Tedenski horoskop od 5. do 11. 6. 2017

Kam nas bo vodila pot v tem tednu? 

Tedenski horoskop od 5. do 11. 6. 2017 (foto: profimedia) profimedia
5. 6. 2017

OVEN

Teden, ki je pred vami, bo podrejen ljubezni in neustavljivi strasti. Pogosteje boste razmišljali o partnerstvu, starševski vlogi in o določenih spremembah na tem področju. Na področju dela vas čaka pomemben sestanek. Čeprav se ne bo odvijal po pričakovanjih, ne bo dolgočasen. Pozorno poslušajte, priložnost bo potrebno zagrabiti.

BIK

Vaša energija tekom tedna narašča. Odziv bo dober, kar vam bo dodalo še dodatne motivacije in volje, da spretno nadaljujete po svoji poti, brez odvečnih pomislekov. V tem tednu lahko zopet navežete stik z osebo, s katero se že dolgo niste srečali. Ob prijetnem pogovoru se boste spomnili vseh lepih trenutkov, vendar pazite, da ne boste pozabili na razlog razhoda.

DVOJČKA

Na poslovnem področju sledi sprememba, katero boste morali čim prej sprejeti. Teden, ki je pred vami, bo poln informacij in vaša naloga, da boste pri sebi naredili intenzivno analizo. Če se boste uskladili z dinamično energijo in ne iskali miru za vsako ceno, potem je teden lahko zelo uspešen, saj se boste s hitrimi premiki sposobni prebiti v ospredje.

RAK

Prepričali se boste o resničnosti določenih govoric, ki vas plašijo. Ne gre za velike težave, temveč le za nerazumevanje zaradi različnih ciljev in prioritet. Združili boste moči in se usmerili v razčiščevanje odnosa. Konec tedna vam bo nekdo ponudil paleto dobrih iztočnic, harmonije in dinamike, kar bi bilo smotrno sprejeti.

LEV

V prvih dneh tedna bodo želje in stvarnost na nasprotnih bregovih, kar vam ne bo všeč. Ne čudite se, če boste kljub želji po resni zvezi, pritegnili osebe nasprotnega spola, ki vam bodo naklonjene bolj prijateljsko. Sebična in aktivna energija bo za vas precej velik izziv. Življenje bo od vas zahtevalo spremembe, ki pa vam tokrat ne bodo popolnoma pisane na kožo.

DEVICA

Imate občutek, da je položaj na poslovnem področju že nevzdržen, saj naenkrat nikogar ne prepričate o svojem prav. Zato se tako na delu, kot tudi pri izobraževanju raje ne izpostavljajte. Vpliv tega tedna prinaša napredek v komunikaciji in določene novosti. Ključ do uspeha ne bo v tem, da boste probleme pometali pod preprogo, ampak jih aktivno reševali.

 

TEHTNICA

V ljubezni boste tokrat storili več kot dovolj. Vse se pomika v pravo smer. Počasi boste prišli do notranjega miru, po katerem hrepenite, podobne energije sledijo tudi proti koncu tedna. Pridobili boste veliko novic, večina od njih se vam bo zdela nepomembna. Končno imate priložnost in podporo prijateljev, kar nakazuje, da boste sestavili svojo zgodbo. 

ŠKORPIJON

Imate še nekaj pomislekov, zato boste novo poslovno ali zasebno zadevo znova prestavili. V resnici ne obstaja preveč razlogov za zaskrbljenost, morda bi morali le biti bolj odločni. Podjetna energija konca tedna bo spodbujala voljo za konkretno uresničevanje lastnih ciljev. V odnosih z domačimi je lahko več napetosti, povezanih s preteklostjo. 

STRELEC

Načrti se bodo stopnjevali, kar vas bo v notranjosti nekoliko strašilo. Ugotovili boste, kaj vas veseli in naredili korenite spremembe, ter se usmerili v tisto, kar vam prinaša napredek. Naenkrat se ne morete odločiti, toda nikar ne zavlačujte, saj bi se tako le zapletli. Marsikaj preveč analizirate, namesto da bi se prepustili prvemu občutku.

KOZOROG

Spremljala vas bo tiha sreča, ki vam prinaša nove smernice na čustvenem področju. Okrepila se vam bo volja in tako naredite korak naprej zase in v odnosih. Venera vas postavlja v vrsto ljubezenskih dogodivščin in avantur, ki vas lahko zmedejo. Konec tedna bo namenjen zabavi, zato boste dali ljubezen, s katero boste zadovoljni, nekoliko na stran.

VODNAR

Trenutno obožujete počasno in umirjeno življenje. Toda, če se odprete napetostim, lahko uporabite energijo za nove dimenzije, po katerih hrepenite v svoji notranjosti.  Zberite pogum, da nekomu poveste to, kar že dolgo odlašate. Če že dlje časa razmišljate o tem, da bi začeli s športno aktivnostjo, imate sedaj odlične možnosti.

RIBI

Z malce samoobvladovanja ste lahko zadovoljni, saj bodo povečana delavnost, pogum in odločnost faktorji, ki vas lahko popeljejo daleč. Znebite se ležernosti. Zbirate pogum za zbliževanje z osebo, ki vam ugaja, ali dejavnost, s katero bi spremenili ali popestrili vaš vsakdan. Še sami veste, da čudeži ne obstajajo, temveč se morate tokrat bolj potruditi.

horoskop.si