Tedenski horoskop od 5. do 11. 10. 2020

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 5. do 11. 10. 2020 (foto: pixabay) pixabay
4. 10. 2020

OVEN

V torek in sredo, ko bo luna v dvojčkih se boste veliko smejali in nihče vas ne bo mogel spraviti v slabo voljo, ker boste samozavestni. Poskusite tudi v manj privlačnih situacijah odreagirati čim bolj diplomatsko. Od četrtka dalje boste nekoliko počasnejši, morda namenoma nočete spregledati glede določenih stvari, ki so več kot očitne. Imeli boste veliko več nenavadnih zamisli kot v preteklosti. Tokrat ne boste dovolili, da bi vam spodletelo zaradi zamud in malenkosti. Prepričani boste vase, kar vam bo koristilo.

BIK

V teden boste stopili zadovoljni. Pomagal vam bo ugoden planetarni vpliv. Poskusite si zapomniti pomembne podatke, ker bo nekdo, ki je za vas pomemben le tako vedel, da ste ga resnično poslušali. Samski boste novo ljubezen odkrili v svoji bližini, kar vas bo zelo presenetilo. Ne boste več iskali domnevnih skritih pomenov, ampak se boste raje posvetili osnovnemu sporočilu določene zadeve, povezane s področjem dela. Ne ustrašite se v petek izzivov, ki prihajajo. Dovolj energije boste imeli za soočanje z njimi.

DVOJČKA

Vse kar se vam bo v tem tednu zgodilo, bo na nek način povezano z osebo, ki vam v zadnjem času pomeni več kot ostali. Samski dvojčki ne boste iskali nove simpatije, ampak boste raje uživali v družbi prijateljev. Zato boste zlahka prešli k dejanjem. Z nogami še vedno trdno stojite na tleh, čeprav si vas je nekdo hotel kar pošteno privoščiti. Nikar se ne obremenjujte, z vami bo vse tako kot mora biti. Konec tedna boste  veliko razmišljali o hrani in pijači in večere boste verjetno preživeli družbi družine.

RAK

Raki, prihaja čas za romantično srečanje, pod pogojem, da se boste dragi osebi posvetili brez zadržkov in težkih pogovorov. Potrebujete pravi način, da sprostite odvečno energijo, ki se kopiči zaradi prisotnih obveznosti. Pri tem se potrudite, da boste čim bolj samostojni, saj se boste drugim tokrat bolj s težavo prilagajali. Finančno področje se bo sprostilo v petek, ko lahko pričakujete manjše nakazilo. Vse se vam bo zdelo veliko težje kot na začetku tedna. 

LEV

Venera v devici vas bo zadržala, da ne boste poslušali le čustev, ko boste ocenjevali partnerjevo vedenje. Glejte, da ne boste takoj prizadeti in užaljeni, sicer se ne bosta dolgo pogovarjala. Nihče vas ne bo mogel ustaviti, zato bi lahko razkrili več, kot si želite, čeprav bo veliko nejasnosti. Naenkrat si boste želeli nadoknaditi vse, kar ste zamudili, a veste, da bi najprej morali poslati pomembno sporočilo. Razne dogodivščine vas bodo v nedeljo razveselile in hkrati presenečale.

DEVICA

Vse, kar ste začeli pred kratkim, se bo končalo simpatično in razigrano. Očitno vam gre najbolje takrat, ko se ne pripravljate predolgo in delujete spontano. V ljubezni boste v petek zaradi vpliva lune v raku morda nekoliko labilni. Želite si verjeti v nekaj, kar bi morali preveriti ali razmisliti. Pazite, s kom se boste pogovarjali o svojih skritih zadevah. Občasno se lahko ustavite, čeprav je videti, da boste naleteli na neodobravanje nekoga, ki vam je blizu.

TEHTNICA

Nekaj težjih pogovorov bo v sredini tedna pustilo posledice, zato premislite o posvetu s prijateljem, ki mu resnično zaupate. Dolgo časa ste se trudili, da si korak za korakom izgradite ugled, sedaj boste želi sadove. Ko se boste spopadali z ovirami, ne pozabite, da je treba zadeve včasih le dobro organizirati. Zdravje vam bo proti koncu tedna malce nagajalo. Zopet se boste preveč obremenjevali s situacijo, ki bi jo lahko končali zelo drzno in neobremenjeno.

ŠKORPIJON

Za pomoč proti stresu, poskrbite za sprostitev in telovadbo. Doma ne sproščajte svojih napetosti na partnerju, raje se v miru pogovorite o vsem skupaj. Ne izgubljajte živcev, če se zadeve ne odvijajo tako, kot si želite. Delujete popustljivo, a ne počutite se ravno tako. Konec tedna boste že nekoliko utrujeni ob nenehnem besednem dvobojevanju. Pozanimajte se glede možnosti za zaslužek, ne zanemarite tudi drobnih podrobnosti.

STRELEC

V ponedeljek, ko bo luna v biku, boste utrujeni, kljub temu končajte pomembno zadevo, raje sami kot z napačnimi ljudmi. Nimate navdušenja za nekaj, kar vas že od samega začetka ne prepriča. Posebno med vašimi bližnjimi, ki si mislijo, da se boste vedno prilagodili njihovim željam. Vse skupaj vas bo le še bolj spodbudilo, da vztrajate pri svojem načrtu. Ne izgubljajte v petek upanja, posebno v delovnem krogu in s financami. 

KOZOROG

Morda je napočil čas, da si priznate, kam vas v vleče srce. Manjši čustveni dvom bo prinesla tudi sreda, vendar nikar ne prehitevajte dogodkov in se ne zapletajte v prepire, ki bi pokvarili sproščeno in romantično vzdušje. V petek se spontano povežite z nekom, ki vam lahko ponudi odlične smernice za prihodnost. Vendar ne dovolite, da bi na vas vplivale določene zasebne zadeve, saj se na takšen način ne boste mogli dvigniti na področju osebne rasti.

VODNAR

Nekaj se bo v sredo, ko bo luna v dvojčkih razpletalo hitreje, kot je kazalo, posebno če zadeva srečanje z osebo nasprotnega spola. Upoštevajte intuicijo, saj vas bo opozorila na vihar, ki ga lahko preprečite. Spoznali boste, da je škoda vaše energije za razmišljanje o vsem, kar bi lahko šlo na poslovnem področju narobe. Več optimizma vam bo prišlo prav še posebej v četrtek. Zaradi vpliva planetov se boste v soboto lahko zanesli na svoje spretnosti. Večino poslov boste uspešno sklenili, ker boste zelo prepričljivi.

RIBI

Merkur v škorpijonu vas vodi v boljše obdobje, ustvarjalna kriza bo počasi minila. Ponovno boste odkrili nekatere talente, kar bo pomagalo k boljšemu počutju. V sredini tedna se boste počutili nekoliko zmedeno, saj se vam na poslovnem področju obetajo spremembe, pri katerih vi osebno nimate nobenega vpliva. Mnogih stvari ne morete predvidevati in zato se sprostite. Nekomu bi radi povedali svoje mnenje, zato nikar preveč ne oklevajte z direktnim pristopom. 

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: