Tedenski horoskop od 26. 9. do 2. 10. 2022

Kaj vam napovedujejo zvezde za zadnji teden v septembru?

Tedenski horoskop od 26. 9. do 2. 10. 2022 (foto: shutterstock) shutterstock
26. 9. 2022

OVEN

Priložnost, ki jo prinaša vpliv Sonca v znamenju tehtnice bo potrebno močno zagrabiti, zato nikar preveč ne oklevajte. Zaradi povečanega obsega delovnih obveznosti boste nekoliko napeti in nezainteresirani za sproščena druženja. Priporočljivo je, da še nekaj časa opazujete situacijo in se nato odločite kako v določenem odnosu delovati. Niste še pripravljeni priznati svojih napak, kljub temu da vas bodo dejstva ves čas bodla v oči. Rešila vas bo improvizacija.

BIK

Razpoloženje bo v ponedeljek nihalo, saj se boste soočali z manjšimi finančnimi težavami. V sredo in četrtek, ko se bo luna nahajala v znamenju škorpijona, se bo začelo vse skupaj odvijati veliko bolj hitro. Težko se boste skoncentrirali, ampak bodo rezultati dela kljub temu presenetljivi. Več dobrih novic prihaja v soboto, zato se boste udobno namestili in se podali v sanjarjenje. Nekoga že močno pogrešate.

DVOJČKA

Ker bo Merkur skozi teden še retrograden, pričakujte nekaj nesporazumov s katerimi se bo nujno soočiti. Dovolite si prisluhniti pravim odgovorom, iz katerih lahko hitro izluščite bistvo. Nekoliko vas bo skrbelo, da ne bi naredili napake. Nihče ne bo ugibal, kakšne so vaše želje, zato se izrazite brez zadržkov. Veseli boste novice, ki prihaja v soboto in je povezana s prijetno situacijo. V nedeljo bo na razpolago dovolj časa za ljubezenske odločitve. 

RAK

Nikar v začetku tedna, ko se bo potrebno odločiti ne poslušate, kaj vam narekuje bujna domišljija. Zasanjanost bo močna, vendar skušajte vsaj za trenutek delovati bolj na realnih tleh. Odtrgajte se od morebitnih porazov, ki so vam jemali upanje, sedaj čas da pogumno prodrete naprej. Poskusite pristopiti na diplomatski način in se soočite bolj direktno. Vikend vam bo tokrat naklonjen. Iznajdljivost vas bo pripeljala do spoznanja, da nekaj pomembnega delate prav.

LEV

Čas je da se poglobite vase in se vprašate, zakaj vam določene stvari enostavno ne gredo od rok tako kot v preteklosti. Na finančnem področju prihaja hladna streznitev, saj ste v zadnjem obdobju preveč zapravljali. Tokrat brez odrekanja ne boste prišli do želenih rezultatov. Konec tedna nikakor ne boste uspeli narediti stvari, ki ste jih načrtovali. Na področju čustev se bo vse skupaj premikalo pozitivno, čeprav boste občasno še vedno malce dvomili. 

DEVICA

Če želite prebuditi veselje, bi se morali nekoliko bolj odpreti in pokazati več izvirnosti. Dober odnos s prijatelji vam bo povrnil upanje v prijetne stvari. Težave vam bodo proti koncu tedna povzročale misli, ki se bodo dotikale negativnih vibracij. Namesto da igrate vlogo žrtve, se umirite in počakajte na boljše dni. V razmerju se bo v nedeljo, ko prehajate v čas samozavestnih odločitev končno nekaj premaknilo. 

TEHTNICA

Vse se bo v začetku tedna odvijalo hitreje, tudi če gre za stvari, ki so do pred kratkim vzbujale dvome. Bodite kar ste in se ne obremenjujte, če se kdo ne bo odzval na vaše povabilo. Dogodkov ne boste smeli prehitevati, drago vas lahko stane tudi površnost. V nedeljo se boste spomnili na nekaj nedokončanega, kar vas bo malce obremenilo. Rešite se lahko s humorjem, ki bo tudi nekomu od bližnjih podaril optimizem.

ŠKORPIJON

Kljub težavam, ki jih skozi teden nosi s sabo retrogradni Merkur, se boste osredotočili nase, saj boste želeli opraviti z zadevami, ki niso po vašem okusu. Čutili boste, da vam nekdo od sodelavcev krade energijo in vas vznemirja. V družinskem krogu bo proti koncu tedna vse skupaj dišalo po skladnosti in razumevanju. Vezani škorpijoni se boste več kot običajno pogovarjali o skupnih stvareh in dobili mnogo potrditev. 

STRELEC

Vlaganje vase bo v tednu, ki ga bo polepšal vpliv Sonca v tehtnici najbolj smotrna naložba. Skušajte na vseh področjih delovati brez prevelikega napora. Morda bo pot težka, a na koncu boste zadovoljni. Nekatere spremembe prihajajo počasi, zato poskusite najprej pretehtati situacije, ki se vam bodo dogajale, saj boste v tem primeru sprejeli boljše odločitve. Pazite v nedeljo na prehrano, tudi športne dejavnosti v tem trenutku resnično potrebujete. 

KOZOROG

Kljub temu, da vse skupaj ne bo izgledalo enostavno, boste pomembne stvari začeli reševati. Z namigi sodelavcev se boste lažje prebili naprej, še posebej tisti, ki že nekaj časa vlagate ves trud v svoje delo. Težave na ljubezenskem področju vas močno obremenjujejo, zato se boste odločili stopiti v bolj svetle vibracije. Pridobili boste nekaj pomembnih odgovorov, ki vas vodijo do drugačnih spoznanj. Presenečeni boste nad osebo, ki jo dejansko zanima, kako se počutite.

VODNAR

Poskusite brzdati težnjo, da nadzirate vse kar vas obdaja. Tudi če ne bo šlo vse po načrtih, se bo na koncu vse skupaj rešilo. Skrbno pretehtajte, kaj je za vas najbolj pomembno, saj boste razpeti med obveznostmi in čustvenim življenjem. Spoznali boste, da je včasih potrebno ubrati drugačno pot in se nekoliko prilagoditi razmeram. Navdušeno se boste v nedeljo podali v druženja, ki prinašajo predvsem stabilnost.

RIBI

V začetku tedna boste deležni nekaj odličnih možnosti, ki se vam bodo nanizale ravno ob pravem času. Čeprav še vedno oklevate, se morate zavedati, da nihče ne bo dolgo čakal na vašo odločitev. Ljubljena oseba vam bo stala ob strani na vsakem koraku. Kritična naravnanost, ki se vas bo dotaknila v soboto prinaša le zmedo in vodi v družinske konflikte. Ko boste slišali prijeten kompliment boste pozabili na vse slabe stvari.

Pripravil: Horoskop.si

Vas morda zanima tudi: