Tedenski horoskop od 8. do 15. 10. 2018

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 8. do 15. 10. 2018 (foto: unsplash) unsplash
7. 10. 2018

OVEN

Primanjkovalo vam bo direktnosti pri sporazumevanju, vendar boste zato optimistični in pripravljeni pokazati svoje sposobnosti. Izkoristite svojo ustvarjalnost in domišljijo, ter svoje delo predstavite na zanimiv, drugačen način. Tako boste prenesli veliko pozornosti nase in si odprli pot k novim začetkom. V službi vam bodo nadrejeni dodelili nehvaležno nalogo, ki jo boste opravili z občutkom in natančnostjo.

BIK

Deležni boste hvale in občudovanja, vendar pa si ne obetajte dodatnega plačila. Ta izkušnja vas lahko zavihti na vrh, kar pa bo imelo le kratkoročen učinek. Posvetite se dolgoročnim ciljem in uspehom, ki prihajajo.  V sredini tedna se boste veliko poglabljali vase in analizirali. Korak za korakom delajte na samozavesti in na dobri komunikaciji. V vaše življenje prihajajo ljudje, ki vas bodo tako ali drugače razvedrili.

DVOJČKA

Ne boste se želeli prilagajati drugim in ne boste motivirani za napredek. Svoje obveznosti boste v prvih dneh tedna opravljali težko. Vse se lahko reši, pomembno je, da se ponovno zbudite in storite kaj več za lastno zadovoljstvo. Ljubezen bo tokrat prijetna in umirjena. Pred vami je konec tedna razigran in dinamičen čas, ki vam prinaša nekaj dodatnih priložnosti.

RAK

Pozitivno je, da končno prepoznate ugodnosti prave poti. Še največ dela boste imeli sredi tedna s tem, da poskrbite zase in za svoje prijatelje. Zavedate se, da lahko po majhnih korakih priplezate do samega vrha. Vezanim bo zmanjkalo časa za romantiko. Finančni tokovi bodo ugodni. Investicija iz pred nekaj časa se vam bo obrestovala. Na nove nakupe pa počakajte še nekaj časa.

LEV

Pozorni bodite, berite med vrsticami, po drugi strani pa se prepustite in uživajte v drobnih malenkostih. Odpravite se lahko tudi na sprehod po gozdu, ali pa travniku. S tem si boste ponovno povrnili svežino. Pred vami je čas poln komunikacije urejanja papirjev in kompromisov. Nekaj več nervoze pričakujte v zadnjih dneh tedna, ko ne boste vedeli, kaj je tisto, kar vas dela tako napete.

DEVICA

Umirili se boste šele, ko boste končali pomembno delovno ali študijsko nalogo. V ljubezni vam lahko tokrat pomagajo srečne okoliščine, lahko pa ste tudi bolj prilagodljivi. Nekaj vas bo proti koncu tedna zelo skrbelo in vam hodilo po mislih. S pomočjo bližnjega in lune v strelcu se boste lahko skozi konec tedna dokopali do pametnih rešitev, ki vam prinašajo veliko boljše in bolj realne priložnosti.

TEHTNICA

Zvezde bodo v prvih dneh tedna na vaši strani v službi in veliko zadovoljstvo bo tudi  vaše denarno stanje, ki bo tokrat bolj pozitivno. Pri delu ostajate zvesti sebi, kar dobro dokazujete tako z besedami kot z dejanji. Na vsako vprašanje znate ustrezno dogovoriti, ne da bi slepomišili. Do nekoga boste konec tedna vedno bolj nezaupljivi. V vsakem primeru odpustite in pojdite dalje, saj vas čaka veliko lepega.   

ŠKORPIJON

Občutek nelagodja se bo pojavljal do srede, kar vam ne bo najbolj všeč. Ko boste naredili ključne poteze se boste umirili in opazili, da o nervozi ni ne duha ne sluha. Intenzivnost energije, ki jo boste vložili v delo bo omogočila, da boste začutili zadovoljstvo. Nikar ne bodite nepotrpežljivi in kritični do ljudi, ki bodo doživljali vse skupaj kot breme. Medosebni odnosi bodo neusklajeni, kar vas bo vznemirjalo.

STRELEC

V prvi polovici tedna se boste posvečali svojim ljubezenskim težavam, ki so še vedno močno zakoreninjene v vašem srcu. Analiza vsega skupaj je skoraj nujno potrebna. Le glejte, da ne boste šli pri vsem tem predaleč. Partner ali oseba s katero ste v dogovorih potrebuje nekaj več časa za razmislek. Bodite kar ste in uživajte v življenju. Pripravljeni boste tudi na nove začetke.

KOZOROG

Ne bodite neodločni, če slutite težave v določeni skupini. Bodite zadovoljni z razpletom, saj bi se vse skupaj lahko končalo še veliko slabše. V obdobju, ki je pred vami, vam marsikaj ne bo jasno, saj se ne znajdete v okolici, ki bo vztrajno pritiskala na vas in zahtevala prilagajanje. Niste še pripravljeni na odločitev in nujno potrebujete še nekaj časa. Vaše ideje bodo več kot drzne, dejanja pa igriva.

VODNAR

V tem tednu se boste posvečali ljubezenskemu, finančnemu področju in svoji kreativnosti. Največ pritiskov lahko pričakujete na področju kariere. Vaše finančne želje bodo tokrat izpeljane brez težav, obeta se vam tudi napredovanje, za katero se tokrat ne bo treba pretirano boriti. Še naprej boste cenili svojo neodvisnost in svoje metode reševanja situacij, ki vas ne bodo pustile na cedilu.

RIBI

Dela bo v prvih dneh tedna več kot dovolj, vi pa boste pripravljeni tudi na kaj več, če bo nagrada takšna, da vam bo všeč. Ostane pa še dilema glede ljubljene osebe, ki vam ne sledi. Izredno utrujeni in konfliktni boste konec tedna, zato se izogibajte ljudem, ki vam niso všeč. Utegnejo slediti napetosti in številni prepiri, ki bi se jim v drugačnih okoliščinah lažje izognili.

horoskop.si

Poglejte si še: 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri