Tedenski horoskop od 30. 12. do 5. 1. 2020

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 30. 12. do 5. 1. 2020 (foto: unsplash) unsplash
30. 12. 2019

OVEN

V tem tednu bo zanimivo poznanstvo polepšalo vaše počutje. Zapletli se boste v vznemirljiv pogovor iz katerega se lahko, če boste vsaj nekoliko iznajdljivi kasneje tudi kaj razvije. Vezani boste bolj umirjeni in nekako zaprti v svoj svet čustev, ki pa jih tokrat ne boste sposobni deliti na glas. Čez vikend boste razpoloženi za ljubezenska in prijateljska srečanja. Partner ali družinski član bo zato nekoliko nestrpen, kar vas naj ne zmede.

BIK

Nepričakovano impulzivno obnašanje se bo odvijalo do zadnjega dneva v letu. Napake, ki jih delate, morate popraviti brez glasnega dramatiziranja in odvečnih besed, sedaj imate čudovito priložnost, da jih ne nesete s sabo v novo leto. Samski si želite ustvariti čustveno, ljubezensko vezo, vendar vaš čas še ni prišel, zato bodite potrpežljivi in se neobremenjeno družite. Če boste v dvomih, kako naprej, se posvetujte z dobrim prijateljem.

DVOJČKA

V zadnjem dnevu leta, ki je pred vami, bo vaše življenje postalo lepše, polnejše in predvsem bolj vznemirljivo. Samski boste imeli odlične možnosti, da se podate v skrivnostno avanturo, ki bo dvignila vašo samozavest. Vezani boste s partnerjem zelo kompatibilni, tudi strasti tokrat ne bo manjkalo. Počasi se pripravljate na večje korake, in sodelovanje z nekom. Ponosni boste, saj vam bo uspelo več, kot ste upali in pričakovali.

RAK

Prijateljstvo in ljubezen si bosta v tednu pred vami izredno blizu, kar vas bo jezilo, saj si želite dorečene zadeve in mir, kar se tiče čustvenega področja. Dogodkov ne boste smeli ne prehitevati in ne zaustavljati, saj se bodo obrnili proti vam. Silvestrov večer bo poln pričakovanj. Znali si boste vzeti čas zase, istočasno boste reševali uganke na življenjska vprašanja, ne samo svoje, ampak tudi od drugih. Izpolnila se vam bo srčna želja.

LEV

Kljub temu, da v prvih dneh tedna sledijo zabave, bodite pozorni na morebitne zaplete, na katere ne boste pripravljeni. Mogoče ne bo šlo vse po načrtih, ker delujete preveč impulzivno in prehitro reagirate na vsako malenkost. Potrebno se bo umiriti in se konkretno usmeriti k svojim željam. Čeprav boste imeli veliko priložnosti za dokazovanje, se boste že v petek obrnili v svojo smer. Priporočena bo meditacija in možnost, da boste dokazali svojo moč.

DEVICA

Povejte prijateljem v zadnjih dneh leta kaj približno nameravate, da ne bo zapletov in konfliktov, ki so možni zaradi planetarnih vibracij.  Pozanimajte se, vsaj glede vašega dela in denarja, ki vas obremenjuje na vsakem koraku. Pogum ni vedno najboljša izbira, zadeve na ljubezenskem področju raje še enkrat pretehtajte. Pazite, da ne boste pretiravali z alkoholom, saj vas lahko to dolgoročno celo osramoti.

TEHTNICA

V tem tednu se bo izkazalo, kaj lahko dosežete in do kje se lahko v določenem odnosu spustite. Največ sreče na čustvenem področju boste imeli tisti, ki ste rojeni v prvi dekadi. Ostali se boste trudili s čim bolj dovršeno komunikacijo, s katero lahko pridete do določenih odgovorov, po katerih hrepenite že dlje časa. Konec bo dober, zato glavo pokonci. Le bodite pozorni na vse podrobnosti, da se vam slučajno ne izmaknejo.

ŠKORPIJON

S svojo osebnostjo in diplomacijo boste nekoga po praznikih prepričali, da bo razmišljal o sodelovanju z vami. Bodite kar ste, še nikoli prej to ni bilo tako enostavno. Vaš odnos z ljubljeno osebo bo tokrat na večji preizkušnji. Samski, izbrati boste morali novo pot, saj se vam vse skupaj nekoliko komplicira. Konec tedna bo bolj prijetno, tudi glede ljubezenskih načrtov, ki so tokrat popolnoma pravilno zastavljeni.

STRELEC

Ne bodite presenečeni nad situacijo, ki je niste predvidevali. Vstop v novo leto bo prijeten in umirjen. Počutili se boste odlično, videti boste odlično in sedaj bo pravi čas, da zasijete. Poskusite odmisliti svojo trmo, saj vas vodi le v zaplete in težave, katerim tokrat ne boste kos. Ljubezen pa bo vsekakor še vedno zelo pomembna, še posebej konec tedna, ko lahko pričakujete strasten zmenek.

KOZOROG

Preveč ste zaupljivi in morda celo naivni, kar bo potrebno počasi spremeniti. Nekdo vas s svojim načinom obremenjuje, toda ni še čas, da bi se soočili, saj vam bo na silvestrovo več pomenila dobra zabava. Ne vztrajate toliko, raje vrzite skrbi čez ramo in si mislite svoje, saj bo vse skupaj kmalu mimo. Povežite se z nekom, ki je ves čas nasmejan in naklonjen. Tudi vas bo nalezel z dobro voljo in nekaj več poguma.

VODNAR

V ljubezenskih odnosih boste v ponedeljek preveč tihi, na Silvestrov večer pa se boste končno sprostili. Druga polovica tedna bo povezana s čustvi in simpatičnimi komplimenti. Dokazali boste svoje prijetne kvalitete in jih delili z drugimi. Čas je tudi za romantično srečanje, pod pogojem, da se boste prepustili brez zadržkov. V ljubezni boste v nedeljo hrepeneli po zaščiti in stabilnosti.

RIBI

V prvih dneh tedna se boste znašli pred večjimi odločitvami, povezanimi s partnerjevimi zadevami, ki vam ne bodo najbolj všeč. Najbolj smiselno bi bilo, da skupaj dorečeta določene zadeve in si postavita temelje za prihodnost, ter se prepustita zabavi. Z nezaupanjem ne boste prišli nikamor, le utrudili se boste, kar vam prinaša še dodatne zaplete. Srečo lahko pričakujete šele v nedeljo, ko boste popolnoma sproščeni in celo malce navihani.

Pripravil: Horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri