Tedenski horoskop od 8. do 14. junija 2015

Preberite, kaj vam zvezde napovedujejo za obdobje od 8. do 14. junija 2015.

8. 6. 2015

Oven

Srce vas vodi k nekomu, ki vam je v preteklosti veliko pomenil. Ni še prepozno za drugačen korak, po katerem bo vse spet prijetno, zato nikar samo ne čakajte. Magnetična energija vam bo kljub neprespanosti v ponos, tako se bodo preobrati začeli odvijati drug za drugim. Seveda boste našli pravi navdih, da stopite v ospredje.

Bik

Prve dni v tednu izkoristite za pogovore in posvetovanja. Lahko prevzamete pobudo, celo glede načrta, kjer je slabo kazalo. Tokrat ste bolje pripravljeni, zato ne obupajte. Pričakujete ljubezenske novosti, toda dobili boste nekaj čisto drugega, kar vas bo presenetilo. Nadaljujte tudi načrte v povezavi s potovanjem, po katerem hrepenite.

Dvojčka

Potrudite se glede odnosov s prijatelji. Ure bodo hitro minevale, nazadnje boste utrujeni, toda vsekakor zadovoljni in sproščeni. Sredi tedna je pred vami še srčno presenečenje. Vikend se bo odvijal v znamenju rušenja starega in odpiranju nečesa novega ter drugačnega. Rdeča nit bo ljubezen in določene stvari se bodo morale spremeniti.

Rak

V ljubezni se odpira nekaj novega, vsekakor pa ostanite previdni, naj vas učijo izkušnje. Preveč časa ste se ukvarjali z vsemi in si iskali družbo za vsako ceno. Čas je, da postanete izbirčnejši. Veliko pozornosti bo povezanih z domom. Tokrat preprosto nočete ali ne morete spregovoriti o nečem, kar vam je še vedno izredno pri srcu. Pustite času čas.

Lev

Vse boste pravočasno nadomestili, a le če boste pohiteli in se dobro organizirali. Nekoliko napeto bo, čeprav boste nazadnje našli nekaj pravih besed v pravem trenutku. Konec tedna boste še kar dobre volje, ne glede na to, da ste še nekoliko utrujeni od preteklih dogodivščin. Vsekakor pazljivo izbirajte sogovornike in se ne zapletajte.

Devica

Lahkotni boste, prijateljski in družabni, kar bo razveselilo vašo okolico. Ne bodite zadržani, ampak se izrazite. Pokažite svoje ustvarjalne potenciale, ki vas usmerjajo v uspeh. Zajela vas bo razigrana evforija in skupaj s prijatelji boste uživali v nakupih. Tokrat ne boste pretiravali, ampak boste premišljeno izbrali samo pomembne zadeve.

Tehtnica

Mika vas oseba drugačnega značaja. Pravzaprav se odpira možnost, da začneta znova ter si postavite drugačne smernice. Začetek bo nekoliko težek, nadaljevanje pa vsekakor obetavno. Konec tedna bo zahteval od vas, da iščete možnosti za zaslužek ali kako drugače urejate zadeve, ki so za vas pomembne. V partnerstvu bo nekaj nesoglasij.

Škorpijon

Alternativna oblika sprostitve bo tista, ki bo v vas prebudila nove občutke. Planeti vam bodo podarili večjo potrebo po komunikaciji in druženju, še posebej na zabavi. Spustili se boste v nekaj, kar je posebno zanimivo in morda celo nekoliko tvegano. Vsekakor je zunaj običajnega in pripravljeni ste na vse, kljub temu pa bodite previdni.

Strelec

Veliko bo dela, vendar boste kljub temu v vse, kar boste počeli, vlagali veliko estetskega čuta in kreativnosti. Odnosi s prijatelji bodo večinoma prijetni in razigrani. Ne počutite se ravno najboljše. Morda je kriv način življenja ali prevelika obremenjenost, ki jo prinaša čas. Edina možnost je, da začnete znova ter da se sestavite.

Kozorog

Ne ozirajte se več za seboj. Tako doma kot v odnosih je pravi trenutek, da pokažete moč. Morda tudi željo, da bi nekaj spremenili. Reši vas lahko prodorna komunikacija. V pomoč in oporo vam bo srčna oseba, s katero se boste odlično počutili. Zdi se, da boste potrebovali še nekaj prijateljskih nasvetov in spodbude. Zapomnite si, počasi se daleč pride.

Vodnar

V prvih dneh tedna boste med najbolj prepričljivimi, tudi glede stvari, ki so težje dosegljive. Sodelujte in ne odlašajte glede nekega pogovora, ki se bo izkazal za zelo pomembnega. Okoli sredine tedna se boste sprostili in si končno vzeli nekaj časa zase. Imeli boste nepričakovano možnost za premor in krajši oddih. Preživite več časa z osebo, ki vas vedno znova polni s pozitivno energijo.

Ribi

Pričakujte krajši zastoj v načrtih, saj vas misli zavajajo ter vodijo v preteklost. Ne dovolite, da bi izgubili preveč časa. Bodite bolj prilagodljivi, saj se preveč oklepate preteklosti. Bolj kot z besedami boste komunicirali s kretnjami in pogledi, saj se boste želeli izogniti določenim pojasnilom. Konec tedna boste zahrepeneli po spremembi in začasni zamenjavi okolja.

Horoskop.siPripravili astrologi pri www.horoskop.si.

Za vpogled v prihodnost pokliči 090 44-11 ali pojdite na google play horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri