Tedenski horoskop od 5. do 11. 9. 2016

Tehtnice ta teden ne ponavljajte starih napak in pazite, da v najlepšem trenutku ne boste postali preveč ljubosumni.

Tedenski horoskop od 5. do 11. 9. 2016 (foto: Shutterstock) Shutterstock
5. 9. 2016

Oven

Prijatelj bo tisti, ki vam bo v sredo postavil pravila, zanimivo bo, da se jih boste držali. Obdobje, ki je pred vami, v sebi skriva plodno in ustvarjalno energijo, kar vam bo več kot pisano na kožo. Pri delu boste inovativni, v zasebnem življenju pa bo čisto drugače. Nočete si privoščiti več in se povsem prepustiti čustvom, saj še niste čisto odločeni, kaj si želite.

Bik

Komaj boste v sredo dočakali povabilo, vendar ne veste, zakaj bi pravzaprav vse skupaj sprejeli. Določene delovne zadeve boste pustili, čeprav ste jih nameravali dokončati. Zelo boste uživali v srečanju, ki vam ga bo nekdo priredil. Na vse skupaj se boste odzvali diplomatsko, saj se dobro zavedate, da je treba zadeve najprej pretehtati.

Dvojčka

Nekaj negativnih izkušenj, ki se bodo pojavljale v sredo in četrtek, ne morete raztegniti v večnost. Čeprav boste vrelec idej, boste korakali na mestu in se obotavljali narediti odločilni korak. Precej bolj vročekrvni boste kot po navadi, mikale vas bodo avanture, po katerih bi lahko odkorakali brez obveznosti. Čaka vas zanimiva ponudba, ki vas bo prebudila.

Rak

Preveč govorite, toda kljub temu boste v sredo in četrtek v središču pozornosti. Le v ljubezenskih odnosih prisluhnite, še posebno če ste že nekaj časa v kočljivem položaju. Ne zapravljajte časa za nepomembne zadeve, temveč storite več za osebo, ki je nenehno v vaših mislih in se ob njej odlično počutite. Vikend vam prinaša presenečenja.

Lev

Ljudje se bodo v četrtek in petek radi zadrževali z vami v pogovoru, saj boste izžarevali toplino in razumevanje. Zaželeli si boste tudi stilske preobrazbe in želeli, da vaš novi videz vidi kar največ ljudi. Vaši denarnici bi pomagalo, če bi se bolj posvetili delu in obrzdali svojo zapravljivost. Poiščite užitek drugje, kjer vas bodo veliko bolj spoštovali.

Devica

V sredo boste na dogajanje gledali pesimistično in takoj našli nekaj, kar vam ne bo ustrezalo. Teh stvari namreč ne boste mogli spremeniti. Raje poiščite kaj pozitivnega. Osredotočate se na posamezne delce sestavljanke, zato ne morete priti stvarem do dna. Konec tedna pa boste dobili močno spodbudo, da se lotite sestavljanja celotne slike.

Tehtnica

Ne ponavljajte starih napak in pazite, da v najlepšem trenutku ne boste postali preveč ljubosumni. Vezani boste postajali vedno bolj živčni v partnerjevi družbi, saj vam ponuja samo prazne besede. Ne potrebujete družbe za vsako ceno. Pri marsičem boste dovolj iznajdljivi sami, nekaj vas je očitno izučilo. Z drago osebo pa bodite potrpežljivi in jasno povejte, kaj pričakujete.

Škorpijon

Poskusite ostati nepristranski, tudi glede domačih pripetljajev ali v odnosih s partnerjem, ki pravzaprav ne more uganiti, zakaj ste trenutno tako očitno slabe volje. Konec tedna vas bodo zajeli ljubezenski dvomi, saj se bo partner pojavil pozneje, kot pa vam je obljubil. Nikakor ne boste razumeli razlogov za to, da morate čakati. Samski pa v ljubezni ne boste imeli toliko sreče.

Strelec

Nikakor nočete odstopiti od svojih stališč, zato je priporočljivo, da počakate na boljši trenutek, ki prihaja proti koncu tedna. Potrebovali boste nasvet, ki pa ga boste v soboto ali nedeljo težko našli. Dobronamerno boste prijatelja opozorili na slabosti. Ne bodite presenečeni, če vam bo celo zameril. To naj bo vaša lekcija, da gledate bolj nase.

Kozorog

Zdaj je pravi trenutek, da se zbudite in naredite nekaj dobrih potez, ki vam bodo prinesle dodatni zaslužek. Pri tem vam lahko pomaga prijatelj, ki je trenutno zelo prodoren. V teh dneh vas nekoliko omejuje neverjetna hitrost dogajanja in vam prinaša nekaj zmede v življenje. Najbolj ugodno bo za finančno področje, ki se bo počasi izboljšalo.

Vodnar

V obdobju pred vami boste šibkejši kot običajno. Zato dobro premislite, kaj boste prevzeli nase, tako doma kot v poslovnem krogu. Niste pripravljeni na večje korake, saj vas nazaj držijo čustva. Z denarjem bo tokrat nekaj preglavic, še posebno če se gibate v negotovih krogih. Nekdo vam bo svetoval, vendar vam vse skupaj ne bo ravno najbolj pisano na kožo.

Ribi

Glede na položaj planetov vam bo šlo v sredo in četrtek bolje na področju osebnih odnosov, saj boste kljub težavam radodarni in vedno pripravljeni pomagati, tako da se boste s prijatelji in najdražjimi odlično razumeli. Konec tedna boste nekoliko bolj raztreseni, čeprav se vam bo zdelo, da so vaše misli jasne, bo pot do uresničitve tokrat bolj vijugasta.

horoskop.si