Tedenski horoskop od 5. do 11. 2. 2018

5. 2. 2018
Deli
Tedenski horoskop od 5. do 11. 2. 2018 (foto: profimedia)
profimedia

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

OVEN

V tem tednu boste imeli veliko energije. Razmišljali boste o tem, da bi za nekaj časa zapustili kraj, kjer se nahajate in se odpravili novim dogodivščinam naproti. Najprej pa razmislite o obveznostih, ki vas čakajo. Ne glede na to, kaj boste naredili, se bo neka pomembna zadeva znašla na preizkušnji, kar vam ne bo všeč, zato boste konec tedna kar malo izgubljeni in nezadovoljni.

BIK

Nekoliko ste se zbudili, zato premislite, kako naprej, posebej glede pomembne zadeve, ki vam utegne vzeti preveč časa in energije. V ljubezni sredi tedna prisluhnite notranjemu občutku. Skušajte proti koncu tedna obdržati pozitiven odnos do samega sebe, saj vam bo izredno koristil. Mnogi vam utegnejo to vašo samozavest zavidati, kar vas pa ne bo zanimalo.

DVOJČKA

Med družinskimi člani se boste v prvih dneh tedna najbolje počutili. Tokrat se boste od njih tudi veliko naučili. Radi bi se pogajali, zato bodite odločni in prodorni. Z denarjem se v prvi polovici tedna ne boste ukvarjali. Pohvalili boste tiste, ki so vam všeč. Za manj samozavestne bo to odlična spodbuda in potrditev, s katero se boste določeni osebi še bolj približali in jo očarali.

RAK

Vaša ambicioznost narašča, iz dneva v dan boste pogumnejši. Nihče vas ne more prepričati, da bi se ustavili na pol poti. V ljubezenskih odnosih pričakujte umirjeno vzdušje. Preverite, ali ste plačali vse račune, saj lahko pride do nesporazuma. Ostanite pazljivejši, posebno doma in s partnerjem, ki bo konec tedna glede na vašo zasedenost upravičeno zahteval več.

LEV

Druženje z družinskimi člani bo v prvih dneh tedna naporno, saj ne morete slediti prav vsem njihovim muham. Želeli se boste samostojno odločati, česar vam ne bodo dovolili. Na svoje nedavne odločitve boste upravičeno ponosni. Končuje se težje obdobje, zato odprite svoje srce in poglejte na življenje še s kakšne druge plati, presenečeni boste nad prijetnimi rezultati.

DEVICA

Ne obremenjujte se v prvih dneh tedna z nepotrebnim. Ko bo vse skupaj mimo, se boste vsemu skupaj celo nasmejali. Pazite, komu zaupate, saj nekdo ni najbolj zanesljiv. Na finančnem področju se poskusite izboriti za svoje, posebno če ste v zadnjem času delali več kot je bilo predvideno. V nasprotnem primeru se vas bo lotilo nezadovoljstvo. Pustna sobota bo sproščena.

TEHTNICA

V tem tednu boste začutili vso samozavest in odločnost, ki jo premorete. Zdravje bo več kot odlično, zdelo se vam bo zdelo, da bi lahko osvojili karkoli bi si zastavili. Vikend se bo začel optimistično, sanjali boste velike sanje, za katere boste morali kasneje narediti pogumne korake. Stvari se lahko začnejo tudi zapletati, saj boste v nedeljo nekoliko nervozni in raztreseni.

ŠKORPIJON

K obveznostim boste v prvih dneh tedna pristopali zavzeto, vendar si boste znali vzeti tudi čas za sodelavce in jih spodbujati. Pripravite se na sodelovanje, ki sicer ne bo po vašem okusu. Dinamika tedna vam prinaša mnogo spodbude v pogledu odlične komunikacije. Proti koncu tedna boste končno dokončali nekaj iz preteklosti in se tako pridobili samozavest ter voljo. 

STRELEC

Odločitve, ki jih boste sprejeli v prvih dneh tedna bodo zelo premišljene in stabilne. Romantična energija bo tista, ki vam bo polepšala dni in vas popeljala v zadovoljstvo, po katerem hrepenite. Nekdo se vam je pripravljen približati in vam pomagati, toda še vedno mu ne zaupate. Morda bi bilo boljše, da vse skupaj konec tedna sprejmete spontano brez določenih omejitev.

KOZOROG

V prvih dneh tedna se bo začelo nekaj novega, zato se ne boste mogli osredotočiti na bistvo. Glede zdravja ste lahko mirni, saj ste iz dneva v dan stabilnejši in vedno bolj vitalni. Zanimiv konec tedna je pred vami, saj boste v ospredje in poželi to kar ste posadili. To vam bo okrepilo samozavest in vas ponovno popeljalo v optimizem in notranje zadovoljstvo.

VODNAR

Dogajalo se bo veliko stvari, toda nanje ne boste imeli skoraj nobenega vpliva. To vas bo razjezilo, na trenutke pa celo malce prestrašilo. Ne obremenjujte se, poskusite raje biti spontani. Bolj kot razumu, pravilom in izkušnjam boste prisluhnili glasu srca, ki vas bo zopet rešil iz kočljive situacije. Zadovoljen prijatelj bo konec tedna dokaz, da niste zgrešili in da ste na pravi poti.

RIBI

Nimate pravega pogleda v tisto, kar se dogaja v ozadju. To ne pomeni, da bi morali dvigniti roke ali se predati ljubosumju, ampak le to, da se bo potrebno malce pogovoriti.  Nalogo boste sprejeli z navdušenjem, ker čutite, da imate svojo priložnost da se pokažete, kako ste sposobni. Nekaj časa konec tedna vsekakor namenite sebi in izboljšanju videza.