Tedenski horoskop od 4. do 10. 2. 2019

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 4. do 10. 2. 2019 (foto: pixabay) pixabay
4. 2. 2019

OVEN

Ta teden vas bodo spremljale predvsem ljubezenske težave, ker dokončne odločitve zaradi lune v ribah nikakor ne morete sprejeti. Še dobro, da je pred vami nekaj priložnosti, odločitev sicer ne bo lahka, bo pa dokončna in sproščeno lahko zadihate s polnimi pljuči. Konec tedna bo vaša vztrajnost več kot dobrodošla. Prost vikend boste preživeli v družbi pozitivnih ljudi. Skupne športne aktivnosti vam bodo pisane na kožo.

BIK

Ljubezensko življenje bo v prvih dneh tedna zelo vihravo in muhasto. Samski biki boste odkrito osvajali predstavnike nasprotnega spola. Nova ljubezen utegne priti nepričakovano, prav tako je možen hiter konec nove zveze. Delovne obveznosti in kariera bodo na stranskem tiru, a kljub temu posvetite več pozornosti detajlom. Druženje s prijatelji utegne razbiti monotonijo. Dragocene izkušnje vam bodo v pomoč pri reševanju osebne težave.

DVOJČKA

V tem tednu se boste zelo radi pogovarjali in izmenjavali mnenja ter izkušnje, a bliže vam bo oseba, manj utegnete biti dovzetni za njena stališča. Pogosto se boste tudi izogibali kompromisom. Prosti čas bo prežet z družabnimi dogodki in kulturnimi prireditvami. Načrte za vikend vam lahko pokvarijo poslovne obveznosti. Ne boste imeli potrpljenja z ljudmi, ki ne bodo mogli slediti tempu, tudi za nestrpne ne boste imeli niti kančka razumevanja.

RAK

Vaša pozornost bo z luno v vodnarju v prvih dneh tedna zelo razpršena. Ozirali se boste po tujih uspehih, ob tem pa ne boste opazili lastne vrednosti in skromnih, vendar iskrenih ljudi, ki vas obkrožajo. Zelo bo pogost občutek, da vas partner ne razume in da ne želi izboljšati vajinega odnosa. Na delovnem mestu boste pod drobnogled vzeli določene obveznosti. Ustvarjalnost bo olajšala marsikatero poslovno aktivnost.

LEV

Izčrpanosti na delovnem mestu se ne bo mogoče izogniti, lahko pa poskrbite, da bo na urniku dovolj sproščanja. Razlog bo tičal predvsem v neskladnosti interesov. Spopadali se boste z visokimi pričakovanji ter mrzlično iskali smisel v vsem, kar vam bodo naložili na ramena. Zrelost bo bistveni element polnosti čustvenih ravni. Neugodno se utegnete počutiti v družbi neznanih ljudi, izogibali se boste odgovarjanju na delikatna vprašanja. 

DEVICA

Pri delu boste z luno v vodnarju do srede hiteli, zato učinek ne bo najboljši. Želeli si boste hitrih in vidnih rezultatov, pri čemer boste iskali bližnjice, ki ne bodo najbolj učinkovite. Umirite nemirnega duha v sebi in se osredotočite na tisto, kar je za vas v tem trenutku najbolj pomembno. Drugo lahko opravite z levo roko, pa čeprav nekoliko bolj površno. Dobro naložen denar se vam bo obrestoval, kar vam bo vlilo voljo tudi za sklepanje poslov v prihodnje.

TEHTNICA

Primanjkuje vam idej in moči, da bi v doglednem času realizirali, kar se od vas pričakuje. Prve korake naredite v smeri boljše organiziranosti. Svojo napetost in preobremenjenost pustite pred vrati doma in slabe energije ne vnašajte v ljubezenski odnos. Prisluhnite mnenju drugih, ki vam želijo dobro in imajo določeno znanje. Delo bo proti koncu tedna korektno opravljeno in predstavljeno brez elementov zavajanja.

ŠKORPIJON

V tednu pred vami vam bodo tuja mnenja in nasveti zelo pomembni. Bolj se boste zanašali na druge kot nase. Zdelo se bo kot da osebnega življenja nimate pod nadzorom. V vsakdanjik vnesite manjše spremembe in več pozornosti posvetite videzu. Zaradi dobre intuicije se lahko konec tedna zberete. V svoj dom boste poskušali vnesti čim več miru in topline. Jezili se boste na vsakogar, ki vas bo vznemiril.

STRELEC

Notranje se umirite in poskušajte čim bolj iskreno sprejemati potrebe družinskih članov. Vzemite si čas, da jim prisluhnete in jih poskušate razumeti. Šele potem boste lahko pomagali pri reševanju njihovih težav. Združeno bo prijetno s koristnim, pogovor pa zelo oseben. Zberite svoje misli in vsa nejasna vprašanja zastavite tej osebi, z veseljem vam bo odgovorila. Morda se vam obeta zbližanje.

KOZOROG

Naj vas ne spremlja slaba vest glede določene situacije. Povedali ste tisto kar ste čutili in kar vas je težilo. Resnico je oseba težko sprejela, vendar bo vajin odnos po nekaj dneh zopet zacvetel. Več časa posvetite hobiju in prisluhnite sebi, ker vam telo sporoča, da morate storiti več zase. Pred vami so konec tedna prijetno zmedeni dnevi. Po klicu osebe, ki buri vašo domišljijo boste razigrano tekali naokoli.

VODNAR

Počitek, krajši sprehodi po svežem zraku, so formula za boljše počutje, še posebej sredi tedna, ko vas bo spremljala luna v ribah. Proti koncu tedna se boste več ukvarjali s sabo in si vzeli čas za druženje s tistimi prijatelji, ki jih že dolgo niste videli. Resne in obremenilne obveznosti prestavite, saj ne boste dovolj zbrani da bi se popolnoma poglobili v vse skupaj in zadevo rešili učinkovito ter uspešno.

RIBI

V naslednjih dneh lahko najdete nekaj, kar vam je včasih veliko pomenilo. Sledijo tudi manjša presenečenja, povezana z osebo, ki jo opazujete že dlje časa, pa si nekako niste upali pristopiti. Ugodne energije vas bodo konec tedna popeljale na prijeten izlet, ki vam bo še dolgo ostal v lepem spominu in končno boste spoznali, kaj je tisto, kar si že nekaj časa po tihem želite.

horoskop.si

Poglejte si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri