Tedenski horoskop od 30. 7. do 5. 8. 2018

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 30. 7. do 5. 8. 2018 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
30. 7. 2018

OVEN

Slišali boste pomembno novico, ki se vam bo zdela neizmerno zanimiva. Kar boste izvedeli vas bo sredi tedna, ko luna preide v vaše znamenje na nek način presenetilo. Na žalost pa boste morali molčati in se potruditi, da bodo zadeve ostale popolnoma skrite. Vsekakor boste na preizkušnji. Premislite preden boste komu izdali svoje načrte. Dobro veste, da to ne bi bilo najbolje in zato naj vas skušnjava nikar ne premaga.

BIK

V tem tednu vas čakajo številna presenečenja. Včasih ljudje ne razumejo, da ste mnogo bolj čustveni in občutljivi kot oni. Takrat, ko vas želijo disciplinirati, se jim nikakor ne smete ukloniti, saj imate pač svoj ritem. Druga polovica tedna bo naklonjena raznim dogovorom. Ves čas pa boste izžarevali tudi nežnost, ki jo bodo občutili vsi, ki se bodo nahajali v vaši bližini.

DVOJČKA

Prvo polovico tedna izkoristite za uresničitev vaših načrtov. To je za vas najbolj ugoden čas v tem trenutku. Ves preostali čas bodo vaše misli usmerjene v družino. Ekstremne misli se vam bodo podile po glavi tudi konec tedna. Sprva boste pretirano zaskrbljeni, potem boste predstavili genialne ideje. Vse se bo hitro odvijalo in tudi odvilo. Ne bo pa dolgočasno, saj boste poskrbeli za popestritev.

RAK

Tisti, ki ste samski, se boste na službenem področju zapletli z nekom, ki vas bo očaral in na vas pustil zelo dober vtis. Držite se zlatega pravila in se ne prenaglite, saj veste, da lahko tvegate tudi pomembne zadeve. Vezani boste veliko razmišljali o vaših dosedanjih dosežkih in morda celo prišli do zaključka, da sta se s partnerjem nekje na tej poti nekoliko oddaljila. Počakajte, preden sprejmete konkretno odločitev.

LEV

Presenečali boste z neverjetnimi idejami, ki mejijo na ekstremne zadeve in jih sredi tedna prinaša vpliv lune v ovnu. Pustite fantaziji prosto pot. Ko boste svoje vizije razlagali, se dobro zberite, saj vas lahko napačno razumejo. Bodite še posebno previdni v svojih čustvenih reakcijah. Raje se posvetite stvarem, ki vas osrečujejo, saj se boste tako lahko osredotočili na tisto, kar je za vas pomembno.

DEVICA

V teden boste vstopili zelo zadovoljni. Vaše besede bodo izžarevale sredi tedna, ko luna preide v ovna veliko moč. Kako jih boste uporabili je odvisno od vas. Z njimi lahko ljudem polepšate dan, lahko pa ga nenamerno z grobimi besedami pokvarite. Drugo polovico tedna, ki je pred vami, izkoristite za meditacijo in poglobitev vase. Prepustite se razvajanju in uživajte v lepih in vznemirljivih trenutkih.

TEHTNICA

Zdelo se bo, da bi si morali odpočiti in si privoščiti nekaj odmora. Menili boste, da ste dovolj izmučeni, da bi si to zaslužili. A verjemite, da vam bo mnogo bolje, če vam bo kdo namenil prijazno besedo ali pa pohvalo. Spodbujanje vam bo pomagalo, da bo delo steklo hitreje in lažje, saj boste vedeli, da ste sposobni in delavni. Prepričani boste, da ste sedaj na pravi poti uspeha in dobre volje.

ŠKORPIJON

Razvajajte se in pustite se razvajati. Ne bodite samo doma, pojdite ven v družbo. Naj bodo vaši prijatelji deležni vaše blagodejne energije, saj imate radi, ko vas hvalijo in občudujejo. Naj se takšni dnevi ves čas ponavljajo. Vaše besede bodo božale sogovornike in vi boste končno prišli do spoznanja, da si zaslužite več, kot vam v tem trenutku pripada. Kmalu se boste začeli tudi boriti zase.

STRELEC

Res je včasih življenje stresno, toda ves ta stres je gorivo, ki vas poganja naprej. Če bi vam tega zmanjkalo, bi se počutili prazni in ne bi vedeli, kaj početi. Razmislite o tem, ali ni ravno zdaj prišel tisti čas za spremembo. Če se vam zdi, da bi lahko imeli boljše življenje, potem se za to potrudite in se usmerite k spremembam. Na ljubezenskem področju se vam nakazujejo prijetne novosti.

KOZOROG

Zaslišali boste šesti čut, ki vam bo pravil, da se bo zgodilo nekaj strašno zanimivega. Zanimalo vas bo kaj, a bolj kot boste čakali, manj se bo dogajalo. Najbolje bi bilo, če se obnašate tako, kot se obnašate običajno in delate vse tako kot običajno. Zavedajte se, da manj kot boste pričakovali, prej se vam bo zgodilo to kar pričakujete. Nestrpnost v tem tednu ne bo najbolj zaželena.

VODNAR

Razmišljali boste o svojih željah, pri čemer bodo vaša čustva ekstremno nihala. Ves teden se boste veliko družili in pogovarjali s prijatelji, ne boste pa vedeli, ali se osredotočiti na preteklost ali na prihodnost. Energijo, ki vam jo zdaj pošilja vesolje, izkoristite v svoje dobro. Pozabite na slabe dogodke iz preteklosti, zdaj je čas za pogled v prihodnost in srečo, ki si jo zaslužite.

RIBI

Želeli si boste fizične aktivnosti, saj boste imeli ogromno energije, ki je ne boste mogli premagati. Izvajali boste razno razne dejavnosti, a miru pred samim seboj ne boste imeli. Lotite se določenega načrta, ki ga že nekaj časa nameravate uresničiti.  Ustrezalo vam bo, saj boste s tem preusmerili svoje misli, ki so se v zadnjem času ukvarjale samo z negativnimi zadevami.

horoskop.si