Tedenski horoskop od 8. do 14. 1. 2018

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 8. do 14. 1. 2018 (foto: profimedia) profimedia
8. 1. 2018

OVEN

Nekoliko utrujeni boste, ker se vam bo vse skupaj, kar se bo v sredo in četrtek, ko bo luna v škorpijonu dogajalo zdelo prenaporno. Naj vas ne moti mnenje nekoga, ki ima vedno občutek da ve več od vas, ter da je nekako nad vami.  V petek boste na poslovnem področju precej slabe volje, saj bo nekdo na vsak način hotel pokazati svojo avtoriteto, kar vas bo močno zmotilo in spravilo v slabo voljo.

BIK

Vse se spreminja v hipu in v tem tednu boste ugotovili, da nekaj prihaja v vaše življenje skoraj naključno. Ne sedite križem več rok, temveč si prizadevajte, da se vam zadeve čim prej rešijo in dovolite si tudi novosti. Doživljate zelo naporne trenutke, ko se od vas pričakuje le najboljše, a konec tedna se boste odzvali popolnoma drugače. Izrazite se s svojo povečano kreativnostjo.

DVOJČKA

S financami boste imeli v prvih dneh tedna srečno roko, posebno če ste usmerjeni v večje nakupe. Na čustvenem področju vam bo šlo v sredo in četrtek z luno v škorpijonu presenetljivo dobro, saj boste pripravljeni na kompromise. Razmišljali boste glede napovedanega srečanja, ki vam povzroča metuljčke v želodcu. Tokrat se ne boste obremenjevali s svojimi zahtevami, ampak se boste prepustili. 

RAK

V prvih dneh tedna boste nemirni, ker nečesa ne morete opraviti tako hitro, kot ste si zamislili. Pazite tudi na zdravje, saj boste nekoliko bolj občutljivi in dovzetni za lažje oblike bolezni. Vsak začetek je težak, to boste okusili konec tedna, ko se boste samozavestno z luno v strelcu podali v nekaj, kar žal ne boste znali zaključiti na pravi način, kljub temu, da vas bodo vzpodbujali.

LEV

Glasno boste v sredo in četrtek z luno v škorpijonu izražali svoje mnenje, a nihče vas ne bo upošteval, tako kot bi bilo potrebno. Pomirite se in se raje usmerite v bolj prijetne dogodivščine, ki vam prinašajo razbremenitev. Nakazuje se vam za večja težava, ki zahteva veliko zbranosti in prilagajanja. Posvetovati bi se morali z nekom, ki je bolj izkušen in pripravljen povedati svoje direktno mnenje.

DEVICA

Precej zaposleni boste, kljub temu da se bodo skoraj vsi v vaši bližini sproščali. Pazite, da se ne bi sprli z nekom, ki vam bo na nekoliko oster način želel povedati svoje mnenje. Nekdo vam bo pomagal takrat, ko bo skoraj že prepozno, kar bo v vaši notranjosti povzročilo naval čustev. Proti koncu tedna bo veliko strasti in izredno malo ljubosumja, zato se boste lahko tudi samski podali v sproščeno osvajanje.

TEHTNICA

Ne iščite izgovorov za nekaj, kar bi morali že zdavnaj narediti ali rešiti. Pri določenih zadevah ste prepočasni le zato, ker čutite, da niso v vaši domeni in vas ne veselijo. Nekdo vam bo s prijaznostjo pospešil srčni utrip in vas presenetil. Velikokrat izgubljate čas s sanjarjenjem, konec tedna pa bo vse skupaj drugače. Prevzemite pobudo, saj boste le tako zadovoljni in optimistični.

ŠKORPIJON

S prijatelji v prvih dneh tedna ne boste našli skupnega jezika. Vse vas bo motilo in ves čas boste iskali dlako v jeziku. Najbolj vas bodo razjezili nesporazumi ter čakanje. Odločili se boste nekaj pomembnega, kar vas bo navdihnilo z optimizmom. Proti koncu tedna se nikakor ne boste mogli umiriti, kar bo zelo zmotilo nekoga od družinskih članov, ki vam bo ves čas postavljal vprašanja.

STRELEC

Uresničevali boste načrte in to vam bo izziv, saj slutite, da boste ob spremembi okoliščin lahko počasi celo napredovali. Druženje z dobrimi prijatelji bo sredi tedna vaša najljubša sprostitev. Potrebovali boste več potrpljenja, saj se boste konec tedna znašli v dokaj kočljivi situaciji, ki bo od vas zahtevala tudi prilagajanje. Obremenjenost, ki jo čutite, vas v nedeljo počasi zapušča.

KOZOROG

Prijatelji bodo prav presenečeni, ker boste v prvih dneh tedna do njih še posebej prijazni in ustrežljivi. V sredo in četrtek boste z luno v škorpijonu strastno razpoloženi in čudovita družba za osamljene. Ponovili boste nekaj zanimivih podvigov, obenem pa se vam bodo reševale vaše težave, kar vas bo razveselilo, saj ste v zadnjem času nad njimi že skoraj obupali.

VODNAR

V prvih dneh tedna se bo vse vrtelo okrog finančnih težav, za katere ste odgovorni predvsem sami. Okolica je že naveličana tega, da obljubljate spremembe nato pa nadaljujete po isti poti in se pritožujete. Končno se boste odločili pustiti za seboj vse tisto, kar vas je dolgo obremenjevalo in utesnjevalo. Sprememba vam bo dobro dela, saj vam prinaša tudi nova poznanstva.

RIBI

Samozavestno boste uresničevali svoje sanje in se v sredo z luno v škorpijonu podali proti pravim ciljem. Zelo spretni boste, ko bo treba stvari obrniti v svojo korist, tudi bolj ambiciozni in sigurni vase. Konec tedna bo nekaj napetosti, dogajalo se vam bo nekaj, kar vas znova obremenjuje, dviguje pritisk in krati vaš mir. Pravočasno se prebudite, še posebej na poslovnem in finančnem področju.

horoskop.si

Preberite si še: 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri