Tedenski horoskop od 4. do 10. 7. 2016

Vodnarjem se bo v prvih dneh tedna zgodilo nekaj, o čemer bodo še dolgo razmišljali.

Tedenski horoskop od 4. do 10. 7. 2016 (foto: Shutterstock) Shutterstock
4. 7. 2016

Oven

Izredno samozavestni boste, zato se lahko podate na pot ali v dobro družbo, ki vas vodi v razigranost. Predlagajte kaj novega, saj lahko svoje zamisli predstavite brez ovir. Tokrat imate veliko priložnosti za tople in srčne odnose. Marsikomu, ki bo šel preko večjih zapletov, bo vaša sočutna in ljubeča narava prinesla več zadovoljstva.

Bik

Čakate na neko sporočilo, namesto da bi sami storili kakšen korak naprej in se usmerili k boljšim rezultatom. Z nekom se ne moreta razumeti in kmalu boste odnehali. Nikar ne vztrajate glede stvari, ki jih nikakor ne morete končati. Ne bodite med tistimi, ki vedno znova ponavljajo iste napake, v praznem upanju, da bo vse drugače.

Dvojčka

Na poslovnem področju lahko napredujete, toda počasi, korak za korakom in premišljeno. Poravnajte stare račune, posebno če ste dolžni nekomu od prijateljev. Mehka in počasna energija, ki sili v preteklost vas bo zmotila. Vi bi želeli čim prej naprej, v prihodnost ne pa da vas čustva, spomini in ljudje okrog vas vlečejo v preteklost.

Rak

Računajte na nekaj zapletov, še posebej pri novih nalogah. Ljubezen je pod vprašajem, saj točno veste, kaj bi radi slišali, vendar opažate z drago osebo veliko nerazumevanja. Ne zastavljajte vprašanj, za katera že vnaprej veste, da ne morete dobiti pravega odgovora. Na poslovnem področju se določene metode morda niso obnesle, sicer pa je to le vaša lekcija.

Lev

Počutili se boste kot bi vas nekaj uročilo in nič se ne dogaja tako hitro, kot bi vi želeli. Vse kar stoji in v vas se rojevajo čustva, pred katerimi bi najraje pobegnili v prihodnost. Vse vam gre na roko, zato ne oklevajte več z odločitvami. Čas je, da storite več, posebno glede svojega poslovnega področja. Potrudite se, da bo vse skupaj drugače obarvano.

Devica

Tokrat se bo potrebno bolj potruditi za ohranjanje lepih odnosov s soljudmi. S strogim in trdim odnosom do ljudi, jih odganjate, zato poskusite delovati bolj mehko. Čutite nekaj strahu, čeprav za to ni razlogov. Vse boste nekako obvladali, čeprav ob tem porabljate nekaj več časa in energije. V ljubezni je že skrajni čas za spremembo.

Tehtnica

Srečanje, ki ga načrtujete, se bo končalo drugače, kot ste si zaželeli. Vse skupaj bo izpadlo boljše od predvidenega, le bodite potrpežljivi in vse se bo zavrtelo v vaši smeri. Nekdo bo vplival na vas veliko bolj, kot si želite priznati, kar vas bo zmotilo. Vsekakor pa popazite na denar in preverjajte stroške, saj ste na tem področju trenutno v nevarnosti.

Škorpijon

Ne počnite ničesar, dokler ne boste pripravili uvoda in začetka. Ni vam treba prehitevati in potem razmišljati kaj storiti. Lahko obnovite stik z osebo, ki ji še vedno zaupate. Mešana čustva bodo vedno bolj nevarna. Bodite pozorni na vsako podrobnost, da česa ne spregledate. Glede zdravja pa zavarujte predvsem predel glave in želodec.

Strelec

Utrujenost se vam stopnjuje in ne morete se izogniti občutku, da se nič ne premika tako, kot bi si želeli, tudi zato, ker se morate podrediti nekomu, ki pritiska na vas. Zdravje se bo izboljšalo in znova boste presenečeni, česa vse ste sposobni. Vsekakor se lahko povsem sprostite in končno pokažete, kaj si želite in kam ste namenjeni.

Kozorog

Življenje zahteva več resnosti. Družinske odgovornosti bodo spodbujale trezne premisleke o finančnem področju. Pomagate si lahko s prilagodljivostjo in iznajdljivostjo. Pričakujte nekaj sporov, ki vas bodo malce razjezili. To naj vas izuči, da bi se naslednjič morali obnašati drugače, morda manj spraševati in narediti tako, kot čutite da je prav.

Vodnar

V prvih dneh tedna se bo zgodilo nekaj, o čemer boste še dolgo razmišljali. Ne pričakujete preveč in prav zato boste prijetno presenečeni nad odzivom nekoga, ki vam je izredno naklonjen. Povabilo, ki ga že nestrpno čakate, prihaja v pravem trenutku. Tudi v ljubezni je trenutek za nekaj več pobude, saj ste pripravljeni na poglobitev zgodbe.

Ribi

V ljubezni si želite več miru, saj ste nekako utrujeni od vseh dogodkov v zadnjem čase. Družite se z osebo, ki je na isti valovni dolžini ali pa se pogovorite s partnerjem. Ponovno se bo ponovila vaša stara napaka, ki vas lahko ob neprevidnosti drago stane. Imate dovolj časa za vse, tudi za to, da nekomu ponudite novo priložnost.

horoskop.si