Tedenski horoskop od 7. do 13. 5. 2018

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 7. do 13. 5. 2018 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
7. 5. 2018

OVEN

Na pravi poti ste, ostanejo vam le nekoliko dolgočasne podrobnosti. Urejate jih lahko s pomočjo nekoga, ki bo ob vas v pravem trenutku. Prisluhnite mu, saj vam prinaša rešitve, reši vas lahko tudi Merkur v vašem znamenju. Konec tedna napoveduje prijetne dogodke in več razumevanja, čeprav šele od sobote dalje. Nepričakovana priložnost za pomemben obisk bo vse skupaj obarvala s pozitivno energijo.

BIK

Ne boste več dolgo oklevali, saj je rešitev zelo blizu. Lahko si pridobite več časa, posebno ob pogovorih in novih poslovnih pogojih, ki vam v prvi fazi ne bodo pisani na kožo. Konec tedna boste z Venero v znamenju dvojčkov razmišljali na zelo koristen način. Poslovni stil, ki ga zagovarjate, zelo dobro vpliva na vašo priljubljenost. Treba se bo zjasniti o skupnih ciljih, ki vas bremenijo.

DVOJČKA

Vaše življenje bodo v prvih dneh tedna, ko bo luna v vodnarju, vodila čustva, tako bo tudi pri poslovnih podvigih. Čeprav boste imeli v samem odnosu večkrat podrejeno vlogo, vas tokrat to ne bo motilo. Nekaj, kar boste storili brez pravega zagona, se bo končalo presenetljivo pozitivno. Pri odločitvah konec tedna ne bo težav, le upoštevajte različne zahteve ter jih nekako uskladite.

RAK

Spremembe bodo v prvih dneh tedna tiste, ki lahko prinesejo napredek na osebni in duhovni ravni. Pokazale se vam bodo nove poti, ki vas bodo navdihnile s svojo svežo energijo. Nečesa, kar vam je vedno manj všeč, ne morete spremeniti. Imeli boste veliko zaupanja v prihodnost, kar vas bo konec tedna opogumilo, da boste potrpežljivo sprejeli stvari, ki jih ne morete spremeniti. 

LEV

V teden vstopate nemirni. Motijo vas neizpolnjene obljube, saj ne veste, kako in kam naj bi se obrnili. Zato se pripravite na akcijo, morda celo na konflikte, ker se nikakor ne bo obrestovalo. Konec tedna vam bo z luno v ovnu prinesel veliko sprememb, slabih in dobrih, toda najbolj pomembno od vsega tudi nov pogled na življenje. Zelo boste velikodušni in polni razumevanja za druge.

DEVICA

V prvih dneh tedna boste z luno v vodnarju osvajali nove višine, toda na poti k njim boste doživljali tudi razna manjša razočaranja. Ne boste želeli živeti po principu, ki ga narekujejo drugi, zato boste kolo sreče zavrteli v svojo smer.  Mikalo vas bo nekaj prepovedanega, posebno na zasebnem področju, kjer ste v zadnjem času nekoliko zaspali. Vse se bo uredilo, toda napredujte počasi.

TEHTNICA

Več časa posvetite v tem tednu rekreaciji in sami sebi. Nikar se ne oklepajte istega, namesto da bi poskusili tudi kaj novega. Pazite le, če sodelujete s prijateljem, ki je nekoliko svojeglav. Sprejmite nenavadne okoliščine na poslovnem področju in se poskusite prilagoditi v odnosih. Konec tedna boste delovali malenkostno, toda nikar ne zapletajte vsega skupaj.

ŠKORPIJON

Začetek tedna bo naporen, posebno na poslovnem in finančnem področju, kjer niste zadovoljni. Ne pomagajo dokazovanja in konflikti, ki se bodo vrstili. Najbolj vas moti to, da ste popolnoma prepričani o svojem prav. Petek bo zelo ugoden za zaslužek, napredovanje in motivacijo na vseh področjih. Možna je tudi sprememba razmišljanja v zvezi z ljubezenskimi odnosi.

STRELEC

Začetek tedna, ki ga bo spremljala luna v vodnarju, se bo odvijal v znamenju povečane drznosti in obstaja možnost, da boste stopili v ospredje. Čeprav imate precej dela, še vedno razmišljate tudi o nenavadnem vedenju osebe, ki vam je zelo pri srcu. Zavrtite čas nazaj, morda je del krivde tudi vaš. Soočite se z realno sliko in kmalu vam bo lažje.

KOZOROG

V prvih dneh tedna boste izredno živčni in sumničavi, tako da se izognite vsem možnim nesporazumom. Za zdaj ne najdete rešitve za svojo nekoliko razburkano ljubezensko situacijo, zato počakajte. Nesporazumom ne boste dovolili, da vam pokvarijo razpoloženje. Dovolj bo le, da naredite kar ste nameravali, vendar brez odvečnih besed, ki lahko situacijo le še zmedejo.

VODNAR

V prvih dneh tedna se počutili nekoliko utesnjeni in obremenjeni. V ljubezni zaščitite tisto, kar ste že dosegli pred kratkim. Odločili ste se pravilno, lahko pogumno nadaljujete, brez kančka slabe vesti. Najbolj pomembni točki tedna bosta strest in pogum. Če se boste na pravi način soočali z zoprnimi situacijami, ki jih ne bo malo, se vam obeta rast.

RIBI

Vse ljubezenske energije se bodo sredi tedna, ko bo luna v vašem znamenju, mešale nekoliko drugače, kot ste bili vajeni. Nekaj odgovorov bo ostalo v zraku, saj vam okoliščine niso najbolj naklonjene. Prijatelj bo tisti, ki vam bo postavil pravila, ki vam obljubljajo nove smernice. Konec tedna v sebi skriva ustvarjalno energijo in premike, kar vam bo več kot pisano na kožo.

horoskop.si

Poglejte si še: