Napoved za ta teden: Usmerite sile v izboljšanje kakovosti odnosov

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 11. do 17. septembra 2017.

Napoved za ta teden: Usmerite sile v izboljšanje kakovosti odnosov (foto: profimedia) profimedia
11. 9. 2017

Splošna napoved

Nahajate se v obdobju, ko so zaradi Sonca in Merkurja v znamenju device pomembne predvsem poslovne in finančne zadeve. Polni novih domislic, tokrat bolj dodelanih, se boste trudili napredovati in doseči boljše rezultate. Povečana bo tudi vaša previdnost, ki jo bo spremljala vztrajnost. Poudarjena bo resna komunikacija, pisanje, nova zanimanja in učenje nenavadnih in praktičnih stvari. Potrebno se bo osredotočiti na skrbno načrtovanje, saj bo nekoliko dvomljiva izbira pravih poti, ki lahko prinesejo hiter in uspešen razvoj na določenih področjih. Spustite se lahko tudi v investicije in v kolikor ste v preteklem obdobju uspeli vzdrževati kapital, bo sedaj pravi trenutek za posle, ki bodo v prihodnje povrnili svoj vložek.

Z Venero v levu vas bo spremljal občutek, da morate spreminjati svoje življenjske navade, čeprav je to zelo težko in da morate usmerjati vse svoje sile v izboljšanje kakovosti odnosov, medsebojnega sodelovanja in napredka na področju ljubezni. Veliko bo na področju čustev majhnih drobtinic, s katerimi si boste znali polepšati svoj čas, na prvem mestu pa bo vsekakor druženje. Mikala vas bodo srečanja, ki bodo povezana s sproščeno energijo in smehom. Mars v znamenju device vas bo na trenutke opozoril, da se morate o nečem odločiti. Na trenutke se boste prepuščali malodušju, z lahkoto vas bodo že z manjšimi pripombami razjezili in kljub temu, da razplet dogodkov niti ne bo tako negativen, ne boste znali na pravi način uživati v sreči, ki vam bo naklonjena.

Tedenska napoved

Ponedeljek z luno v biku bo umirjen in predvsem povezan z vašim notranjim razvojem, po katerem boste hrepeneli. Brez večjih težav se boste zbrali, če boste le imeli popoln mir in si vzeli čas samo zase. Nikar pa preveč ne razpravljajte o svojih načrtih pred radovednimi ušesi.

V torek boste zaradi lune v dvojčkih razposajeni in nagnjeni k nenavadnim podvigom, ki vas bodo razveseljevali. Vsega se boste lotili s priokusom optimizma in dobre volje, ki jo boste širili tudi na ljudi v svoji bližini. Sodelovanje bo veliko lažje kot v preteklih dneh, saj bodo vsi bolj dovzetni za napredek in prilagodljivi. Nikar pa v tem času ne podpisujte pomembnih pogodb in ne začenjajte resnega razmerja. Postali boste uvidevnejši do drugih, prijaznejši in veliko bolj prilagodljivi. Ne bodite pa preveč popustljivi, saj vas lahko kdo izkoristi. 

V četrtek, ko luna pride v nežnega raka, se potopite v čustveno in romantično branje, ki vam prinaša nove zaključke. Lahko se posvetite čiščenju kože ali ostalim lepotnim ritualom. Tudi masaže za sprostitev mišic bodo dobrodošle. Malce boste nepredvidljivi in težko se boste znašli sami, zato je priporočljivo, da se v tem času več družite, še posebej s tistimi, ki vas dobro poznajo in vas spoštujejo. Največ sreče boste čutili v znanem okolju.

V soboto, ko luna pride v leva boste ves čas iskali družbo, težko se boste soočali sami s sabo in potrebovali boste podporo prijateljev, vendar se boste na koncu odločali sami. Lahko se izkažete v boljši luči, ter na prijeten način popravite svoj ugled. Zanimale vas bodo športne aktivnosti, še posebej tiste, ki zahtevajo od vas veliko mero fizične privlačnosti. Zablesteti boste želeli tudi s svojim videzom, zato boste bolj drzni. Ta čas je imeniten za organizacijo zabav.

horoskop.si