Tedenski horoskop od 7. do 13. avgusta

Kaj napovedujejo zvezde za prvi teden avgusta?

Tedenski horoskop od 7. do 13. avgusta (foto: shutterstock) shutterstock
6. 8. 2023

OVEN

Čeprav slutite, da se bo nekaj prijetnega na področju ljubezni zgodilo, bo presenečenje, ki ga boste deležni v torek, ko nastopi Zadnji krajec vznemirljivo. Tudi na ostalih področjih se vam bo nasmehnila sreča, saj se zelo dobro zavedate da ste odlično pripravljeni. V nedeljo se boste s konjunkcijo med Soncem in Venero predali iskrenim čustvom, prijetno vam bo kjerkoli se boste znašli. Skušajte se tudi v domačem okolju obdati s toplino ter s prijetnimi vibracijami.                            

BIK

Že nekaj časa razmišljate, da bi popestrili življenje, vendar nekako ne zberete pravega poguma. Ne dovolite si, da bi zaradi neodločnosti ostali praznih rok. Težko bo, sprijazniti se z dejstvom, da določeni ljudje enostavno niso za spremembe, po katerih že dlje časa hrepenite. Kaj če bi odnos do nekaterih stvari spremenili, ter dopustili drugim, da vas vodijo v svojo smer. Za zdravje in dobro počutje boste čez vikend naredili več kot običajno, gibanje vas bo prebudilo.  

DVOJČKA

V teden boste z energijo lune v znamenju bika stopili bolj ležerni, vseeno pa ne bi bilo slabo, če se odpravite vsaj v naravo, da sprostite dušo in telo. Na čustvenem področju pričakujte navihane energije in pogovor, ki bo razrešil še tako zoprno uganko. Dobili boste zmagovalen občutek ter se notranje pomirili. V nedeljo bo luna v raku povzročila navidezno napetost, ki jo lahko preženete s tem, da se poglobite vase in poiščete bistvo težave.

RAK

Premislite, kaj zares v notranjosti čutite in doživljate, v povezavi z dogodki preteklih dni. Vezani raki in rakice boste imeli težave s prilagajanjem, nihanje se bo stopnjevalo, dokler vas ne bo nekdo ustavil. Priznali si boste, da zamere nikoli ne peljejo v pozitivno življenje, zato boste z nekom ponovno načeli pogovor. Konec tedna prihajajo v ospredje stiki s prijatelji, ki jih že dlje časa niste videli. Prijetno in razigrano bo, če se boste znali popolnoma sprostiti. 

LEV

Z namenom, da bi izboljšali finančno situacijo se boste z energijo Merkurja v znamenju device lotili nečesa zahtevnega. Presenetili boste z vztrajnostjo in občutkom, ki vas vodi k napredku. Na čustvenem področju boste bolj zadovoljni, če boste nekoliko zmanjšali svoja previsoka pričakovanja. Nikar se ne zanašajte le na prvi vtis, saj bo situacija, v kateri se boste znašli v soboto zahtevala nekaj logičnih razlag. Ne verjemite praznim obljubam, raje se zanesite nase. 

DEVICA

Bodite na področju kariere vztrajni in ne dovolite, da bi vas ob morebitnih zapletih popadla ravnodušnost. Če vam nekaj ne bo všeč se nikar ne spuščajte v konflikte, saj se lahko zaradi vpliva retrogradne Venere razvijejo v resne zamere. Ljubezenske vibracije bodo najbolj prijetne v soboto, ko se boste z veseljem z energijo lune v raku predali nežnim vzgibom ter nasprotni strani prisluhnil. Ne pozabite pa odgovoriti nekomu, ki čaka na odgovor. 

TEHTNICA

Ne dovolite, da čustvene zaznave, ki jih bo poglabljal vpliv retrogradne Venere vplivajo na pomembne korake na področju kariere. Bodite bolj iznajdljivi, če želite prehiteti nekoga, ki se bori z vami. Nikakor se ne boste znali popolnoma sprostiti, dokler nekaj pomembnega ne bo za vami. Vikend posvetite osebnemu razvoju in duhovni rasti. Če ne boste preostri, bodo energije, ki jih boste deležni potekale v pravi smeri. Presenetili boste z drznim predlogom.   

ŠKORPIJON

Marsikaj se bo obrnilo v pravo smer, ko boste spregovorili o zadevi, ki si jo že nekaj časa želite uresničiti. Nikar pa ne pretiravajte s prevelikimi pričakovanji in zahtevami. Pomembno dejstvo bo morda obtičalo na pol poti, tudi zato, ker si boste naložili preveč zadev hkrati. Resnice še ne boste pripravljeni slišati, iskali boste bližnjice, ki niso najboljša izbira.  Konec tedna, ko se bo luna nahajala v znamenju raka boste zaznali, da potrebujete mir in tišino. 

STRELEC

Z energijo retrogradne Venere boste občutljivi, zato boste mencali ter oklevali glede pomembnega pogovora na ljubezenskem področju. Na zadeve poglejte iz različnih zornih kotov in nikar ne sklepajte le na podlagi nekaj pripomb. V petek, ko se boste bolje počutili, boste ujeli različne interese, podkrepljene z ugodno finančno zasnovo. Vztrajajte v nedeljo, ko nastopi konjunkcija med Soncem in Luno pri tem, da se vse napetosti v odnosih razčistijo in rešijo. 

KOZOROG

Odgovor, ki ga boste v torek, ko nastopi Zadnji krajec deležni vam vrača pogum, vendar na nekoliko nenavaden način. Čas je, da se začnete odzivati bolj spontano, ter da prisluhnete tudi drugim, saj njihovi predlogi ne bodo slabi. Nič se vam ne bo zdelo nemogoče, zato se rešite določenih dvomov, ki ste jih zaznavali na finančnem področju. Ozrite se v nedeljo z energijo lune v raku nazaj in ponovno na čustvenem področju razčistite sami pri sebi, zakaj ste se odločili tako, kot ste se. 

VODNAR

Na čustvenem področju je na obzorju nekaj nenavadnega, zato se začnite počasi pripravljati. Ni razlogov za skrivanje čustev, obremenili se boste le z razmišljanjem, kako bi se v dani situaciji znašli na enostaven način. V petek, ko se bo luna nahajala v znamenju dvojčkov boste nemirni, saj nečesa ne boste sposobni opraviti tako hitro, kot si bodo nadrejeni zamislili. Bistvena težava bo v ustaljenih vzorcih, ki bodo težko popuščali pod težo raznolikih sprememb. 

RIBI

Ne boste več zadržani, saj z energijo Sonca v levu, ki prebuja pogum končno veste, kaj si želite. Delovali boste obdali z odločnostjo, kar bo nekomu tako všeč, da vam bo pristopil. Posvetite se proti koncu tedna denarju in sestavljanju novih ciljev, saj boste občutili notranji nemir. Nekaj boste v domačem okolju konec tedna začeli gledati v popolnoma drugačni luči kot do zdaj. Prej kot boste vse skupaj argumentirali, razmislite, šele nato izrazite svoje mnenje. 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: V sedanjosti lahko pozdravimo poškodbe, ki so nastale v zgodnjem otroštvu (psihoterapevtka Nina Senečić)