Tedenski horoskop od 7. do 13. 11. 2016

Pred škorpijoni je teden optimizma in samozavesti.

Tedenski horoskop od 7. do 13. 11. 2016 (foto: Shutterstock) Shutterstock
7. 11. 2016

Oven

Spoprimite se vsaj z napako, ki ste jo očitno zopet ponovili. Pazite na uradne listine in na denar. Nič ne bo pojasnjeno, dokler se boste držali v ozadju, zato z resnico na dan. Srečanje z osebo iz preteklosti bo manj napeto, kot ste pričakovali. Čim prej uredite vse povezano z morebitnim pomembnim sestankom ali glede srečanja v družinskem krogu.

Bik

Prvič po dolgem času se počutite povsem varni, to se odraža tudi v zvišanju vaše odpornosti. Tako v ljubezni kot doma bo veliko več miru in teden bo pustil pozitiven pečat. Mirnejši ste, iščete neko novo rešitev, posebno glede službenih zadev, ki se zapletajo. Za zdaj je najbolje, da se držite dejstev, ki vam sicer na začetku ne bodo najbolj všeč.

Dvojčka

Zmedli vas bodo nasprotujoči si podatki, ki jih boste dobili od osebe, ki vas želi le zmesti. Z vztrajnostjo in natančnostjo boste rešili uganko in odkrili smisel nečesa. Nadaljujte počasi in previdno, tudi pri zadevah, kjer ste prepričani, da vam ne more spodleteti, zato previdno z besedami. Občutljivejši ste, kot želite pokazati.

Rak

Vaš optimizem bo tokrat na poslovnem področju popolnoma upravičen. Vse gre kot po maslu, zato se pripravite na večje poslovne naloge in zalogaje, ter na denar, ki prihaja. Prevzemite pobudo in naredite prvi korak, namesto da bi čakali in pasivno razmišljali o tem, kaj se lahko zgodi. Kmalu boste ugotovili, da ste bolj odločni, kot ste imeli občutek.

Lev

Zadeli boste dve muhi na en mah in se pri tem zadovoljno smehljali. Gre za nekaj napredka v romantičnih odnosih, tudi z osebo, ki se vam vrača v življenje. Precej zbegani boste, napoveduje se nepopustljivost in vaša izrazita želja, da bi dokazali svoj prav. Gre za različne interese, tokrat podkrepljene z nekaj več trme.

Devica

Zadevo, ki vas bremeni bi radi rešili brez čakanja. Vendar tako ne gre, vedno bolj vas motijo tisti, ki vse skupaj zavlačujejo. Morda še ne poznate pravih okoliščin. Prav hitro in brez posebnih težav boste začutili, kdo je na vaši strani in kdo ne. Nekoliko raztreseni boste, a bo tokrat razlog pozitiven, saj boste cveteli na ljubezenskem področju.

Tehtnica

Utrujeni ste, saj se z nečim ne morete sprijazniti. Nekoga na skrivaj občudujete, čeprav bi tudi sami lahko dosegli toliko in morda z dobro motivacijo še več. Preveč ste napeti in tako se pravzaprav ves čas vrtite v začaranem krogu. Izrazita bo vaša čustvenost. Zato se napoveduje nekaj težav celo s tistimi, s katerimi ste se dobro razumeli.

Škorpijon

V tem tednu se preprosto ne morete pritoževati, saj ste še vedno dejavni, optimistični in samozavestni. Odpravite se nekam, kjer ste prepričani, da se boste dobro počutili. Številni prijatelji so vam naklonjeni, vsekakor pa se potrudite upravičiti zaupanje. V nedeljo se pogovorite z ljubljeno osebo, saj imata še eno priložnost, da stvari rešita.

Strelec

Hrepenite po novih dejavnostih in tudi pri športu boste izredno uspešni. To bo najboljši način, da se sprostite in uporabite višek energije. Nakupovanje vam bo dobro delo, pod pogojem, da ne boste zapravili preveč. Praktični ste in niti najmanj niste razpoloženi za osvajanja ali nežnosti s stalnim partnerjem. Raje se boste posvečali konkretnim zadevam in zahtevali nekaj več od nekoga.

Kozorog

Končno boste dojeli, kakšen je prijatelj in kaj lahko pričakujete glede določene zadeve, ki je za vas pomembnega značaja. Vse bi radi rešili hitro in učinkovito. Skoraj vse vam je jasno, resnice pa si morda za zdaj nočete priznati. To vas utegne drago stati, čeprav ste bili prepričani, da bo tudi tokrat minilo brez posledic.

Vodnar

Ne marate oseb, ki le veliko govorijo in ne storijo prav ničesar. K sreči pa boste v tem tednu naleteli na nekaj somišljenikov. Na področju financ se prav tako obetajo uspehi. Nekaj boste storili ne glede na to, kakšen bo odziv z druge strani. Ko ste tako samozavestni, vam nihče ne seže niti do kolen. Spontanost in pogum se vam lahko obrestujeta.

Ribi

Niste suvereni prav pri vsem, kar bi radi počeli, zato morda izgubljate nekaj dragocenega časa. Ne ozirajte se na to, kar vam dopovedujejo z različnih strani. S planeti, ki vam nasprotujejo, ne najdete pravih besed in pristopa, posebno z nekom, ki vam očitno ni preveč podoben, saj je veliko bolj raztresen, v svojem svetu.

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri