Tedenski horoskop od 31.10. do 6.11.2022

Kakšna je astro napoved za vaše znamenje horoskopa?

Tedenski horoskop od 31.10. do 6.11.2022 (foto: shutterstock) shutterstock
30. 10. 2022

OVEN

Res je, da boste dva dni prosti, toda kljub temu imejte v mislih vse, kar vas čaka. Nihče vam ne more pomagati, če se sami ne boste zganili in začeli reševati zadeve, ki so se vam nakopičile. Na čustvenem področju se vam obetajo soočenja, ki prinašajo nasmešek na obrazu. Srečo lahko v zadnjih dneh tedna, ko boste zelo budni pričakujete na finančnem področju. Pridobili boste pomembne informacije ter razne smiselne odgovore na življenjska vprašanja.

BIK

V torek se boste težko skoncentrirali, saj vam bodo misli ves čas bežale k tistim, ki so vam včasih veliko pomenili. Vznemirjali in jezili vas bodo v sredo tisti, ki so neresni, prav tako vam ne bodo všeč razni dogovori, ki ne bodo potekali po vaših željah. Preveč časa boste izgubili v ugibanju, kaj si nekdo od prijateljev misli o zanimivih predlogih, o katerih sanjate. Negativno razmišljanje bo nadomestila priložnost, ki jo boste konec tedna ujeli v pravem trenutku. 

DVOJČKA

V teden stopate notranje umirjeni, čeprav ste pred kratkim zaznali nekaj pomembnih zadev. Sedaj ne bo več pomislekov, ampak le odločnost, ki vas bo popeljala k novim odločitvam. Pomembna novica vas bo usmerila v bolj zanimiva izhodišča. Polni energije in motivacije poskusite v medsebojnih odnosih z nekoliko drugačnim, bolj prijetnim pristopom. Sami v nedeljo, ko boste v dvomih presodite, ali se splača imeti opravka z nekom, ki se ves čas trudi poiskati pot do vas. 

RAK

Kljub prazniku se nakazuje v torek nekaj povečanih možnosti za besedne dvoboje. Umaknite se, saj boste v bistvu na koncu vi tisti, ki boste utrpeli posledice. Nič ne bo pojasnjeno, dokler se boste držali v ozadju, zato čim prej z resnico na dan. Srečanje z osebo iz preteklosti bo konec tedna veliko bolj napeto, kot ste pričakovali. Ko ne boste vedeli kako naprej, boste prisluhnili svojemu notranjemu glasu in srčnim vibracijam, ki vas vodijo v smeri sreče. 

LEV

V ponedeljek in torek boste imeli veliko dela sami s sabo ter s čustvi, ki bodo počasi pronicala na plano. Tako v ljubezni kot doma bo v sredini tedna veliko več dogajanja, z vztrajnostjo in natančnostjo boste rešili zapleteno uganko in odkrili smisel nečesa pomembnega. Pogum in samozavest boste prebujali v nedeljo na družinskem področju. Ne razmišljajte preveč kaj bi morali storiti, vse bo prišlo ob pravem času. 

DEVICA

Na vidiku je v ponedeljek ali torek manjši prepir s sorodnikom, ki se bo vnel zaradi trenutka slabe volje. Vsemu skupaj se uprite s prijaznim odgovorom. V ljubezni počasi sestavljate delce v celoto. Na vidiku je izredno zanimivo povabilo in vse skupaj vas bo spodbudilo k napredku. S financami boste imeli srečo, zato se boste z veseljem odpravili v nakupovanje. Prevzemite pobudo in naredite prvi korak, namesto da bi čakali.

TEHTNICA

Zavedate se, da nimate česa izgubiti, zato boste na področju odnosov z domačimi tvegali z direktnim vprašanjem. S komentarjem boste več kot zadovoljni in upravičeno ponosni nase. Praktični boste, zato ne boste razpoloženi za reševanje majhnih napetosti. Raje se boste posvečali večjim zadevam in poskrbeli, da boste v središču pozornosti. V nedeljo ne boste našli pravih besed in pristopa, posebno z nekom, ki razmišlja čisto drugače. 

ŠKORPIJON

Če ste povezani z občutljivo osebo, ki ne razume ničesar, kar predlagate se raje umaknite, kot da bi se zapletali v nerešljive situacije. Želeli si boste navezati tesnejše vezi, vendar ne boste dovolj sproščeni. Potrebno bo poiskati bolj primeren čas, saj se lahko drugače vse skupaj spremeni v naporno borbo. Zaključek bo konec tedna uspešen, ne glede na velike zahteve, zato si boste oddahnili. Na ljubezenskem področju boste v nedeljo nehali komplicirati in nergati. 

STRELEC

Odvrzite v ponedeljek okove, ki vas ovirajo pri naslednjem koraku na področju soočenj v družinskem krogu. Skrajni čas je, da začnete zopet delovati bolj spontano, kot je zapisano že v vaši naravi. V kolikor boste taktni in diplomatski, boste pustili zelo dober vtis. Proti koncu tedna se vam odpirajo nova, zanimiva področja. Zato na vsak način poskusite ohraniti dobre odnose z vsemi, ki so vključeni. V nedeljo si počitka preprosto ne boste mogli privoščiti, pomanjkanje časa bo šibka točka. 

KOZOROG

Naj vas ne bo strah, da vam nekaj, kar načrtujete za v sredo ne bi uspelo, saj nimate utemeljenih razlogov za to. Potrudite se po najboljših močeh, saj imate priložnost spremeniti zakoreninjen vzorec. Družina vas bo podpirala pri vseh odločitvah, čeprav se ji zadnje čase malo manj posvečate. Na področju ljubezni prihajajo s strastjo obarvane priložnosti, ki vam prinašajo vroč zmenek. Ljubljena oseba bo tista, ki bo s svojo razigranostjo prebudila srce. Nikar ne dovolite, da bi na vas preveč vplivale nerešene zasebne zadeve. 

VODNAR

Izognite se v ponedeljek in torek strogim opazkam nekoga od bližnjih, ki ima svoj način in metode. Vse poteka počasi, zato se lahko pojavi kakšen zaplet. Skrbelo vas bo tudi ljubezensko področje. Potrebovali boste več varnosti in zanesljivosti. Pripravite se na nekaj neprijetnih naključij, vzemite si več časa in se soočite preko sproščenega pogovora. Nečesa, kar je povezano s financami ne morete rešiti v tako kratkem roku, kot ste si ga zamislili. Nedelja prinaša tiha spoznanja, ki vam bodo v pomoč.

RIBI

Pomembno vam bo, da najdete ravnovesje in se prenehate obremenjevati z nepomembnimi zadevami. V ljubezni bo prisotno nenavadno stanje, zato se raje zamotite z delom in obveznostmi. Premislite glede podviga, ki vam ga ponujajo drugi, ali vam je resnično pisan na kožo, ali so to morda samo iluzije. Pozitivni koraki se vam bodo v nedeljo obrestovali, ker boste v pravem trenutku naredili večji korak in dosegli nekaj pomembnega, o čemer sanjarite že dlje časa. 

Pripravil: Horoskop.si

Vas zanima tudi: