Tedenski horoskop od 4. do 10. 3. 2019

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 4. do 10. 3. 2019 (foto: unsplash) unsplash
3. 3. 2019

OVEN

Če vas bodo ljudje spraševali, kaj si mislite, jim boste natančno razložili, zakaj se odzivate drugače kot običajno. Dotaknili se boste tudi strokovne plati, saj tokrat vaš šarm in simpatičnost na poslovnem področju ne bosta dovolj za napredek. Opazovati boste morali, kaj od vas želijo drugi in jim poskušati ustreči. Konec tedna boste občutili veliko energij, ki vam niso najbližje, saj uničujejo vašo samozavest, zato sprejmite vse skupaj kot obdobje učenja.

BIK

Pojavi se lahko nekaj neobrazloženih napetosti, kar vas bo še posebej v prvi polovici tedna, ko bo luna v ribah večkrat spravilo v slabo voljo. Nikakor ne napadajte, dokler ne preverite vsega, kar slišite, saj lahko zaradi določenih aspektov pride do izkrivljenih informacij in napetosti brez pravega vzroka. V soboto boste zacveteli. Obetata se vam prijetna gesta in priznanje. Vodilo vas bo reklo, da tisto, za kar živite in kar počnete, označuje, kdo ste.

DVOJČKA

Veliko vam bodo v torek in sredo, ko vas bo spremljala nežna luna v ribah pomenili iskreni odnosi, ki jih boste tkali s tistimi, ki so vam vsaj nekoliko podobni in imajo enake cilje. V petek in soboto boste v določeni družbi zrasli na lestvici priljubljenosti, kar je za vas zelo pomembno, saj niste samotar in ste v bistvu od pozornosti celo odvisni. Odprti boste tudi za predloge ljubljene osebe, ki bo v nedeljo pripravljena spregovoriti.

RAK

Pojavilo se vam bo veliko priložnosti, vendar ne boste dovolj prepričani vase, da bi jih izkoristili. Primanjkovalo bo tudi potrditev od okolice. Nekdo vas bo nekoliko upočasnil, vendar boste z vztrajnostjo in močno voljo v drugi polovici tedna zmogli priplezati na površje. Pozitivna energija vam bo sledila skozi vikend, ko boste pripravljeni na preizkušnje, ki bodo v večini povezane z domačim okoljem. Sledila bo neposredna komunikacija.

LEV

Hitrost, s katero se bodo odvijali dogodki okoli vas, vas bo v ponedeljek, ko bo luna v vodnarju nekoliko vznemirjala. Napeti in odrezavi boste, vztrajali boste pri nemogočem, tudi takrat, ko se bodo že vsi razbežali. Številne obveznosti vas bodo obremenile, če si ne boste pametno organizirali časa in se držali svojega urnika. Poskusite, saj se vam bo kmalu obrestovalo. V zadnjih dneh tedna boste zadihali zrak svobode.

DEVICA

Glede na to, da ste dobro pripravljeni, imate v sredini tedna odlične možnosti za spremembe, če si jih želite seveda. V petek vam bo bolj odgovarjalo ostati v ozadju, čeprav ste znani po tem, da želite biti v ospredju. Odkrili boste nove globine, nove cilje in nove načine, ki vam bodo bolj pisani na kožo v vašem vsakodnevnem delovanju. Pozvani boste, da svoje ideje tudi izpostavite, brez tega tudi uspeha ne bo v tolikšni meri, kot pričakujete. Žetje sadov vašega dela bo prijetno.

TEHTNICA

Povabilo, ki ga boste deležni, vas ne navdušuje preveč, čeprav se določenim zadevam vseeno ne želite izogniti. V ljubezni je vseeno najbolje, da počakate še nekaj časa, tako se boste pravilno usmerili. Čustva bodo konec tedna še bolj intenzivna, kar vas bo pripeljalo tudi do tega, da naredite kakšen korak in se soočite z nekom, ki je v vašem življenju že dlje časa. Ne obremenjujte se s preteklostjo in živite za sedanjost, v vsakem trenutku svojega življenja.

ŠKORPIJON

V teden se boste zapodili napeti in usmerjeni v hitre rešitve, ki pa jih ne bo na spregled. Razmišljali boste tudi o novostih, ki jih bo treba najprej skrbno preveriti, saj vas lahko popeljejo v neuspeh. S čustvenim področjem se ne boste pretirano obremenjevali, saj boste čutili, da vse poteka tako, kot si želite, ter da lahko partnerju zaupate. Samskim bo najbolj naklonjena sobota, ko boste sicer prenehali obremenjevati prijatelja, ravno takrat pa se vam bodo pojavile spontane priložnosti.

STRELEC

Zadev, na katere nimate vpliva enostavno ne postavljajte na stranski tir. Raje se posvetujte z znancem, ki vas bo navdihnil z svojim razmišljanjem. Najbolj odprti boste v sredini tedna. Takrat se bodo zadeve, ki jih morate rešiti z luno v ribah odvijale počasi, a vendar natančno. Nečesa se boste spomnili z manjšo zamudo, a kljub temu ne bo prepozno. Zagotovo vam ne bo dolgčas, saj boste veliko razmišljali o lepih dogodkih, ki ste jih bili deležni v zadnjem obdobju.

KOZOROG

Zaradi manjših napadov lenobe boste v prvih dneh tedna nekoliko manj aktivni in zasanjani. Poskusite se motivirati k športu ali rekreaciji, saj se vam bo v nasprotnem primeru utrujenost le še stopnjevala. Nekdo bo poskušal poseči v vaše finančne zadeve. Ne prehitevajte dogodkov, ampak se najprej dobro pozanimajte, kako zadeve stojijo. Konec tedna boste potrebovali več družbe in vedre komunikacije. Povabite na sprehod nekoga, ki ga niste videli že dlje časa, odziv bo pozitiven.

VODNAR

Predajte v službi štafeto, umaknite se v ozadje in tokrat le opazujte. Odnosi bodo v sredini tedna za vas na prvem mestu, denar vam niti ne bo tako pomemben, kar lahko marsikoga zelo začudi, saj so vas vajeni, da ste večinoma materialno usmerjeni. Treba bo sprejeti številne resne odločitve, ki lahko močno vplivajo na vaš stil življenja. Spremljali vas bodo ljudje, ki jim boste lahko zaupali, pripravljeni bodo tudi nesebično priskočiti na pomoč.

RIBI

V teden se podajate nesigurni, zato se lahko pojavijo vprašanja in manjše težavice na področju zdravja, kar vas bo usmerilo v to, da posvetite svojemu telesu več pozornosti. Najprej pa bo vsekakor treba doseči trdnost na psihičnem področju, zato nikar ne podlezite obveznostim in stresu, raje si vzemite nekaj časa zase, da se obnovite, nato boste sposobni še boljših rezultatov, še posebej v zadnji dneh tedna.

horoskop.si

Poglejte si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri