Tedenski horoskop od 8. do 13. 4. 2019

8. 4. 2019
Deli
Tedenski horoskop od 8. do 13. 4. 2019 (foto: Unsplash.com)
Unsplash.com

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

OVEN

Ugodne vibracije Sonca vam bodo stale ob strani, od vas pa bo odvisno, kako jih boste izkoristili. Pred nogami vam bo ležal ves svet, osvojiti ga bo mogoče s smislom za humor. Manjkalo bo le nekaj odločnosti. Za ljubezen si boste znali vzeli čas proti koncu tedna. Večino potreb boste uglasili s partnerjem, veliko vam bo pomenilo, da bo zadovoljstvo sijalo iz obeh. Kljub delovni zagnanosti boste našli dovolj časa za sprostitev.

BIK

Na delovnem mestu obstaja velika možnost, da boste s pomočjo lune v dvojčkih napihnili svoje dosežke ali pa preveč pametovali, kako naj bi delo potekalo. Splača se bolj paziti, kaj boste rekli in predvsem kako boste izrekli kritiko. V domačem okolju boste zbrali pogum in se postavili zase, mogoče boste tudi povedali kar nekomu gre. Nepričakovana novica bo spremenila poslovne načrte proti koncu tedna.

DVOJČKA

Zaradi dodatnih delovnih obveznosti bo kljub ugodni luni v vašem znamenju v tem tednu potrebna bolj učinkovita organizacija, sicer vam bo zmanjkalo časa za konjičke, druženje s prijatelji in družino. Impulzivne akcije lahko privedejo do napak, kritičen bo predvsem četrtek, zato nove ideje na delovnem mestu uvajajte počasi, sodelavci jih bodo laže sprejeli. Komunikacija s partnerjem in družinskimi člani bo v nedeljo nekoliko ovirana.

RAK

Premik se utegne v sredini tedna zgoditi tik pred tem, ko bi v določeni zadevi najraje odnehali. Čeprav boste zelo družabni in zgovorni, utegnete pod določenimi osebami čutiti zadrego in nelagodje. Nekaj več sivih las vam bodo v petek povzročale čustvene situacije.  Ne boste imeli potrpljenja z ljudmi, ki ne bodo mogli slediti tempu, tudi za ljubljeno osebo ne boste imeli pravega razumevanja.

LEV

V tednu pred vami boste spremenili odnose, z nekaterimi ljudmi navezali globlje stike, z določenimi pa odnos celo pretrgali. Stvari uredite tako, kot vam narekuje srce, v tem primeru ne boste obžalovali. Če ste samski se več gibajte med ljudmi, obisk kina bo dobra izbira, da morda srečate simpatično osebo. Čustvene reakcije bodo konec tedna kljub luni v vašem znamenju pretirane, drobnarije vas lahko spravijo v jok. 

DEVICA

S prihodom številnih obveznosti bo vaše razpoloženje v sredini tedna močno padlo. Od srede naprej se boste težko zbrali, v službi se lahko napake kar vrstijo. Za nekaj časa se oddaljite od obveznosti, saj boste v nasprotnem primeru podlegli stresu in nervozi, ki se kopiči. Konec tedna poskrbite za imunski sistem in zdravo prehrano. Pomanjkanje pozitivne energije bo zelo slabo vplivalo tudi na prijateljske odnose.

TEHTNICA

Negativne misli in napetosti si boste težko izbili iz glave, zato se vam lahko pojavi odtujenost. V drugi polovici tedna so možne težave na delovnem mestu, še posebno zaradi pomanjkanja koncentracije in motivacije. Zberite moči in dajte vse od sebe, saj se vam bo kmalu obrestovalo. Za čustvene ravni in svetove ne boste našli pravega časa. To bo bolj izogibanje kot kaj drugega. Navzven bo jasno, znotraj pa močno razburkano.

ŠKORPIJON

V prvih dneh tedna prihaja z luno v dvojčkih nekaj prijetnih presenečenj. Vezani boste od partnerja čustveno sicer nekoliko odtujeni, vendar kljub temu notranje zadovoljni. Potrebujete nekaj časa zase, da se napolnite z pozitivno energijo, ki jo boste lahko nato usmerili tudi v dober odnos. Dobro počutje bo konec tedna vplivalo na vsa življenjska področja, zato v ljubezni tokrat ne bo velikih premikov.

STRELEC

Veliko vam bo pomenilo, da boste v idejah in dejanjih nekompromisni. Tako početje vam lahko v prihodnjih dneh zapre vrata pred ponujeno priložnostjo. Pazite, da se v prostem času ne boste predajali lenobi in ležernosti. Konec tedna se posvetite kulturnim in športnim aktivnostim. Pikolovska narava ne bo najbolj pogodu vašim bližnjim, zato se potrudite, da jo še posebej v nedeljo brzdate.

KOZOROG

Do sredine tedna bo prisoten optimizem, spoznali boste nekaj novih ljudi, povečale se bodo tudi možnosti za poslovne priložnosti. Treba se bo poglobiti vase in jasneje postavljati potrebne korake, sicer spremembe ne bo. Razpoloženje bo zelo spremenljivo, še posebej v četrtek, ko vas bo begal vpliv lune v znamenju raka. Vikend pa bo zasanjan, družaben in poln ljubezni. Odnos s partnerjem bo postal mehkejši.

VODNAR

V tem tednu boste bolj zadovoljni, tudi na določene težave boste gledali drugače. Obeta se vam torej nov zagon, takšen po katerem hrepenite. Na delovnem mestu boste odprti za nove, nenavadne pristope, zato se boste zavzemali za uvajanje novosti na vsakem koraku. Nepredvidljivi dogodki in spremembe v dnevni rutini utegnejo v soboto stanje poslabšati. Trenutki bodo stresni, zato bolje poskrbite zase. Vzemite si čas za razvajanja.

RIBI

Ob prijetnem pogovoru se boste spomnili vseh lepih trenutkov, vendar pazite, da ne boste pozabili na razlog razhoda. Na področju dela bodo stvari potekale brez večjih posebnosti. Bodite nekoliko bolj zbrani, da ne bo napak, ki so lahko posledica vaše površnosti. Vikend bo zaznamovala vaša naivnost, ki vas lahko večkrat spravi v nelagoden položaj. Osebe, ki se že več časa trudi pridobiti vaše zaupanje, bo pokazala svoj pravi obraz.

horoskop.si

Poglejte si še: