Tedenski horoskop od 5. do 11. 8. 2019

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 5. do 11. 8. 2019 (foto: unsplash) unsplash
5. 8. 2019

OVEN

V ljubezni v prvih dneh tedna, ko bo luna v nežni tehtnici, ne boste preveč optimistični, predvsem pa zaenkrat nočete popustiti. Presenetili vas bodo z vprašanji, ki ste se jim nameravali izogniti. Na delovnem mestu boste v petek popravili zadevo, ki ste jo v preteklosti pokvarili. Situacija se bo prav zaradi tega popravka močno spremenila. Konec tedna bi morali pogledati resnici v oči, nekaj je očitno nujno in hrepeni po rešitvah.

BIK

V sredini tedna, ko bo luna v škorpijonu, boste zaigrali ravnodušnost, čeprav bo vaše počutje popolnoma drugačno. Nekdo vam je veliko bolj pri srcu, kot želite priznati. Brez težav se boste usmerili v boljše energije, zato ne zapletajte stvari z odvečnimi vprašanji. Pričakovali ste še nekaj ovinkov, v resnici pa bo pot odprta in ravna, posebno v ljubezni, kjer ste v zadnjem času že nestrpni. Čas pred vami bo posebej obetaven za tiste, ki čakate da se nekaj uredi.

DVOJČKA

Popazite v tem tednu z denarjem. Po eni strani boste sklenili ambiciozne načrte za prihodnost, po drugi strani pa se boste težko soočali s sedanjostjo. Ne spreglejte v petek, da trenutno niste v harmoniji z okolico, zato ne pričakujte, da vam bodo kar vsi molče sledili. Naučite pa se postaviti zase. Močan pečat bo imelo področje financ in morali boste uvesti določene spremembe. Zavedali se boste svojih prednosti in znali uživati v prijetnih trenutkih.

RAK

Jasno in glasno boste sredi tedna, ko bo luna v prodornem škorpijonu izrazili svoje mnenje. Na delovnem mestu boste iskali novo znanje in ga pretvorili v uspeh. To je dober znak, da se vam bo uspelo uveljaviti. V soboto zaradi razpršene energije lune v strelcu ne boste dovolj močni, da bi se uprli določenim zadevam. Zato boste pogosteje kot sicer pripravljeni na prepir, tudi zaradi nepomembnih malenkosti. Ljubezen ni tako daleč, čeprav ste nekoliko muhasti.

LEV

Izredno neučakani boste in pričakujete skoraj nemogoče. Vsekakor prihaja v tem tednu nekaj novic, toda nič se ne bo realiziralo, dokler se ne boste odločili, kaj vas resnično zanima. Čez teden boste zelo delovni, v soboto pa si vzemite nekaj časa zase, saj boste potrebovali počitek, druženje in odklop od rutine. Prijatelju izkažite pozornost in se skušajte bolj precizno poglobiti v njegove težave, ki hrepenijo po vaših modrih nasvetih.

DEVICA

Od svoje okolice dobivate veliko mešanih sporočil, ki vas držijo v čudni negotovosti. Manj se ozirajte na mnenja drugih in bolj intenzivno poslušajte svoj razum. Stojte za svojimi odločitvami in zagovarjajte svoja stališča, saj vas to vodi k napredku. Na udaru bo v soboto vaše počutje in dojemanje okolice. Težko boste karkoli dopovedali, mogoči so zapleti, saj nihče ne bo hotel popuščati v svojih stališčih.

TEHTNICA

Pomislite malo bolj nase in se v tem tednu nekoliko sestavite. Doživeli boste nekaj neverjetnega, kar vas bo ponovno prebudilo. Pustite se z luno v škorpijonu presenetiti strastnim vibracijam. Očitno je, da kdor čaka, dočaka. Tudi za vas velja ta pregovor, še posebej če se boste čim prej odpravili v prijetno družbo. Z veseljem boste pomagali drugim ljudem. Iskali boste tudi iskrico dobre volje in jo našli med prijatelji.

ŠKORPIJON

Težko se boste v prvih dneh tedna zaradi nihajoče lune v tehtnici odločili, zmedlo vas bo nekaj, kar je za vas ključnega pomena. Pravzaprav že slutite resnico, čeprav se morate držati v ozadju in počakati, da se vse skupaj postavi v pravo pozicijo. Konec tedna boste razigrani in zabavni, kar bo opazila tudi simpatična oseba nasprotnega spola. Na žalost pa boste tako močno zaposleni s samim sabo, da boste čisto pozabili na občutke drugih.

STRELEC

V teden se boste podali romantični in sentimentalni, a ne boste se znali dokončno odločiti, še posebej v odnosih, ki so že nekaj časa na prelomnici. Pozorni bodite tudi na nekoga, ki se na simpatičen način nahaja v vaši bližini. Odpira se vam možnost, da začnete znova. Začetek bo sicer težak, nadaljevanje pa je lahko obetavno. Ostali boste brez besed ali pa začutili ne prav prijetno vznemirjenje. Ne delajte prehitrih zaključkov, saj morda gre le za prvi vtis.

KOZOROG

Odprite oči in poglejte, da vse skupaj niti ni tako grozno, kot se vam je dozdevalo v preteklih tednih. Pozorni bodite, da boste v domačem okolju brali med vrsticami. V soboto boste občutili notranji mir, saj bo nekdo od vas pričakoval nemogoče. Že v nedeljo pa se boste znali prilagoditi in uživati v vsakem trenutku življenja. Srečanje vam bo po dolgem času ogrelo srce, čeprav se vam bodo dvomi ves čas kopičili.

VODNAR

Prijatelji ali družinski člani bodo poskušali spremeniti pogled na svet, vendar tega ne boste dovolili. Z dobrim občutkom in luno v škorpijonu se lahko v sredini tedna konkretno soočite z veliko obremenitev, rešite marsikatero težavo in na zadovoljno ugotovite, da ste zadovoljni sami s sabo. Nikar pa v nedeljo ne dovolite drugim, da bi se vmešavali v nekaj pomembnega, kar lahko rešite sami.

RIBI

V ljubezni bodo vaši občutki v prvih dneh tedna zaradi lune v tehtnici mešani in zato ne iščite bližnjic. Obstaja možnost, da boste povzročili dvome in razprave med prijatelji. Vaše življenje bodo v zadnjih dneh tedna vodila čustva, tako bo tudi pri osvajalskih podvigih. Praktična misel, podkrepljena z veliko energije in intenzivnosti, bo tista, ki bo uredila zmedo, v kateri st se znašli.

Pripravil: Horoskop.si

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri