V tem tednu boste zelo intuitivni

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 16. do 22. oktobra 2017.

V tem tednu boste zelo intuitivni (foto: profimedia) profimedia
16. 10. 2017

Splošna napoved

Sonce v znamenju tehtnice vas bo s svojimi aspekti popeljalo v urejene odnose ter intenzivno željo po lepoti. Veliko vam bo pomenila tudi zunanjost, vendar se za drastične spremembe stila ali pričeske tokrat ne boste odločali, raje boste ostali pri preverjenem. To je čas koncertov z umirjeno glasbo, gledališča, druženja, kulturnega in umetniškega dogajanja, pa tudi potovanj, vendar obarvanih s kulturno vsebino. V tem tednu boste intuitivni, zelo pravični z izrazito željo po umirjenosti in vzdrževanju ravnotežja. Na področju zdravja bodite bolj pozorni na ledvice, križ in dimlje, saj boste na teh področjih bolj izpostavljeni. Negativno se lahko ta vpliv izrazi pri posameznikih, rojenih v ognjenih znamenjih, saj bosta za lepimi manirami prikriti jeza in pasivna agresija.

V ponedeljek boste z Merkurjem v tehtnici še vedno tehtali in ocenjevali svoje delo ter rezultate, v torek, ko se Merkur pomakne v škorpijona, pa boste začeli funkcionirati strastno in bolj odločno. Pri vsem tem zagonu vam lahko ponagaja ljubosumje, še posebej, če bo nekdo v vaši bližini dosegal boljše rezultate. Glasne izjave raje prihranite.

Venera v tehtnici poudarja vašo prijazno plat, zato v tem tednu ne boste imeli težav z izražanjem svojih resničnih čustev. Privlačile vas bodo prijetne energije ter globoki pogovori, okrepljeni z nežnostmi. Ljubezenski akt bo tokrat del celovitega doživljanja. Vaša dejanja bodo na področju ljubezni zelo taktična, diplomatska in prepričljiva, zato boste tudi v najbolj vznemirljivih trenutkih sposobni umiriti vse napetosti. V konfliktih boste z lahkoto poiskali prostor za dialog ali kompromis. Teden bo zaključil premik Marsa v tehtnico, kar pomeni, da se bo analitičen pristop popolnoma oddaljil iz obzorja.

Tedenska napoved

V ponedeljek boste čutili vpliv lune v znamenju device, zato se boste dogajanju, ki sledi težko popolnoma prepustili. Veliko boste razmišljali, kovali načrte, vendar vas bo spremljala notranja napetost, zato rezultati morda ne bodo takšni, kot ste si jih zastavili.

V torek zvečer se luna seli v tehtnico, kar vas usmerja k notranjemu doživljanju vsega, kar se bo dogajalo v vaši bližini. Mir in tišina bosta vaše zavetje, kjer si boste nabrali energijo. Zaradi konjunkcije med luno in Marsom, pa pričakujte nekaj netolerantnosti, razdražljivosti in nerazumevanja.

Prazna luna bo v četrtek povečala vaše občutke in željo po urejenih mislih in telesu. Vaše zdravje se bo čudežno izboljšalo, čas pa je več kot primeren za čiščenje telesa in intenzivne pogovore o za vas pomembnih temah.

V petek in soboto boste strastni, temperamentni ter ljubosumni, saj prihaja vpliv lune v škorpijonu, ki bo zradiral nežen pristop in obotavljanje. Privlačilo vas bo vse, kar je skrivno, mistično in neznano. Vpliv bo trajal do nedeljskega popoldneva, ko bo luna v strelcu potrkala na vrata sreče, sproščenosti in optimizma, na prvem mestu pa bo seveda prijetno druženje.

horoskop.si

Preberite si še: 

 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri