Tedenski horoskop od 5. do 11. oktobra 2015

Preberite, kaj vam zvezde napovedujejo za obdobje od 5. do 11. oktobra 2015.

Tedenski horoskop od 5. do 11. oktobra 2015 (foto: Shutterstock) Shutterstock
5. 10. 2015

Oven

V prvih dneh tedna boste zelo družabni, saj boste uživali v družbi prijateljev, ki vas bodo tudi nasmejali. Občutek boste imeli, da vas razumejo, kar vas bo popeljalo v boljše odnose. Poslovno ozračje bo v četrtek in petek napeto, saj se bližajo novosti. Opravite vse svoje obveznosti, tudi če boste morali narediti več, kot ste pričakovali na začetku.

Bik

Pripravljeni boste na nove začetke. Primanjkovalo vam bo le direktnosti pri sporazumevanju, vendar boste zato optimistični in pripravljeni pokazati svoje sposobnosti. Izkoristite svojo ustvarjalnost in domišljijo, ter svoje delo predstavite na zanimiv, drugačen način. Tako boste prenesli veliko pozornosti nase in si odprli pot k novim začetkom.

Dvojčka

Previdni bodite v odnosih s starejšimi, saj vas ne bodo razumeli na pravi način. Ne skrbite, če se boste morali znajti kar sami in poskrbeti, da bo vse tako kot je treba. Imate občutek, da so vas doletele vse stvari, ki vas vznemirjajo. Na poslovnem področju pričakujte nekaj nesporazumov, še posebej če se niste najbolj vajeni prilagajati.

Rak

Nemirni boste, saj se zadeve ne odvijajo tako, kot ste si zamislili. Poslovne situacije so obtičale, zato poiščite še nekaj novih priložnosti, ki vas bodo razveselile. Samozavest vam bo tokrat v pomoč pri poslovnih srečanjih, ne glede na to pred kakšnim izzivom se boste znašli. Vse boste rešili s pomočjo nasvetov nekoga, ki je izkušen.

Lev

Polni energije boste usmerjeni k uresničevanju lastnih želja. Na zasebnem področju vam bo dana priložnost poglobiti odnose, kar boste tudi z veseljem izkoristili. Ne glede na to, kako se boste počutili, vzemite si nekaj časa in se podajte na klepet s prijatelji. Poslovni rezultati bodo v veliki meri odvisni od usklajevanja s sodelavci.

Devica

Delovali boste v skladu s svojo naravo globokega in intenzivnega doživljanja, ter borbenosti za tisto, kar vam je pomembno, kar bodo opazili tudi ljudje v okolici. Nekaj bo tudi napetosti v odnosu z nadrejenimi, vendar je vse odvisno od vas in vaše prilagodljivosti. Prav je da se postavite zase, toda pretirano upiranje bo prineslo le napetosti.

Tehtnica

Lahko se podate v nove podvige, še posebej na ljubezenskem področju, kjer ste nekoliko zaspali. Ljubezen vas lahko preseneti, zato ne obupajte prehitro. V tem tednu boste težko ostali zvesti, saj vas bodo simpatične priložnosti posrkale vase s svojo zanimivo podobo. Če se želite temu izogniti, raje ostanite sami s sabo.

Škorpijon

Zapostavljate ljubezensko področje, kar partnerju ne bo najbolj všeč, saj hrepeni po vaši družbi. Po drugi strani pa boste neverjetno neodločni glede potovanja ali selitve. Konec tedna bo izzivalen, zgodile se bodo pomembne stvari na področju ljubezenskih odnosov. Ne zaključujte še in se ne odločajte samo na podlagi čustev.

Strelec

Zelo obetavne bodo številne aktivnosti in stiki s partnerji. Izpeljali boste dobre dogovore in uspešno zaključili neko situacijo. Izkoristite prosti čas za pogovor z nekom, ki vas vedno razveseli. Tokrat je čas za izpolnjevanje nalog, in sicer na osebnem področju. Precej pusto in dolgočasno bo počutje. Ne boste preveč razmišljali, saj imate občutek, da bo čas naredil svoje.

Kozorog

Imate odlično priložnost za dodatni zaslužek na področju, ki vam je popolnoma pisano na kožo. Srce se vam bo vnelo za osebo, ki za vas žal ni najbolj primerna. Ugotovili boste, da imate določene težave, zato naredite načrt, kako boste jih boste začeli reševati. Poiščite pomoč prijatelja in si ne zatiskajte oči pred realnostjo.

Vodnar

Ne pričakujte čudežev, raje sami storite kakšen korak v smeri novih poznanstev, saj se že nekaj časa počutite osamljeno. To je vaša priložnost, izkoristite jo. Precej napeti boste zaradi tega, ker vam domači ne bodo pomagali tako kot bi vi želeli. Odnosi bodo dosegli vrhunec, zato pazite, pogovor se lahko sprevrže v konflikt.

Ribi

Naklonjeni vam bodo planeti, ki v sebi skrivajo močno potrebo po preobrazbi. To bo za vas nekaj posebnega, kar vas bo ponovno dvignilo in malce razbremenilo. Konec tedna bo vse usmerjeno k vašim ambicijam in načrtom, ki bodo dosegli vrh. Poiskali boste osebe, ki vam bodo pripravljene pomagati in se z vami o vsem skupaj posvetovati.

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri