Tedenski horoskop od 6. do 12. 4. 2020

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 6. do 12. 4. 2020 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
6. 4. 2020

OVEN

V torek in sredo, ko bo luna v tehtnici boste spoznali, da ste na ljubezenskem področju bistvo imeli že nekaj časa pred očmi, a ga niste videli. Ambicija bo tokrat premagala notranji strah. Številne zamisli boste uspešno kljub situaciji pretočili v nekaj konkretnega. Čas je tudi za romantično delovanje z ljubljeno osebo, pod pogojem, da se boste prepustili brez zadržkov. Na področju čustev boste konec tedna iskali stabilnost. 

BIK

Ne bojte se v tem tednu iskrenosti in resnice, ki jo bo v pogovoru z družinskim članom potrebno izpostaviti, da si izborite umirjenost in zadovoljstvo, po katerem hrepenite. Z veseljem se boste posvetili telefonskim pogovorom o določeni osebi, ki v tem trenutku ne bo prisotna. Uporabite komunikacijske sposobnosti tudi v zasebnem življenju in uredite svojo ljubezensko situacijo, ki že nekaj časa ni najbolj blesteča. 

DVOJČKA

Pesimistično boste v sredini tedna zaradi planetarne pozicije gledali na dogajanje in v odnosu z ljubljeno osebo takoj našli nekaj, kar vam ne bo ustrezalo. Določenih stvari namreč ne boste mogli spremeniti. Raje poiščite v vsem skupaj kaj pozitivnega, kar vas bo navduševalo. Osredotočate se na premajhne delce sestavljanke, zato ne morete priti stvarem do dna. 

RAK

Na čustvenem področju se vam obetajo v prvih dneh tedna prijetne energije in pogovor, ki bo obrodil sadove v pozitivnem smislu. Uspehi se bodo kljub vsemu stopnjevali in preprosto boste uživali v malenkostih. Ne pričakujte podpore tistih, ker vas ti že nekaj časa preizkušajo. Vpletanje družinskih članov v osebne težave lahko samo še poslabša celotno situacijo. Na ljubezenskem področju boste najbolj navdušeni v nedeljo.

LEV

V prvih dneh tedna se boste poglobili v določen odnos, pomagal vam bo tudi vpliv ugodne lune, ki vam bo dovolila upati in sanjati. Zelo potrpežljivo boste čakali na odločitev vašega partnerja, ki vas bo močno presenetila. Ne bo vam pa všeč, da bo od vas zahteval da se prilagodite določenim lastnostim. Prišli boste do zaključka, da vam določene zadeve, s katerimi vas obremenjujejo niso namenjene. 

DEVICA

Luna bo v prvih dneh tedna zelo intenzivno vplivala na vaše počutje in prinesla nekaj zmedenosti na področju čustev. Zavedati se boste morali, da ste vendar sami krojač svoje usode. Naredite nekaj zase in se sproščajte, saj boste v nasprotnem primeru od obilice obremenitev kmalu siti vsega skupaj. Zadnje dni v tednu boste razmišljali o vaših osebnih zadevah, ki pa v zadnjem času niso najbolj vzpodbudne. 

TEHTNICA

Bodite s pomočjo lune v vašem znamenju razumljivi do vašega partnerja in mu dovolite, da tudi sam izraža svoje potrebe in želje. Prisluhnite mu, saj si želi le poglobitve odnosa. Kljub temu, da so bili pretekli tedni naporni, se boste usmerili v sproščenost, ter si privoščili prijetno družinsko druženje. Pazite, da ne boste pretiravali s kočljivimi pripombami. 

ŠKORPIJON

V tem tednu bo glavno vlogo imela ljubezen. Od partnerja boste zahtevali določene stvari, vendar mu bo jasno, da ga v bistvu razumete in berete med vrsticami. Ne vpletajte se v četrtek situacije, ki vas ne zadevajo neposredno, saj se lahko hitro znajdete v težavah. Nekdo bo na spletu iskal osebo, na kateri bi rad očistil svoje negativne energije, vendar se spretno izognite, tudi če do te osebe gojite čustva. 

STRELEC

Teden pred vami bo pričaral vonj po ljubezni in zaljubljenosti. Skrajni čas je, da naredite kakšen globok korak na čustvenem področju in ne čakate na pobudo. Proti koncu tedna bo vse potekalo veliko bolj umirjeno, prijetna pa bo tudi situacija, ki vas bo za trenutek nasmejala. Partner ali družinski član bo v nedelj nekoliko nestrpen, kar vas naj ne zmede. Skušajta poiskati srednjo pot iz nastale situacije.

KOZOROG

Pričakujte, da lahko vaše nihanje razpoloženja nekoga v družinskem okolju celo zmoti. Najprej razmislite, šele nato naredite korak, saj ste trenutno preveč zmedeni, da bi se na hitro odločali. Konec tedna boste sposobni narediti konec nekaterim stvarem, ki so vas čustveno in psihično utrujale že nekaj časa. Končno lahko v soboto pridejo tudi možnosti zel iskrenega pogovora z ljubljeno osebo. 

VODNAR

Ta teden ne bo ravno vaš. Konfliktni boste, svojo jezo boste v sredini tedna, ko vam tudi lunin vpliv ne bo najbolj v pomoč stresali na vaše najbližje. Veliko boste razmišljali o nadgradnji odnosa, ki je v zadnjem času na nek način obtičal na točki, ki pelje v pogubo. Znova boste konec tedna nestrpni, kar boste pripisali nervozi tistih, ki vas obkrožajo. Na voljo boste le tistim, ki so vam res pri srcu. 

RIBI

V tem tednu se boste stabilizirali,  vaši strahovi počasi izginjajo iz obzorja. Na trenutke se vam bo zdelo, da lahko počasi poletite, vendar nikar prehitro. Spoštujte meje, ki so postavljene. Od domačih boste zahtevali preveč, saj marsikdo ne bo imel dovolj moči, da se vam postavi po robu in razloži kar misli. Na ljubezenskem področju bo konec tedna prisotnih več lepih besed.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: