Tedenski horoskop od 30. 1. do 5. 2. 2023

Preberite kaj je zapisano v zvezdah za prvi teden februarja?

Tedenski horoskop od 30. 1. do 5. 2. 2023 (foto: shutterstock) shutterstock
29. 1. 2023

OVEN

Preveč ste se v zadnjem obdobju prepustili naključjem in pozabili načrtovati naslednje korake, ter brati med vrsticami. Na srečo boste imeli priložnost vse skupaj dopolniti, nič pa se ne bo spremenilo, če se ne boste dovolj potrudili. Prijatelji bodo presenečeni nad vašimi odzivi, saj trenutno vse sprejemate preveč čustveno in občutljivo. V nedeljo, ko nastopi Polna luna lahko v ospredje stopijo neurejeni družinski odnosi in nekaj v povezavi z domačim okoljem. V ljubezni ne boste želeli ničesar spreminjati.

BIK

V tednu pred vami, ki ga bo obarvala energija vodnarja se boste odlično ujeli z ljudmi, ki imajo srce na pravem mestu in v odnosih ne poudarjajo negativnih stvari. Nekoliko lažje vam bo, saj bodo vaši komentarji končno pozitivno sprejeti. Na področju ljubezni boste prepričani, da boste z vprašanji, ki se dotikajo malenkosti dosegli to kar ste želeli. Samski biki in bikice, pokazali boste, da se v določeni situaciji ne nameravate umakniti. Nekomu to ne bo najbolj všeč, vas pa bo to notranje obogatilo. 

DVOJČKA

Na področju kariere boste končno zaključili nekaj, kar vas je dolgo postavljalo v kočljivo pozicijo. Tisti, ki ste nezadovoljni, nikar ne vztrajajte tam, kjer čutite, da ne morete ničesar spremeniti. Razpoloženje bo v nedeljo, ko nastopi Polna luna nihajoče, iz popustljive in prijazne osebe se boste v hipu znali preleviti v zahtevnega posameznika. Nekaj situacij, ki vam ne bodo všeč, boste namesto da bi se potrudili raje pustili nedokončanih ali nedorečenih. 

RAK

Končno boste nagrajeni za pravilne odločitve, kar vas bo zelo presenetilo, saj ste pričakovali, da se lahko še kaj zakomplicira. Finančno se bodo zadeve počasi premaknile, le v petek bi morali ostati zadržani, saj se boste le tako izognili morebitnim zapletom in napeti komunikaciji. Čuvajte predvsem svojo denarnico, saj bodo želje povezane z nakupi velike, vi pa labilni in prepričani, da vas bo nakup ne glede na znesek spravil v boljše počutje.

LEV

Polni energije, ki jo prebuja Sonce v znamenju vodnarja boste usmerjeni k uresničevanju skritih želja, vendar bodo rezultati odvisni od usklajevanja z drugimi. Prehitevanje vam ne bo šlo dobro od rok, zato se skušajte zbrati in upočasnite svoj korak pravočasno. Vikend bo zaradi vpliva Polne lune naporen in hkrati izzivalen, zgodile se bodo pomembne stvari na področju ljubezenskih odnosov. Ne zaključujte še in se ne odločajte samo na podlagi čustev, saj niso jasna. 

DEVICA

Situacije na področju kariere bodo zahtevale veliko energičnosti ter zbranosti, posebno pri zadevah, ki jih ne poznate najboljše.  Z veseljem si boste samozavestno priznali, da nikakor niste v izgubljenem položaju, kot se vam je zdelo v zadnjem času. Pred vami je tudi nekaj novih osebnih zamisli, ki bodo kmalu zrele za uresničitev. Ne zapletajte se v nedeljo, ko boste močno zaznavali vpliv Polne lune v labirint nesporazumov, saj že vnaprej veste, da bi se lahko celo nekomu zamerili. 

TEHTNICA

Brez slabega občutka si priznajte, da še niste pripravljeni na izzive, ki zahtevajo veliko poguma ter tveganje. Energija bo v sredini tedna na trenutke zahtevna, zato se odločite opraviti z vsakodnevnimi  težavami na katere lahko vplivate. Pri čustvenem zahtevnem vprašanju se lahko sicer odločite napačno, vendar bo to izkušnja, ki vam v prihodnje obljublja manj notranjih strahov. V nedeljo, ko boste podlegli vplivu Polne lune boste spoznali, da vsem ne morete vedno ugoditi, zato se niti ne trudite preveč. 

ŠKORPJON

Nekdo vas bo prijazno opomnil, da postajate vedno bolj nepotrpežljivi. Bodite bolj spontani, ter se odločite speljati zadeve do konca brez tistega vašega nervoznega pogleda in opazili boste razliko. Soočenja, ki jih bo več, bodo vodila naprej, ne nazaj, čeprav ste imeli v zadnjem času občutek, da ste se čisto izgubili. Ljubezen se vam bo nasmehnila v nedeljo, ko nastopi Polna luna, ki vam bo neverjetno pisana na kožo s svojo močno energijo. Sprejmite odločitev, o kateri že dolgo razmišljate. 

STRELEC

V teden boste z energijo lune v dvojčkih stopili neobremenjeni in pripravljeni na vrsto podvigov, ki bodo točno to, o čemer ste v zadnjem času sanjali. Zmotilo vas bo le, da bo nekdo od domačih od vas zahteval preveč časa in energije, ki bi ju lahko porabili bolj koristno. Kljub notranji napetosti in nedeljskemu vplivu Polne lune je lahko vikend pozitivno naravnan. Pomembno bo, da se malce srečate sami s sabo ter pomislite tudi na druge plati, še posebej na področju čustev.

KOZOROG

Popazite v začetku tedna na zdravje, saj niste v najboljši poziciji. Poiščite tisto kar vas razveseljuje in se vsaj za kakšen trenutek odtrgajte od napornega delovnega tempa. Čustva bodo proti koncu tedna jasna, strastna in prijetna, zato boste najbolj zadovoljni, ko se boste srečevali z zanimivimi situacijami na tem področju. Le ob opravljanju težjih nalog v domačem krogu se vam lahko za trenutek pojavi slaba volja, prav tako tudi razdražljivost.

VODNAR

Nikar ne bodite tako trmasti in prepričani v svoj prav, saj s tem načinom preprosto ne slišite prave zgodbe. Čeprav boste v prijateljskih odnosih družabni in zgovorni, utegnete čutiti, ko vas bodo spraševali osebne zadeve zadrego. Nekaj nejasnih dvomov vam bodo povzročale tudi čustvene situacije. Namesto tega pa si preprosto zatiskate oči pred nečim, kar vas vznemirja, raje dovolite čustvom, da se razbohotijo in vas popeljejo v s strastjo obarvano dogajanje. Ostali vas bodo videli v drugačni luči.

RIBI

Skušajte presoditi komu lahko zaupate in komu ne, saj bi lahko nekdo razširil pomembne informacije. Prej se boste odločili kam se usmeriti, prej boste zadihali sproščenost, prepleteno z notranjim zadovoljstvom. Če ste že lačni novih dogodivščin glede ljubezni ne čakajte, ampak povabite, saj bo odgovor pritrdilen. Okoliščine vas bodo v nedeljo, ko nastopi Polna luna usmerjale v razmišljanje o nedorečenih finančnih zadevah, ki vas bremenijo. Morda ste jim v zadnjem času posvečali premalo pozornosti. 

Pripravil: Horoskop.si