Tedenski horoskop od 6. do 12. 7. 2020

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 6. do 12. 7. 2020 (foto: pixabay) pixabay
6. 7. 2020

OVEN

V četrtek in petek, ko se bo luna nahajala v ribah boste nekoliko utrujeni. Priznati si morate, da je za vami nekaj napornejših obveznosti. Vsak začetek je težek, zato bodite pametnejši in prvi popustite v komunikaciji, ki bo kmalu prešla na višji nivo. Glede pomembnega dogovora se držite zastavljenega in ne pretiravajte. Na poslovnem področju vas bodo navdušili za nove, ustvarjalne zamisli. Pripravljeni boste in željni ljubezenskih iskric ki prihajajo.

BIK

Več dni zapored se boste v tem tednu zadrževali v družbi nasprotnega spola, kar bo dodaten razlog, da vas na področju ljubezni nič ne ustavi. Pazite pa s tistimi, ki jim očitno ne morete zaupati, saj bo vsak skrbel predvsem zase ter za svoje težave. Zato prihajajo proti koncu tedna posledice stresa in utrujenosti, vendar se ne predajte negativnim energijam. Zdelo se vam bo škoda, da bi predolgo čakali na določen namig, čeprav je bolje tako, kot da bi storili nekaj nepremišljenega. 

DVOJČKA

V torek in sredo, ko bo luna v vodnarju vam nič ne bo pretežko, saj boste na pravi poti, da čim prej dosežete svoje zastavljene cilje. Pomembno je, da ostanete kreativni in osredotočeni na tisto, kar vas v resnici veseli. Priložnost za boljši zaslužek bo prišla kot naročena konec tedna, kar vas bo presenetilo. Pritoževali pa se boste nad neučinkovitostjo drugih, vendar nanje ne boste mogli vplivati. V nedeljo prihaja čas za iskrene ter globoke pogovore.

RAK

Premislite v tem tednu o spremembah. Ne navezujte se na prazne obljube nekoga v vaši bližini. Počasi boste našli nekaj novih možnosti, le prehitevati ne smete, saj vas lahko nekdo narobe razume. V zadnjih dneh tedna boste polni energije in ustvarjalnih idej. Le pogumno se lotite dela, saj se vam v povezavi s tem kmalu obeta tudi boljša situacija na finančnem področju. Polepšajte svoj dom, boljše se boste počutili.

LEV

Od srede dalje, ko se bo luna zadrževala v ribah ne boste preveč komunikativni, saj boste obremenjeni sami s seboj ter s svojimi težavami. Sprostite se in ne bežite pred resničnostjo. Krajši izlet v naravo lahko v vas prebudi vonj po umirjenosti, po kateri hrepenite že nekaj časa. Še vedno boste v nedeljo pod vplivom preteklih dogodkov. Odziv nekoga vas bo presenetil, toda v pozitivnem smislu. Bodite nekoliko bolj pozorni tudi na svoje zdravje in počutje. 

DEVICA

Poskusite pomagati nekomu, ki vas očitno potrebuje. To, kar se dogaja v vašem zasebnem življenju, naj ostane le v vaših mislih, saj bi nekdo lahko vse skupaj izkoristil. V zadnjih dneh tedna prihaja več pozitivnih dogodkov. Tokrat si boste vzeli najboljše zase, tudi ob nekoliko vznemirljivem srečanju. Imeli boste veliko idej, srečevali se boste tudi s številnimi možnostmi za tveganje. Na področju čustev vam v nedeljo določene zadeve ne bodo najbolj pisane na kožo.

TEHTNICA

Prve dni v tednu, ko vas bo spremljal občutek, da potrebujete usmeritev, izkoristite za pogovore in posvetovanja. Vzemite si dovolj časa za vse, ker so na vidiku nepričakovani zastoji, ki vam bodo tik pred zdajci odvzeli čas in voljo. V drugi polovici tedna, ko boste zaradi lune v ribah bolj nežni, boste pričakovali ljubezenske novosti. Še vedno pa boste malce slabe volje, saj vam finančne težave ne omogočajo sproščenega življenja po katerem hrepenite. 

ŠKORPIJON

Poiščite v torek, ko bo luna v vodnarju prave rešitve in si ne zatiskajte oči pred realnostjo. Ohranite svoje mnenje, držite se osnovnih dogovorov, vse ostalo pa lahko prilagodite svojim trenutnim potrebam. Kljub temu, da bi si lahko konec tedna spočili, boste nagnjeni k pospravljanju in urejanju stvari. Umirite se tudi tokrat in naredite nekaj samo za svojo dušo. Majhne stvari vas lahko prav tako osrečijo in vam prinesejo dobro energijo.

STRELEC

Bodite v začetku tedna pripravljeni na nepričakovano srečanje z nekom, ki ste mu bili vedno všeč. Vse skupaj bo dobro vplivalo na vaše počutje. Petek bo izzivalen, zgodile se bodo pomembne stvari na področju ljubezenskih odnosov.  Zelo obetavne bodo številne aktivnosti in pogovori, ki prinašajo nov navdih. Izpeljali boste dobre dogovore in uspešno zaključili neko situacijo. Izkoristite v nedeljo svoj prosti čas za pogovor z nekom, ki vas razume in podpira vaša stališča. 

KOZOROG

Nekdo bo v tem tednu, ko se lahko znajdete v kočljivi situaciji na vaši strani, kar vas bo razveselilo. Ostanite nepristranski, ter ne dovolite, da bi kdo narekoval, kaj je bolje za vas. Planeti, ki vam bodo konec tedna naklonjeni, vam bodo podarili večjo potrebo po komunikaciji. Spustili se boste v nekaj, kar je posebno zanimivo in morda celo nekoliko tvegano, vendar kljub temu zelo privlačno. Pripravljeni boste na vse, kljub temu pa bodite previdni. 

VODNAR

Življenje se bo v sredini tedna obarvalo z umirjenim ritmom. Odnosi bodo manj stresni, bolj topli in kar vam bo najbolj všeč, bolj dorečeni. Delovali boste bolj počasi, a učinkovito, zato se ne bojte za osebni napredek. Občutek, ki ga imate, vas vodi na pravo stran. Nekaj se bo proti koncu tedna zvrtelo in rešilo izredno hitro in brez posebnih zapletov. Partnerstvo bo v zanimivih energijah še posebej v nedeljo, ko boste znali izpustiti vse kar je povezano z delom in denarjem.

RIBI

Naklonjenost planetov vas bo v sredini tedna popeljala v večjo stabilnost. Počutje v objemu bo dišalo po večnosti in teden bo ljubezensko obarvan. Jezili se boste na vsakogar, ki bo želel porušiti vaše prijetne vibracije. Poskušajte čim bolj iskreno sprejemati potrebe vseh družinskih članov. Vzemite si čas, da jim prisluhnete in jih poskušate razumeti v njihovi smeri. V nedeljo bo najbolj pomembna dogajanje in to da ste toplo sprejeti.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: