Tedenski horoskop od 6. do 12. 2. 2017

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 6. do 12. 2. 2017 (foto: Shutterstock) Shutterstock
6. 2. 2017

Oven

V tem tednu se boste vseskozi nahajali v prijetnem družinskem ozračju, kar vam bo dobro delo. V družbi boste delovali še bolj prijazno kot sicer, velikodušno boste razdajali tako nasvete kot tudi drobne pozornosti. Ves čas pa se boste ukvarjali še s svojim videzom, ki vam bo v tem tednu na prvem mestu. Možne so tudi manjše preobrazbe, ki bodo pozitivno vplivale na vas.

Bik

Bistveno v začetku tedna bo, kako se boste odzivali na spremenjene razmere, ki se bodo pojavljale. Imejte pripravljen rezervni načrt, iščite pa tudi alternativne poti iz situacije, ki je nastala in vam ni najbolj všeč. Od srede, do konca tedna bo nekdo potreboval vaš nasvet. Pazite pa, da se s svojim mnenjem preveč ne zapletete v besedni dvoboj in povzročite prepir.

Dvojčka

Jasnosti bodo odpravljene v trenutku, ko se boste soočili z zadevo, ki vas bremeni. Če pa boste še naprej živeli v iluzijah, lahko pričakujete, da boste po megli hodili še dolgo časa. Poleg tega bo kar naenkrat prepozno, da spremenite nastalo situacijo. Sprejmite dejstva, kakršna so in v trenutku bo vse lažje. Čez vikend boste veliko premišljevali o preteklosti.

Rak

Samski boste imeli v tem tednu nekoliko več zapletov v ljubezni, kot pa ste jih pričakovali. Tokrat boste bolj odločni, na prvo mesto pa boste končno postavili sebe in svoje potrebe. Uspeh je zagotovljen, vendar se bo to lahko poznalo na prijateljskih odnosih. Tudi vezani imate pred sabo naporen in nekoliko vznemirljiv teden, ki vam bo prinesel nove energije.

Lev

Z domačimi in prijatelji si boste delili popolnoma drugačna mnenja, kar bo v vas stopnjevalo nemir in živčnost. Naučite se že enkrat sprejemati drugačno misleče, saj sploh ne gre za to, kdo ima prav in kdo ne. V drugi polovici tedna vas utegne v dodatno slabo voljo spraviti stanje na vašem bančnem računu, ki vam ne bo ravno naklonjen. Ampak se boste kljub temu znašli.

Devica

Vezani boste kot tolikokrat doslej, tudi v tem tednu pripravljeni obrniti nov list v vašem življenju. Pri vas bo najbolj pozitivno to, da se ne boste ozirali nazaj k napakam, ampak naprej v prihodnost. Samski se boste dogovorili za zmenek ali družabno srečanje ta konec tedna, a se boste v zadnjem trenutku premislili, zaradi drugih načrtov, ki so se vam pojavili.

Tehtnica

Glejte v prihodnost, saj so le tam rešitve in takšno življenje kot si ga zaslužite. Osvobodite se vseh negativnih občutkov in hitro boste spoznali, kako se vaše življenje spreminja. Če boste naredili nekaj na tem, se vam že za konec tedna obetajo presenetljive spremembe. Morda boste celo prejeli telefonski klic, na katerega niste računali.

Škorpijon

Vse dni se vam bodo pospešeno uresničevale želje, le prepustiti se morate in dovoliti, da vas razvajajo. Včasih z nezaupanjem preprečimo dobrim energijam, da bi nam pomagale, zato bodite te dni kar se da pozitivno naravnani. V četrtek in petek bo za vas krasno počutje, polno izpolnjenosti. Pomirjeni boste, kot da ste dosegli cilj, ki ste si ga zastavili.

Strelec

Poskusite si pridobiti nekaj zaupanja, še posebej s strani sodelavcev. Strinjanje o tem da se ne strinjate, pa bo prineslo pozitivne rezultate. Proti koncu tedna bo vaša samozavest vse močnejša. Zvezde bodo poskrbele da se boste nalog in problemov lotevali z vso zavzetostjo in popolnoma osredotočeni. Rezultati vas bodo tokrat pozitivno presenetili.

Kozorog

Ponagajati vam utegne nekdo od sodelavcev, ki bi vas na vsak način rad spravil v kočljivo situacijo. Pravzaprav nima smisla, da se borite, saj resnica vedno pride na dan. Nekaj več sreče se vam obeta na zasebnem področju. Samski boste nadaljevali druženje z neko osebo, s katero si obetate več kot le prijateljstvo ali avanturo. Pustite času čas, da se zadeve uredijo.

Vodnar

V začetku tedna boste bolj zasanjani in umetniško razpoloženi, morda ne boste natančno vedeli, kaj si v resnici sploh želite. V petek pa vas bo kar razganjalo od idej in boste nezadržno iskali pot, kako svoja čustva pomiriti, saj bi radi vsem ljudem pokazali, da se znajdete v svojih težavah. Do nedelje zjutraj so vam planetarni vplivi še posebej naklonjeni.

Ribi

Utrujeni boste od vsega, saj bo teden od začetka do konca zelo naporen. Komaj boste dohajali vse, kar se bo dogajalo, vendar pa so skrbi odveč, saj boste teden kljub vsemu uspešno zaključili. V svojem življenju morate narediti prostor za novosti na vseh področjih. Le tako se bo začela nizati vrsta sprememb, ki vas čakajo, da se premaknete.

horoskop.si

  • V uredništvu revije Sensa vas vabimo, da z nami preživite praznični 8. februar, ko pripravljamo več brezplačnih delavnic in predavanj. Več o Sensa dnevu si lahko preberete tukaj.