Tedenski horoskop od 7. do 13. septembra 2015

Preberite, kaj vam zvezde napovedujejo za obdobje od 7. do 13. septembra 2015.

Kaj vse se še skriva v zvezdah? (foto: Profimedia) Profimedia
7. 9. 2015

Oven

Nikakor nimate dovolj potrpežljivosti za najtežje opravke, ki se bodo vrstili v prvi polovici tedna. Premislite o pomembnem poslovnem srečanju, na katerega se morate dobro pripraviti. Sedaj je pravi čas za konkretne cilje, o katerih sanjarite že nekaj časa. Potrebno je zbrati pogum in narediti stvari, ki bodo izboljšale kvaliteto vašega življenja.

Bik

Na poslovnem področju se osredotočite na nekaj, kar vam lahko omogoči uspeh in varnost. Načrtovanim opravkom se boste posvetili z dobro voljo in zagnanostjo. Pozitivna kombinacija planetov vam prinaša večjo potrebo po čustveni in finančni varnosti. Nekaj previdnosti ne bo odveč, ko boste raziskovali tuje skrivnosti.

Dvojčka

Pogumno in predvsem drzno boste dosegali poslovne uspehe, ki jih ne bo malo. Prenesite nekaj zagona tudi na ljudi v vaši bližini. Športne aktivnosti vas bodo prebudile. Konec tedna boste imeli v večini situacij glavno besedo, zato pazite, kako boste izkoristili ugodne okoliščine, ki se ne bodo kmalu ponovile. Nekdo bo poskrbel za to, da se boste nasmejali.

Rak

Ljubezensko srečanje bo vznemirljivo, toda prav ta vulkan čustev vam bo neverjetno všeč, saj se počutite prazno. Soočili se boste spontano in zato bo tudi izid presenetljivo dober. V službi boste deležni mirnih energij, brez kakšnih posebnih dogodkov, ki bi vas vznemirjali. To vam bo zelo odgovarjalo, saj vam je konstanten stres že načel vaše živce.

Lev

Spremljala vas bo dinamična energija in z lahkoto boste sledili vsem obveznostim. Planetarni vplivi vam bodo naklonjeni v ljubezni, kjer pa ne bo čisto tako, kot ste si zamislili. Počutite se dobro in ostane le še poslovno področje, ki trenutno ni najbolj blesteče. Morda boste celo nekoliko presenečeni, kako zlahka se bo nekdo nečemu odpovedal.

Devica

Toplo energijo tedna boste najbolje izkoristili, če se boste na poslovnem področju postavili jasno za svoje pravice. Okrepljena bo tudi vaša kreativnost. V službi boste motivirani, še posebej za kakšna rutinska opravila, zato lahko pričakujete tudi kakšno iskreno pohvalo. Obeta se vam čudovit in sproščen vikend, poln smeha in zabave.

Tehtnica

Čaka vas nova priložnost, da se izkažete, posebno če že nekaj časa načrtujete svoj napredek. Dovolj ste iznajdljivi in zadeve se končno premikajo na pravi način. Posvetite se svojim prijateljem, ki vas pogrešajo. Kljub natrpanemu urniku bi vam moralo vsaj konec tedna ostati nekaj časa, ki ga lahko izkoristite za pogovor ali romantiko.

Škorpijon

Nervozni ste, odzivate se na vsako besedo in dovoljujete, da vas spravljajo iz tira. Potrebujete več počitka, več svežega zraka in trenutkov samo zase. Možni so poslovni uspehi, ki bodo dvignili vaš nivo energije. Toda ne pozabite tudi na prijatelje, ki čakajo na vaše povabilo na kavo. Ukvarjanje z njimi prinaša veliko radosti.

Strelec

Pazite v ljubezenskih odnosih, ki se počasi krhajo, zaradi vaše neposlušnosti in egoizma. Obtožili vas bodo, da delate enake napake, kot ste jih počeli v preteklosti. Kljub temu, da se načeloma z mnenjem kolegov ne strinjate, bi bilo dobro, da vseeno pokažete svojo podporo, saj se zadeve v nasprotnem primeru le zapletajo.

Kozorog

Razporedite obveznosti med ostale in skupaj dokončajte začeto. Začetek tedna boste zaključili z nasmehom na obrazu. Zasluga za dobro voljo je vaša, česar se boste zavedali. Ostalo vam bo še veliko obveznosti, toda nikakor se ne morete osredotočiti na tisto, ker je v tem trenutku pomembno. Ovirajo vas mešana čustva v povezavi s partnerjem.

Vodnar

Rezultati napredka na osebnem področju so v fazi, ki vam trenutno ustreza. Vse skupaj bo temeljijo na razmisleku in dobro postavljenih temeljih. Veselje je pred vrati. Pred vami je konec tedna, ki vam bo prinesel zadovoljstvo in stabilnost. Vaša energija bo ugodno vplivala na vaše ljubezensko življenje in vašo notranjo radost.

Ribi

Storili boste nekaj pomembnega ter na pravi način združili prijetno s koristnim, kar vas bo razvedrilo. Tudi v ljubezni bo ugodno. Bodite odločni, vendar prijazni, tako boste nekoga lažje osvojili. Konec tedna vas bo čakal pomemben sestanek, ki se ga zagotovo morate udeležiti. Pomembno bo, da ustvarite stik z določenimi ljudmi, ki vam bodo v prihodnosti priskočili na pomoč.

horoskop.si