Tedenski horoskop od 9. do 15. januarja

Kaj je zapisano v zvezdah za vaše astrološko znamenje? Kje boste imeli največ izzivov?

Tedenski horoskop od 9. do 15. januarja (foto: shutterstock) shutterstock
8. 1. 2023

OVEN

Izogibajte se v ponedeljek, ko boste z energijo lune v levu vznemirjeni napetostim v družinskih odnosih. Čeprav je bila morda vaša želja delovati po pravilih, se kljub temu počasi odtrgajte iz navidezno varnega zavetja. Druga polovica tedna bo velika uganka, saj sledi nekaj, kar bo čisto nepričakovano. Po eni strani boste ustvarjalni, po drugi strani pa boste znali kritično razsojati, zato je priporočljivo, da poslušate svojo intuicijo, ki vas bo peljala v pravo smer.

BIK

Priporočljivo je, da drugim v začetku tedna dovolite njihova stališča, saj se boste v nasprotnem primeru prehitro razburili. Nič vam ne bo prihranjeno, vse se bo nakopičilo, vi pa se boste morali usmeriti v pravo rešitev. Veliko bo odvisno od tega, ali boste izkoristili svoje potenciale in na površje potegnili samozavest. Na plano bo v petek stopilo razmišljanje o denarju, finančno podporo boste iskali pri sorodnikih, prijateljih in znancih. Srečali vas bodo tudi na razprodajah.

DVOJČKA

Vaš tempo bo v začetku tedna tih in potrpežljiv, zadržan ter počasen. Ne boste želeli zbujati pozornosti, tudi v službi boste delovali uravnovešeno in natančno, kar običajno ni v vaši navadi. Zamišljeni boste konec tedna vse kar je trenutno pomembno razumno pretehtali, ter se preselili v samoto, ki vas bo tokrat pomirjala. Zmotile vas bodo le tiste osebe, ki do vas niso iskrene in vašo dobroto na nek način izkoriščajo, da lažje pridejo do svojega cilja.

RAK

Prihaja močan občutek, da vas ljudje, ki vas obdajajo ne razumejo. Nadležne malenkosti vas lahko v sredo močno obremenijo, saj boste hrepeneli po popolnosti. Nečesa se boste zavedali šele kasneje, zato se iztrgajte iz preveč strogih meja. Svoje težave boste znali ohranjati zase, saj ste bolj zaprte narave, kar vam lahko še kako koristi. V ljubezni bo v soboto, ko bo luna v tehtnici vse potekalo po vaših željah, prepričani boste o svojem prav, vendar nikar ne vztrajajte v nedogled.

LEV

Ne zaupajte nekomu, ki se je v preteklosti želel izmuzniti z neprepričljivimi izgovori. Skušajte biti še posebej v četrtek, ko bo luna v devici bolj premišljeni in previdni. Pohvala vas bo na področju kariere spodbudila k boljši organizaciji in večjemu učinku, še posebej v petek, ko boste polni samozavesti. Dobre energije prihajajo tudi na ljubezenskem področju. Samski levi in levinje, povežite se z nekom, ki je ves čas nasmejan in vam je že dlje časa naklonjen.

DEVICA

Ker boste z energijo Sonca v znamenju kozoroga pošteni in zanesljivi, ne boste poznali površnosti in neučinkovitosti, s katero se bodo borili določeni sodelavci. V četrtek boste na vsakem koraku iskali popolnost in zastavljali sebi in drugim visoke zahteve. Samski, konec tedna boste imeli veliko oboževalcev in oboževalk, kar vas bo ne glede na to v kakšni situaciji ste razveselilo. Vezane device, osamljenost vas ne bo motila, zadovoljni boste s seboj in najsrečnejši boste kadar se boste lahko poglobili vase.

TEHTNICA

V prvi polovici tedna bodo pomembne vse tiste malenkosti, pred katerimi ste bežali in se jim izogibali. Čeprav ste nameravali odnehati in pustiti vse skupaj, uporabite energijo Sonca v znamenju kozoroga za to, da se premaknete naprej in naredite stvari s katerimi ste morda v zaostanku. Na poslovnem področju se boste osredotočili na tisto poglavje, ki vam lahko omogoči hitre in finančno bogate rezultate. Nekdo vam bo ponudil pomoč, čeprav je ne potrebujete je prav, da se odzovete.

ŠKORPIJON

Veliko časa boste v ponedeljek, ko bo luna v levu zapravili s tem, da dokažete svoj prav, čeprav se dobro zavedate, da so nasprotniki zelo trdi in trmoglavi. Pritiskom se lahko izognete, če se malce prilagodite in spustite svoj ego na nižjo stopnjo. Na prvem mestu bo v soboto, ko prihaja vpliv lune v tehtnici ljubezen. Ljubljeni osebi boste vezani škorpijoni velikodušno podarili komplimente, igrivi boste na trenutke tudi zelo čustveni. Samski, zelo bi vam koristilo, če bi se znali bolj sprostiti.

STRELEC

Neiskrenosti, ki jo boste začutili s strani določenih oseb se izogibajte, ker boste vse skupaj zelo težko prenašali. Poudarite svoje zahteve in principe, le tako se bo vse skupaj počasi zavrtelo v bolj ugodno smer. S pomočjo svoje inteligence poskusite premostiti težave in se podati na bolj svobodno pot, takšno ki vas navdihuje. Domiselnost in fantazija vam lahko pomagata na področju čustev ustvariti strastno vzdušje, zato naredite tisti drzen korak.

KOZOROG

Nemir bo tisti, zaradi katerega boste v začetku tedna pripravljeni na skok ali obrambo. Najboljše za vas bi bilo, da bi se razkrili le tedaj, ko res ne gre drugače. Če vam nekaj ne bo šlo, boste cinični, zato se bodo nekateri ustrašili strupenih pripomb. Proti koncu tedna se boste izgubljali v drobnarijah in preveč kritizirali. V ljubezni boste bolj hladni, toda to je le zunanji videz, s katerim boste strmeli po večji meri spoštovanja in iskrenih trenutkih. V nedeljo prihaja odličen smisel za humor.

VODNAR

Nekateri posamezniki so vas v zadnjem obdobju razočarali, zato postajate vedno bolj previdni. S tistimi, ki vas ne podpirajo, ne boste želeli sodelovati, kar boste tudi povedali na ves glas. V drugem delu tedna pričakujte nekaj ljubezenskih nesoglasij, ki jih boste reševali premišljeno. V soboto, ko bo luna v tehtnici boste raje popustili in se v določenih kočljivih situacijah obnašali, kot da z vsem soglašate. Razpravljali pa boste le s tistimi, ki se vam bodo zdeli tega vredni.

RIBI

Največ vam bodo v začetku tedna pomenili urejeni odnosi. Pošteni in vestni se boste odlično počutili s tistimi,  ki ne bodo motili vaših načrtov in vam bodo dovolili tudi nekaj neodvisnosti. Marljivost bo na področju kariere vaš adut, želeli se boste spuščati tudi v velika finančna tveganja. Ne da bi se preveč trudili, lahko v nedeljo najdete svoj pravi smisel. Vendar pa morate paziti, da zaenkrat vse skupaj ohranite zase, kajti somišljenikov tokrat ne bo veliko.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: