Tedenski horoskop od 7. do 13. 10. 2019

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 7. do 13. 10. 2019 (foto: profimedia) profimedia
7. 10. 2019

OVEN

Pogovorite se v prvih dneh tedna o tistem, kar vas že nekaj časa moti ali obremenjuje. Tako vam bo mnogo lažje in iz ozadja vas bo dregnila sreča. Pred vami je v sredi tedna obdobje povečane kreativnosti.  Znašli se boste pred prelomnico, ko se boste morali odločiti, kaj je za vas pomembno ali, kdo je tisti, ki spada v ožji krog. Ko se boste lotevali svojih projektov, bodite potrpežljivi in praktični. Zavzemite raje bolj diplomatsko stališče.

BIK

Pripravite se v prvih dneh tedna, ko bo luna v vodnarju na nekaj težavic in manjših zapletov. Na ljubezenskem področju lahko pride do nevšečnosti, ki bodo povezane z dejanji v preteklosti. Premislite o tem, kako bi lahko izboljšali svoj delovni položaj. Morda bo treba premisliti tudi o spremembah, kar vam ni preveč všeč, vendar se boste s tem znebili bremena, ki vam že nekaj časa ne da mirno spati.

DVOJČKA

V prvih dneh tedna bodo zaradi vpliva lune v vodnarju v ospredju finance. Če ne boste pazili na svoj denar, se vam lahko zgodi, da se boste morali zadolžiti, čeprav si tega ne želite. Konec tedna boste neprevidni, zato tako doma kot med sodelavci pazite, da ne bi razkrili kaj pomembnega, saj bi si s tem ustvarili slabo luč in se nekomu celo zamerili. Bodite kljub vplivu Polne lune bolj direktni.

RAK

Vzemite si v sredini tedna, ko boste z luno v ribah zasanjani čas zase in za ljudi, ki so vam pomembni in jih imate radi. Prihajajo tudi prijetna in poslovna srečanja, ki bodo obrodila dobre sadove. Čeprav ste dobro razpoloženi, bo vaša forma konec tedna zelo spremenljiva. Ne glede na družbo se zaradi vpliva Polne lune vzdržite alkohola in nikar ne pretiravajte z izpostavljanjem določenih situacij, saj bi vas lahko narobe razumeli.

LEV

Svoje poslovno področje boste začeli jemati nekoliko bolj resno, vključno s tistim delom, ki ste ga do zdaj opravljali z levo roko. Težko boste zdržali v okolju, ki vam ne bi omogočilo napredka, kakor tudi sprememb, ki jih načrtujete in po njih hrepenite že nekaj časa. Na čustvenem področju se boste konec tedna zmožni postaviti zase in si kljub vplivu Polne lune pričarati prijetno druženje.

DEVICA

Veliko boste v prvih dneh tedna razmišljali o ljubezenskem napredku, čeprav je najprej potrebno rešiti še preostale zadeve. Finančno stanje se bo počasi stabiliziralo, saj boste proti koncu tedna začeli delati resne premike, ki vam bodo omogočili lažji in boljši zaslužek in seveda tudi zadovoljstvo. Prijatelji bodo v nedeljo vaša prava nežna rešilna bilka in hkrati zabava.

TEHTNICA

Prvi dnevi v tednu bodo kljub ugodni luni v vodnarju nekoliko nestabilni. Nekdo premočno vpliva na vas, a tega za zdaj ne morete spremeniti. Vsekakor pazite, da ne bi izdali pikantnih skrivnosti, ki vam jih bo zaupal nekdo od sorodnikov. Napetosti povezane z delom bodo počasi popustile, delovanje bo dinamično, rezultati pa več kot odlični. Vi pa zadovoljni in pripravljeni na številne nove zmage, še posebej v soboto.

ŠKORPIJON

Počasi prihaja vaš čas. Priporočljivo je, da pokažete aduta, ki ste ga dolgo skrivali in se postavite zase. Če tega ne boste storili, bo kmalu izgubil svojo vrednost in pomen. Z zanimanjem boste poslušali nekoga starejšega, ki vam podaril smernice za naprej in vas pripeljal do večjega spoznanja na ljubezenskem področju, kjer ste se nekoliko izgubili. Nedelja s Polno luno bo bolj občutljiv dan.

STRELEC

Vaša vitalnost se v tem tednu počasi povečuje in končno boste imeli več energije. Bodite potrpežljivi, ukvarjajte se s športom in psihično boste veliko bolj stabilni. Nekaj pretresov na čustvenem področju bo konec tedna, ko boste zaznavali vibracije Polne lune neizogibnih. Pogovor bi lahko rešil veliko zadev, vendar nanj žal še niste čisto pripravljeni. Najprej se sestavite in ugotovite, kaj si želite.

KOZOROG

V prvih dneh tedna boste zaznali intenziven vdor optimistične energije, ki ne bo pritekala brez vzroka. Počutje na poslovnem področju bo več kot odlično. Možnosti imate za manjši napredek, zato je konec tedna ugoden čas za odločitev, nasprotna stran je že malce nestrpna. Vezane čaka romantičen vikend, v katerem se bo razmerje še poglobilo. Končno boste ljubljeni osebi začeli popolnoma zaupati.

VODNAR

V tem tednu, zaradi malce nerodnih planetarnih vzgibov ne pričakujte preveč. Ukrotite raje za trenutek svoj nemirni duh, ter se posvečajte dolžnostim, ki so zelo pomembne za prihodnje odločitve. Rahlo nezadovoljstvo, čustvena razdvojenost in nemoč za ohranjanje harmonije prihajajo v nedeljo, ko vas bo objela Polna luna. Na osebnem področju si boste zaželeli večjih sprememb.

RIBI

Luna v vašem znamenju bo sredi tedna malce zavirala sproščeno komunikacijo in energijo. Ker imate nekoliko oslabljen imunski sistem, naredite nekaj v tej smeri. Privoščite si kakšen dan čisto zase, da se izognete nakopičenemu stresu, ki vas bremeni že nekaj časa. Sedaj je čas tudi da obnovite odnose, ki jih v zadnjem času že močno pogrešate in so vaš trden temelj.

Pripravil: Horoskop.si