Tedenski horoskop od 4. do 10. 12. 2017

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 4. do 10. 12. 2017 (foto: Profimedia) Profimedia
4. 12. 2017

OVEN

Z nekom bosta zaradi Venere v strelcu ponovno vzpostavila boljše stike, čeprav česa takšnega niste pričakovali, posebno po nedavnih nesporazumih in napetostih. V torek in sredo vseeno pazite, kako boste izražali svoje dragoceno mnenje. Ena beseda lahko dobi veliko različnih odtenkov, zato premislite, kako boste izkoristili priložnost, da zadeve končno uredite v svoji smeri. Nekdo vas ni pozabil in to boste izvedeli v nedeljo na nekoliko nenavaden način.

BIK

Ponedeljek bo prinesel vsaj eno dobro novico, ki vam bo z Merkurjem v strelcu pospešila utrip, čeprav se kot tolikokrat doslej nekako sprenevedate in skrivate, kako pomembno vam je vse skupaj. Tako se po vašem mnenju izogibate neprijetnim presenečenjem, v resnici pa se utegne zgoditi, da boste tako oddaljili od sebe nekoga, ki je izredno pomemben. Posebno od sobote dalje, zato pazite, kaj boste povedali in s kakšnim tonom.

DVOJČKA

Po eni strani hrepenite po ljubezni in vznemirljivih dogajanjih, po drugi pa to izražate na nekoliko nenavaden ali neprimeren način in od tod izhajajo vsi nesporazumi, ki bodo z Venero v strelcu in njenimi aspekti zglajeni šele v četrtek ali petek. Pa še potem ostanite nekoliko na preži, ker se z nekom še ne moreta dogovoriti kot bi želeli. Dokažite konec tedna svojo resnost in ne zavrnite možnosti za srečanje. Najbolje v nedeljo, ko bosta oba bolj sproščena.

RAK

Čas se vam vleče, morda si ga ne znate izoblikovati tako, kot bi bilo najboljše za vas. Tudi zato, ker se oklepate starih navad. Sprostite se zunaj doma, po možnosti v dobri družbi. Nekoliko boste sredi tedna v dvomih, kar se vam sicer ne dogaja pogosto, saj po navadi veste, kam ste usmerjeni. Morda vas je zmotila novica od nekoga, ki bi se mu radi pridružili. To, da vas mika novo področje, sicer ni skrivnost, a vse bi morali početi veliko bolj sistematično.

LEV

V službi bodite v torek in sredo, ko prihaja planetarni vpliv, ki prinaša površnost, natančni s števili. Tokrat se boste tudi lažje prilagajali in dobili več, kot ste pričakovali.  Svoje notranje moči ne usmerjajte v prepire, posebno z nadrejenimi, ki bodo bolj napeti. Obstaja veliko načinov, da dosežete svoje, zahtevajte dokaze črno na belem, potujte, učite se. Petek bo kritičen za tiste, ki ste pred kratkim menjali službo.

DEVICA

Največ zanimivega se bo v prvih dneh tedna dogajalo bo z osebo, ki je povezana z vašim delom. Vsekakor si želite, da bi vse skupaj počasi preraslo v kaj več, čeprav se po drugi strani zavedate, da ne gre za najbolj lahkotno zadevo. Posebno, če je pri vas ali partnerju nekaj nedorečenosti glede bivših razmerij. Nervozni boste, morda ne boste izkoristili prve priložnosti, a v soboto ali nedeljo se boste zagotovo domislili česa novega.

TEHTNICA

Končno se dogaja nekaj takšnega, da lahko rečete, da ste ujeli pravo stvar. Pomaga vam tako luna v levu kot vaša samozavest, ki barva vaše življenje z več odločnosti. Nekomu boste že v prvem delu tedna odgovorili na pravi način in lahko se boste pohvalili s tem, kaj ste naredili. Le redkokdaj se vam zgodi, da ste povsem prepričani o svojem prav, v soboto lahko pričakujete, da boste imeli zagotovo glavno besedo.

ŠKORPIJON

V prvem delu tedna se boste večkrat ozrli nazaj in ugotovili, da ste glede nečesa morda naredili kakšno drobno napako, a vsekakor bo v celoti šlo za natančno opravljeno delo. Od četrtka dalje boste imel priložnost, da uredite določene podrobnosti. Končno boste tudi pri delu v stalnem stiku z ljudmi, na področju, prometa ali storitev pa zelo zagnani in dobro razpoloženi. Denarja bo presenetljivo več ob koncu tedna, kar vas bo razveselilo..

STRELEC

Pri vas je večkrat tako, da ko se končajo ene težave ali nesporazumi, takoj pridejo drugačni zapleti. Kar vam tokrat sicer zaradi planetov v vašem znamenju ne bo prenaporno, razen v torek in sredo, ko se boste z nekom soočili na direkten način. Več prijetnih presenečenj pa vas čaka od sobote dalje, in sicer z osebo, ki se odziva podobno kot vi, hitro in iskreno, spontano, skratka brez pretiranega razmišljanja. Vse skupaj vas v nedeljo zvečer vodi v strast!

KOZOROG

Prijateljev predlog boste sprejeli kot zasilno rešitev, čeprav je na začetku kazalo drugače. Morda vas bo malce zaslepilo nekaj, kar ste dobili hitro ali po naključju. Vsekakor pa premislite, kako nadaljevati svojo zgodbo, saj ste trenutno zmedeni in celo nekoliko labilni. Zavedate se pasti tako v stalnem razmerju kot z nekom, ki ste ga spoznali pred kratkim in nočete, da bi se takoj polastil vašega zaupanja.

VODNAR

Imate občutek, da potrebujete nekoga, čeprav bi določeno zadevo v resnici lahko izpeljali sami. Vse skupaj bo vsekakor posebno izrazito v prvem delu tedna, ko boste pokazali več negotovosti in dvomljivosti. S pravilno organizacijo in luno v levu boste v petek daleč prišli, mnogi bodo cenili to, da ste pripravljeni prisluhniti. V soboto se vsi nesporazumi počasi odpravljajo, odločilen bo pogovor, ob katerem boste dobili pomembne odgovore.

RIBI

Nikakor se ne morete osredotočiti na bistvo, ker čutite, da vam je za petami nekdo, ki vas vznemirja, po drugi strani pa z osebo, ki vam je najbolj pri srcu ne najdete skupnega jezika. Neprijazna luna vam bo ponagajala, zato ostanite zbrani in vztrajni. Nekdo vam bo sicer všeč, a ne boste znali na pravi način pristopiti. Potrebovali boste več časa, da se zberete ter da se v nedeljo soočite s svojimi mislimi in načrti.

horoskop.si

Preberite si še: