V tem tednu boste popravljali pretekle napake

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 9. do 15. oktobra 2017.

V tem tednu boste popravljali pretekle napake (foto: profimedia) profimedia
9. 10. 2017

Splošna napoved

Sonce v znamenju tehtnice bo poskrbelo, da bo vsaj še nekaj časa vaše delovanje usklajeno z drugimi v harmonično celoto in pri tem ne boste pozabili tudi na delo na sebi. Obdobje bo več kot primerno za čustveno in čutno predajanje svojemu partnerju ali partnerici in prijateljem. Prišli boste do pomembnih notranjih spoznanj, katera vas bodo priskrbela z zadovoljstvom. Nekoliko boste upočasnili svoje načrte in si vzeli čas za premislek, kar se bo kljub vsemu izkazalo kot preudarna odločitev. Opravili boste kar nekaj obveznosti, ki jih niste utegnili opraviti zaradi tega, ker je bilo v prejšnjem tednu potrebno popravljati napake drugih.

Merkur, ki se bo v tem tednu nahajal v znamenju tehtnice, vam bo pomagal, da boste lažje popravili določene napake, ki ste jih zagrešili v preteklem obdobju. Čas bo pravi za zbiranje informacij, učenje in potovanja. Ta vpliv bo še pospešil vaše prizadevanja, saj boste precej bolj prijazni in dostopni do drugih. V vaši komunikaciji bo zaznati manj običajne ostrine. Nadrejeni bodo kmalu opazili vaš trud in ker bodo tudi rezultati kmalu oprijemljivi, lahko pričakujete, da boste zanj tudi nagrajeni.

Na področju ljubezni se v tem tednu obetajo spremembe, še posebej v soboto, ko Venera pride iz hladne device v razigrano tehtnico. Občutek boste imeli, da vas odnosi s partnerjem polnijo ter da včasih resnično ne veste več ali se vse skupaj resnično dogaja. To bo čas, primeren za izkazovanje ljubezni. V vas bo vzbudil željo po strastni ljubezenski predanosti. Želeli boste, da vas ljubezen ponese daleč stran od ponorelega in včasih nadvse dolgočasnega vsakdanjika v katerem živite.

Tedenska napoved

V ponedeljek in torek bo na nebu pestro dogajanje, ki ga bo odprla luna v znamenju dvojčkov, ki bo še podprla vašo ambicioznost in navdušenost. Začutili boste prijetno domačnost ob partnerju ali starem prijatelju, ki mu lahko zaupate. Veseli boste, da imate ob sebi nekoga, ki tako natančno zaznava vaša občutja in neobremenjeno klepeta z vami.

V sredo bo luna v znamenju raka na plano povabila speča čustva, a vas to ne bo motilo, saj boste počasi in temeljito reševali zadeve, ki jih morate narediti resnično brez napak. Ta vpliv bo sprožil malo konfuzno razpoloženje v vas. Preprosto ne boste vedeli česa se lotiti prej. V ljubezni boste dajali prednost čutnim doživetjem, skratka prešli boste od besed k dejanjem. Vaše razpoloženje bo nihalo in imeli boste občutek, da ne dobite dovolj opore, ko jo potrebujete. Predvsem boste pričakovali več podpore od vaših prijateljev in bližnjih sorodnikov, ob tem boste pozabili, da tudi sami velikokrat pozabljate nanje, ko vas potrebujejo.

V četrtek bo zaradi zadnjega krajca lažje, saj vas bodo pri določenem projektu podprle osebe, ki vam lahko pomagajo utreti nove poslovne poti preko svojih kontaktov in povezav. Vaša partnerska veza bo dobila nov zagon.

V petek luna pride v znamenje leva. Takoj po službi boste hiteli domov in zavzeto se boste lotili domačih opravil in skupnih debat. Ta vpliv bo sprožil vaša čustva in imeli boste občutek, da je vaš partner končno malo oživel in tudi vi boste zaživeli tako kot si že dolgo želite.

V nedeljo popoldne, ko luna pride v devico, se boste v določenih pogovorih težko zadržali, da ne bi izrazili svojega pravega mnenja. Toplina in nežnosti tokrat ne bodo na prvem mestu vaših prioritet.

horoskop.si

Preberite si še: