Tedenski horoskop od 4. do 10. 11. 2019

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 4. do 10. 11. 2019 (foto: profimedia) profimedia
3. 11. 2019

OVEN

Ravnajte se v ponedeljek, ko vas bo spremljal Prvi krajec po občutku, posebno glede zgodb, ki se pravzaprav ponavljajo in vas notranje vznemirjajo. Bodite bolj jasni in odločni, tako si lahko obetate napredek. Nova ljubezenska priložnost, ki se bo prikradla v četrtek, bo povezana s prijateljskim odnosom. Konec tedna storite nekaj več za vaše zdravje in vitkejšo postavo ali pa poskusite utrditi svoje mišice. Pohitite, da ne boste prepozni. 

BIK

V tednu pred vami bo na prvem mestu vitalnost, še posebej v dneh, ko boste čutili vpliv Prvega krajca. Izogibati se je potrebno nezdravi, mastni prehrani, poskrbeti, da ima vaše telo dosti gibanja in zadovoljiti čustvene potrebe. Slaba točka v zadnjih dneh tedna bodo posesivnost, nadzor nad dogajanji in ljubosumje, ki bo velikokrat brez prave podlage. Oseba, ki vam je že dlje časa simpatična bo v nedeljo pokazala več zanimanja za vas in vas presenetila s  pozornostmi.

DVOJČKA

V tednu, ki je pred vami, boste končno prišli na svoj račun, saj se boste veliko lažje podajali k novim smernicam. Nemirne zgodbe, ki ste jih bili deležni, se počasi umikajo iz obzorja. Energija Sonca v škorpijonu vas bo držala pokonci. Pozorni bodite le na pripombe nekoga izmed prijateljev. Še posebej v nedeljo si boste zaželeli sprehoda v naravo, ki bo iz vas potegnil prijetne, nežne in harmonične energije.

RAK

Na ljubezenskem področju prihajajo v prvih dneh tedna, ko boste pod vplivom Prvega krajca prijetne vibracije. Sredina tedna vam prinaša vztrajnost in samozavest. Slabega počutja in naveličanosti se boste rešili na enostaven način. Na finančnem področju boste imeli največ sreče v soboto, ko vas bodo mikali novi, nenavadni nakupi. Vendar nikar ne pretiravajte, da se ne boste kasneje znašli v rdečih številkah.

LEV

Pomanjkanje zadovoljstva bo v ponedeljek, ko bo nastopil Prvi krajec v vodnarju glavni vzrok za vaše manjše zdravstvene nevšečnosti, ki vas bodo neprestano opominjale. Čim manj se zadržujte v zaprtih prostorih, raje pojdite na dolg sprehod in se zazrite vase. Konec tedna boste začutili, da je čas, da v svoje življenje vnesete kakšno večjo spremembo. V nedeljo boste deležni velike možnosti, da spoznate prijetno osebo nasprotnega spola.

DEVICA

V prvih dneh tedna boste končno prišli na svoj račun, saj se bo vse dogajalo v vaši smeri. Nevšečnosti, ki ste jih bili deležni, se počasi umikajo vstran. Mars vas bo motiviral na področju dela in denarja, zato se pripravite na ugodne priložnosti. Za sprostitev po napornih dneh, se boste najboljše znašli v skupinskih športih, saj sami ne boste imeli dovolj vztrajnosti in volje.

TEHTNICA

Počutje bo v sredini tedna, ko bo luna v ribah malce nestabilno, vendar večjih problemov ne boste imeli, razen v petek, ko se bo vaša energija zmanjšala. Morali boste paziti na cesti in upoštevati prometno signalizacijo. Izogibajte se stresnih situacij in pretiranega kajenja, saj boste s tem preprečili ostala obolenja, ki ste jim morda podvrženi. V nedeljo se boste podali razbremenjeno in neodvisno.

STRELEC

Zaradi občutljivosti, se v prvih dneh tedna pazite nadležnega prehlada, ki vas lahko postavi v posteljo. Zaščitite se z vitamini in se poskusite čim bolj zdravo prehranjevati, saj boste s tem ponovno dvignili svojo energijo. Utrujenost bo v soboto sicer za vami, vendar boste imeli še vedno občutek, da nimate dovolj samozavesti za preboj. Najlažji način, da obdržite motivacijo in vztrajnost bo več gibanja v naravi.

KOZOROG

Planeti vam bodo v tednu pred vami podarili izjemno moč in energijo, da se končno spopadete z zadevami, ki ste jih puščali nedokončane. Za svoje zdravje lahko največ naredite, če se vsak dan vsaj za nekaj minut posvetite svoji hrbtenici in visokemu pritisku. Na področju ljubezni se boste v soboto spopadli z novimi začetki, ki bodo vsekakor dišali po zelo prijetni zgodbi. Všeč vam bo!

VODNAR

V ponedeljek boste najprej nekoliko zmedeni in pesimistični, že krajši pogovor s prijatelji pa vam bo vlil novo energijo in vas pripeljal do boljšega razmišljanja. Bodite do sebe bolj odgovorni in disciplinirani in si postavite določene cilje v življenju. Na področju družine boste deležni manjših nesoglasij, ki jih boste najlažje preprečili z dobro voljo, razumevanjem in smehom. Z veseljem se boste lotili vsakega dela, ki vas bo sproščalo in umirjalo.

RIBI

Ta teden vam prinaša zanimivo obdobje, zato bo vaše počutje odlično. Naredili si boste prav poseben načrt, ki bo vključeval več rekreacije in gibanja, kljub temu pa ostati aktivni tudi na ostalih področjih. Veliko boste razmišljali tudi o spremembah, ki bodo povezane s čustvenim delovanjem. Ne zaustavljajte se tam, kjer vas zadržujejo čisto po nepotrebnem, kar vas v notranjosti močno vznemirja.

Pripravil: Horoskop.si