Ukvarjali se boste z reševanjem čustvenih zapletov

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 4. do 10. 3. 2019.

Ukvarjali se boste z reševanjem čustvenih zapletov (foto: pixabay) pixabay
3. 3. 2019

Splošna napoved

V teden se boste podali obogateni z notranjimi občutki in intenzivno energijo, ki jo prinaša Sonce, ki začenja svoje potovanje v znamenju rib. Povečano bo zanimanje za ustvarjalne dejavnosti in umetnost, vaš navdih bodo sanje, prepletene z bogato domišljijo. Resne in težje obveznosti bodo povzročale breme, dvome in strahove, vendar jih lahko s pogumnim pristopom premagate.

Glavni fokus se bo usmeril bolj k vaši družini in bližnjim. Vse skupaj ne bo ravno najbolj enostavno, saj boste morali določene zadeve, ki bi naj bile jasne, celo dokazovati in se boriti za svoj prav, vendar tokrat na nežen in diplomatski način. Čas je pravi, da vzamete v roke škarje in platno in da se nehate ozirati na negativna mnenja drugih. Osredotočite se na nove cilje, predvsem dolgoročne, ki obetajo kljub sedanjim oviram dobre rezultate.

Odločnosti in samozavesti ne pričakujte, saj je znamenje rib prispodoba labilnosti in omahljivosti. Ukvarjali se boste z reševanjem čustvenih zapletov, ki dosežejo stopnjo vrelišča, saj se bodo prepletale muhavost, nezadovoljstvo in občutljivost. Znali boste spretno uporabiti nežnost in ljubeznivost, zato se bodo morebitni konflikti rešili z umirjenim pogovorom. Svoje notranje občutke boste zaupali tistim, ki so vam resnično zelo blizu.

Merkur v znamenju rib, ki se bo v torek začel gibati retrogradno, prinaša na področju dela in denarja zanimivo noto ustvarjalnosti, ki pa jo boste nekoliko težje pretvorili v materialno. Zaradi možnosti zapletov se izogibajte podpisovanju pogodb in pomembnih dokumentov, skrbno shranjujte pomembne informacije, dokumente na spletu, telefonu ali računalniku. Če ni ravno nujno, se raje izognite daljšim potovanjem ali pa predvidevajte, da se lahko zaplete in si vzemite več časa. Če se pojavijo konflikti in dvoboji, se nikar ne spuščajte na osebno raven, saj bi se lahko nekomu zamerili. V pozitivnem smislu lahko ta vpliv izkoristite za čiščenje nereda in reorganizacijo.

Venera se bo v tem tednu sprehajala po znamenju vodnarja in s svojim entuziazmom bo odnesla negativne predstave o odnosu in vam podarila več svobodnih odločitev in prijetnega druženja. Prihajajo nova poznanstva, ki se jih boste močno razveselili, saj vam prinašajo nove dimenzije in zanimive dogodke, ki vam bodo še dolgo ostali v spominu. Presenečali boste sebe in druge, čustveno boste sicer nihali gor in dol, vendar v varnem območju, saj bodo čustva sledila vašim mislim, ki bodo bliskovite. Odvečne, nakopičene energije se znebite v telovadnici ali z gibanjem na svežem zraku. Poskušate poiskati notranje ravnovesje in bodite bolj previdni, še posebej tam, kjer je potrebno tvegati. Ustrezalo vam bo druženje v večji družbi, kjer se ne bo potrebno individualno izpostavljati. Končno se boste osvobodili pritiska krivde in postorili vse kar je potrebno, da se obrnejo zadeve, ki vas motijo v vašo smer.

Tedenska napoved

V ponedeljek vas bo spremljal vpliv lune v vodnarju, zato pričakujte nepričakovano dogajanje, ki pa vas niti ne bo presenetilo, saj boste globoko v sebi strmeli k novostim. Iz trenutka v trenutek boste bolj družabni, manj resni in manj konservativni. Zelo boste humani, tolerantni do drugače mislečih, vendar pa ne boste prenesli, da vas kdorkoli ali karkoli omejuje. V kočljivih situacijah se lahko zelo silovito odzovete in naredite kakšen napačen korak. Vaša prizadevanja za boljši finančni položaj bodo usmerjena v nove ustvarjalne projekte, manjkalo bo le nekaj prilagodljivosti.

V torek se boste z luno v znamenju rib podali zasanjani. Ta energija vas bo popeljala v nerealno razmišljanje, ki ga bo potrebo podkrepiti z dejstvi. To ni čas za pretirane fizične napore in energične športne aktivnosti, saj vam energije primanjkuje. Čas je primernejši za ukvarjanje z duhovnostjo, jogo, glasbo, plesom, meditacijo, zato se brezskrbno prepustite domišljiji in poslušajte svoje telo. 

Seveda pa tudi v sredo, ko bo nastopil Mlaj ne verjemite vsemu, kar boste slišali, ampak vsako zadevo preverite, da si ne boste ustvarili napačnega mnenja. Povečali boste notranje zaznave in občutili, česar vašemu telesu primanjkuje. Ugoden čas za kakšno svežo spremembo, vendar ne preveč drastično.

V četrtek vas bo s konjunkcijo med Luno in Merkurjem spremljal nemir, želja po akciji in urejanje vsega neurejenega. Um bo prodoren, hiter in neobremenjen, kljub dobri koordinaciji pa boste zaradi nemirnih energij, ki se bodo pozno zvečer zaradi prehoda lune v ovna še stopnjevale, površni in zaletavi.

V petek in soboto vam nič ne bo težko, ne pozabite pa na dan žena. Vpliv lune v ovnu bo izboljšal vaše počutje, poudaril samozavest in odplaknil nezadovoljstvo. Ta vpliv vam prinaša še dodatno stopnjo optimizma, zato boste nad obnašanjem nekaterih posameznikov celo presenečeni, seveda v pozitivni smeri. Poudarjena bo osebnost oziroma vaš ego. Ponosni boste na svoje ideje in na svoje delo, upali boste, da vas opazijo in seveda pohvalijo. Energiji tega vpliva nič ne uide, zato boste težko obdržali kakšno skrivnost samo zase. Izjemno pa boste prodorni in odprti za sproščenje s športnimi dejavnostmi.

V nedeljo vam bo že zjutraj zaradi prehoda lune v znamenje bika zadišal obilen zajtrk, s katerim lahko tudi nekomu polepšate dan. Lepe energije bo še okrepila konjunkcija med luno in Uranom, ki prinaša hitre odločitve, zato ne bodite presenečeni, če ste še včeraj mislili, da boste počivali, danes pa se boste brez dvomov podali na izlet. Le čustvena plat ne bo najbolj uravnovešena, saj boste ves čas hrepeneli po nemogočih podvigih, obarvanih s strastjo. Skratka, pričarajte si lep teden!

horoskop.si

Poglejte si še: