Tedenski horoskop od 8. do 14. 7. 2019

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 8. do 14. 7. 2019 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
8. 7. 2019

OVEN

Čeprav boste v sredo, ko luna preide v škorpijona dobili pomemben podvig, si ga ne boste znali na pravi način razložiti. Za pomoč boste prosili prijatelja, ki je bolj izkušen. Ravnali se boste po njegovih nasvetih in prišli do pravih rezultatov. Jeza vam tokrat žal ne bo pomagala, le škodila vam bo. V domačem okolju pazite v petek ali soboto, da ne bi spet začeli prepirov le zaradi vaših nenavadno ostrih odgovorov. Nikar ne obujajte zadeve, ki naj bi ostala v preteklosti.

BIK

Nikar v tem tednu kljub vsem napetostim ne pozabite, da za dežjem vedno posije sonce. V četrtek si boste oddahnili od vseh obveznosti in zadihali sproščeno. Čustva bodo realna in iskrena, kar vas bo razveseljevalo. Na potovanjih boste neučakani, v stalnem pričakovanju. Nekdo bo posebno pritegnil vašo pozornost, kar vas bo prepričalo, da nadaljujete zgodbo. Preveč načrtujete glede stvari, ki se vedno končajo drugače, zato začnite biti malce bolj spontani.

DVOJČKA

Zopet ste se znašli pod vplivom čustev, a tokrat vam ne bo žal. Končno boste sproščeni, posebno glede romantičnih novosti in ljubezenskih zadev na splošno. Nekdo vas bo pomiril, vendar morate tudi dajati vsaj toliko, kolikor zahtevate. Finančno si boste končno opomogli, vendar bodite vseeno previdni pri večjih investicijah. Poslušajte notranji glas. Nekaj boste sijajno opravili in potem si lahko privoščite več oddiha. Tokrat ne boste sledili drugim, ampak sebi.

RAK

V ljubezni boste v ponedeljek in torek, ko bo luna v tehtnici zadržani, povsem po nepotrebnem, saj je resnica kot na dlani. Na delovnem mestu boste v veliki meri nihali in se s težavo odločili. Tokrat boste doživljali vzpone in padce. Tudi čustveno življenje bo podobno gugalnici in od vas je odvisno, kaj se boste odločili. Pozorno prisluhnite, saj se vam bo to vsekakor obrestovalo, ne glede na to, ali vas zanima ljubezenski ali poslovni cilj. Prihaja občutek, da se bo končalo v vašo korist.

LEV

Ljubezen prinaša z Venero v raku nove dimenzije in prijetne premike na bolje. Energijo boste znali usmeriti in tako bodo rezultati briljantni. Če je ostalo kaj nedokončanega ali nedorečenega, je čas, da napravite red in se postavite zase. Glede službe se držite jasnih navodil. Veliko ste se naučili od svojih sodelavcev in tokrat si lahko priznate, da bi tudi vi lahko vodili dobro ekipo. Če ste še vedno samski, potem si brez moralnih zadržkov privoščite kratko avanturo.

DEVICA

Uspelo vam bo dokončati pomembno nalogo in ponosni boste nase. Nekdo vam prinaša srečo in spremlja vaju veliko pozitivne energije, čeprav si ne morete razložiti, zakaj je temu tako. V soboto se vam lahko zgodi, da se boste počutili nemočne, saj bodo vsi drugi odločneje zagovarjali svoja mnenja. V vaše življenje bodo v nedeljo prihajali zelo zanimivi ljudje. V ljubezni bo nedelja čas, poln nežnosti.

TEHTNICA

Pogovorite se o tistem, kar vas moti, saj vam bo mnogo lažje in iz ozadja vas bo spremljal boljši občutek. V sredo se boste znašli pred prelomnico, ko se boste morali odločiti, kaj je za vas pomembno ali, bolje, kdo je to. Ko se boste lotevali svojih projektov, bodite potrpežljivi in praktični. Zavzemite pogajalsko stališče. Z ljubezenskim partnerjem bodo v nedeljo trenutki sreče redki, zato jih izkoristite.

ŠKORPIJON

Previdno v sredo in četrtek, ko bo luna v vašem znamenju, predvsem, če bi radi govorili o stvareh, ki jih v resnici ne poznate dovolj dobro. Določen dogodek bo prebudil prijetna čustva, ki vam bodo še dolgo ostala v lepem spominu. Zamudili pa boste najprimernejši trenutek za ukrepanje. Ker se bo to zgodilo izključno po vaši krivdi, se ne jezite na ostale. Sprejmite dejstva, ne zatekajte se v sanjarjenja, ki ne vodijo nikamor, posebno glede denarja.

STRELEC

Težko vam bo pozabiti na nekaj, kar se še vedno pojavlja v vaših mislih. Vseeno poskusite znova, morda drugače, bolj premišljeno. Na pravilen način boste povedali svoje mnenje. Na ljubezenskem področju bo proti koncu tedna pestro in vznemirljivo. Svoje potenciale razvijate v pravo smer, s tem pa tudi samopodobo. Na osebnem področju se vam bodo z Marsom v levu zadeve končno začele sestavljati v ugodni smeri.

KOZOROG

Glede dopusta se boste odločili tako, kot je najbolje za vse. Ne bodite presenečeni, če se nekdo z vami ne bo strinjal. Veliko stvari se vam je dogajalo, zato je zdaj primeren čas, da si napolnite baterije. Pojdite v naravo, kajti to vas bo pomirilo in sprostilo. Tistim, ki vas ne poznajo dobro, ni treba pojasnjevati, zakaj ste se odločili za določeno potezo ali pomemben korak. Drugi bodo že sami dojeli, vi pa začnite počasi gledati bolj nase.

VODNAR

Pod vplivom ugodnih planetov bodo pomembne naloge ugodno rešene. Naj vas ne skrbi preveč, kako se boste odrezali. Ni večjih težav, le pozabite na vse tisto, kar se je dogajalo v preteklosti. Prva naloga bo, da si pridobite vse potrebne informacije, šele potem boste lahko začeli resno razmišljati o premikih. Bodite pozornejši, posebno z nekom, ki vam ne glede na vse stoji ob strani. Ljubezen se bo v nedeljo razvila v prijetni smeri.

RIBI

Nekdo ne odobrava vaših korakov, kar vas ne bo preveč motilo, saj ne vidite razloga, da bi se spreminjali. Čustva bodo v tem tednu spala. Vendar boste kljub temu  globoko v sebi poiskali moč in energijo. Konec tedna ne boste preveč razmišljali, ampak se boste med dvema možnostma raje odločili za tisto, ki vam ponuja večjo prednost. Samozavest vas bo naredila zelo privlačne, nasmeh vam bo v nedeljo, ko bo luna v strelcu odpiral vsa vrata.

Pripravil: Horoskop.si