. Pozitivno razmišljanje vam bo podarilo krila. Odličen čas za poslovne podvige, sploh če imate opravka z osebami na zelo pomembnih položajih. Znali boste prepričati s svojo resnostjo, ki pa ji nikoli ne primanjkuje potrebne očarljivosti.

Lev

Nekaj vam bo bolj všeč kot takrat, ko ste se z zadevo spopadli prvič. Okoliščine so se očitno povsem spremenile in zdaj so končno vzpostavljeni pogoji, da dobite kaj več, tudi v ljubezni. Zadeve se naglo premikajo v pozitivno smer. Vseeno pa ste še nekoliko nezaupljivi, želite si na vsak način razkriti, kaj je v ozadju. Šesti čut vam vsekakor pomaga.

Devica

Na delovnem mestu preudarno ravnate z velikimi projekti, saj nočete dodatnih dolgov. Z ljubezenskim izbrancem potrebujeta dolgoročno vizijo in globok pogovor. Končno teden brez napornih posebnosti. Bolj kot vi je sicer za to zaslužen nekdo drug, ki pa se mu nedvomno ne boste pozabili primerno zahvaliti.

Tehtnica

Nekdo hladi vaše navdušenje, za kar ste morda tudi sami krivi. Imeli ste vse na zlatem krožniku, toda obenem ste zapravljali čas z vprašanji. Zdaj morate pokazati več potrpežljivosti. Lahko si privoščite več, tudi ob nakupu, za katerega ste se dolgo pripravljali. Vse skupaj boste ocenili pravilno. Ob vas bo tudi nekdo, ki bi vam izredno rad pomagal, pa tudi navezal tesnejše stike.

Škorpijon

V iskanju odgovorov boste večkrat presenečeni, saj prav nič ne bo tako, kot se bo zdelo na prvi pogled. Preveriti boste morali vsako informacijo posebej. Že v ponedeljek boste dobili odgovor na najbolj žgoče vprašanje, posebno glede spremembe vsakodnevnih navad. Vse je na vaši strani, planeti vam prižigajo zeleno luč.

Strelec

Simbolika tedna pred vami bodo intuitivni prebliski. Odgovorno boste stopili naprej po svoji poti. V veliki meri vas bo spremljala drznost, ki bo najbolj izražena na čustvenem področju. Vaša pričakovanja v ljubezni bodo upravičena. Odlično se boste ujeli z osebo, s katero ste se pred nedavnim zbližali. Pri vezanih lahko pride do želje po spremembi.

Kozorog

Ne skrbite zaradi viška dela. V taki situaciji ste po navadi najbolj zagnani in ne more vam spodleteti. V zasebnih odnosih bo vsekakor manj očitkov in veliko več razumevanja. Pri delu boste vzbujali vtis, da hočete predavati, a ni nujno tako. Želite le izraziti svoje mnenje, ki pa se ne sklada z mnenjem večine. Morda bi bilo boljše, če se začnete prilagajati.

Vodnar

Fizična energija bo dobro skrita tujim očem. Vztrajnost lastnih načel vam bo v pomoč. Seveda se boste morali zadev lotili iz pravega zornega kota. Več energije boste imeli kot vsi drugi v vaši okolici, zato boste večkrat zamenjali družbo. Spremembe vam bodo prijale, brez težav se boste prilagajali in sodelovali z ljudmi.

Ribi

Vaša energija bo osredotočena na dejanja, s katerimi si lahko izboljšate svoje finančno in poslovno stanje. Le osredotočeni boste lahko sledili norim rokom, zato bo za vas izziv dokazati svojo delavno vnemo. Neka malenkost vas bo zamotila, saj se bodo v zvezi z njo pojavljali vedno novi in novi izzivi. Dela tako ne boste dokončali, boste pa naleteli na uporabne informacije.

horoskop.si