Tedenski horoskop od 6. do 12. 1. 2020

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 6. do 12. 1. 2020 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
6. 1. 2020

OVEN

V prvih dneh tedna se boste poglobili v svoje fantazije, ter si dovolili uživati. Končno boste zopet sami sebi zadostni, kar vam bo vrnilo upanje in povečalo vaš pogum. Veliko zoprnih energij bo proti koncu tedna povezanih s finančnim področjem. V soboto prihaja razčiščevanje z nekom, ki ga ne razumete najbolje. Pomembni vam bodo predvsem iskreni prijateljski odnosi, ki vas bo razvedrili na vsakem koraku.

BIK

Popeljite v tem tednu do konca začrtane cilje, vztrajajte pri svojem in ne drezajte v nepreverjeno. Produktivni in bolj praktični boste sredi tedna zaradi ugodne lune tudi na finančnem področju. Pomembno bo, da ne prehitevate, ter da so vaši načrti na pravem mestu ter da se znate prilagoditi, ko bo to potrebno. V partnerskem odnosu vas lahko v nedeljo zmotijo določene malenkosti, ki vas bodo vznemirjale.

DVOJČKA

Na osebni ravni lahko v prvih dneh tedna, ko boste spočiti pričakujete več harmonije in konkretnih rezultatov. Le na čustvenem področju nakazuje nekaj zapletov, ki pa jih boste znali spretno rešiti. Vpliv Merkurja vam prinaša na poslovnem področju boljši ugled in več dobrih priložnosti. Vaša notranja karizma vodi k dosežkom in rezultatom, predvsem iz strokovne plati, zamikalo vas bo tudi izobraževanje.

RAK

Vstopate v prijeten in spontan teden. Vaše odločitve bodo diplomatske in učinkovite, zato boste spregledali tudi ugodne priložnosti. Na prvem mestu bo neverjetna odločnost, ki bo iz vašega življenja izločila nepomembne ljudi. Če si boste proti koncu tedna nekaj zaželeli, imate vse možnosti, da to tudi dobite. Malenkosti v teh dneh za vas ne bodo pomembne. Možne so velike spremembe na vseh področjih.

LEV

Negativni ljudje, ki so vas spremljali se umikajo stran, tako si boste lažje nabrali novih moči in okrepili tudi svoje zdravstveno področje. Na vidiku so drugačne spremembe, ki jih prinaša vpliv planetov. Presenečeni boste nad svojo zagnanostjo in motivacijo, ki bosta vsekakor s sabo prinesli tudi lepe rezultate. Sledite uspešnim in kmalu boste tudi vi prišli do svoje zastavljene pozicije, le bolj potrpežljivi skušajte biti.

DEVICA

V tem tednu lahko začnete nekaj novega, vsekakor boste uspešni, saj vas planeti podpirajo na pravem mestu. Dobili boste pogum, s katerim boste lažje reševali tudi čustvene zaplete. Vikend prinaša priložnost, da okolica spozna vaše sposobnosti, ter da ustvarite prijetno energijo v svoji družbi. Potrudite se, da boste usmerjeni naprej in skoraj vse se bo zgodilo točno tako, kot ste si zastavili.

TEHTNICA

V krogu bližnjih boste v sredini tedna zelo zadovoljni in sproščeni. Razmišljali boste o spremembi v odnosih, vendar ne bodite preveč zaletavi. Konec tedna boste v plodnem obdobju, zato prihaja v vaš objem večje število pozitivnih rešitev. V soboto in nedeljo se boste posvečali prijateljskim odnosom in skupaj z njimi ustvarili zabavno in igrivo ozračje. Tokrat boste tudi zaupali, brez vseh dvomov.

ŠKORPIJON

Veliko bolj boste v prvih dneh tedna zaznavali svoj notranji glas in imeli boste dovolj poguma, da ujamete vznemirljive priložnosti. Več pozornosti boste namenjali temu, kar se dogaja v vaši bližini. Zamikalo vas bo, da najdete odgovore na vprašanja, zato se boste usmerjali v globoke pogovore in diskusije. Ljubezensko področje bo v soboto mirovalo, saj ne boste imeli energije za razna soočanja, ki jih bo želela ljubljena oseba.

STRELEC

Na področju medsebojnih odnosov se v tednu pred vami pripravite na turbulenco. Čaka vas nekaj soočenj. Ko boste razčistili z vsem, kar vas bremeni, se boste v drugi polovici tedna podali v nove dogodivščine. Jupiter bo pomagal počistiti vse negativne vzorce in odstraniti vaše dvome, ki vam ne dovolijo napredka. V soboto in nedeljo pričakujte številne prijetne vibracije, vabila in tudi kakšen ljubezenski namig.

KOZOROG

Nikar trmasto ne vztrajajte tam kjer so drugi veliko boljši od vas, saj vam to ne bo prineslo zadovoljstva. V sredo vas bo luna popeljala do tega, da postanete bolj prodorni na področjih, ki jih obvladate. Zdravje in počutje bo dobro služilo, zato boste še posebej konec tedna zelo aktivni. Zanimanje bo povezano z nasveti o zdravi prehrani in predlogi za aktivno gibanje.

VODNAR

V prvih dneh tedna prehajate v boljše in lepše življenje. Končno se boste lahko izražali s svoji pravi barvi, tako kot si želite. Vse, kar se bo dogajalo, se bo sicer odvijalo počasi, vendar boste gradili bolj trdne temelje. Konec tedna se boste v kočljivi situaciji znali postaviti zase in sprejemati resne odločitve. Manipulacija drugih se vas ne bo niti malo dotaknila, kar vas bo razveselilo.

RIBI

V prvih dneh tedna prihajajo stabilnost in bolj razigrana vsebina v vašem življenju. Spoprijeli se boste s številnimi situacijami, za katere vam je prej manjkalo poguma in vztrajnosti. Sposobni boste bolj odgovornih premikov, kar bo pustilo odličen vtis. Tudi na področju čustev boste deležni poglobitev, ki vam bodo pričarale nasmeh na vaše ustnice. S prijateljskim pristopom boste tkali prijetne vezi.

Pripravil: Horoskop.si

 Priporočamo tudi: Kako naj bo karkoli prav (navdihujoča kolumna Maje Megla)