V tem tednu povečajte svojo potrpežljivost

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 10. do 16. 6. 2019.

V tem tednu povečajte svojo potrpežljivost (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
9. 6. 2019

Splošna napoved

Čeprav bo teden pred nami zelo vroč, bo prijeten in vzpodbuden še posebej za tiste, ki so se vam v preteklem obdobju vrstile težave ter dvomi, kljub temu, da ste se trudili. Sonce v znamenju dvojčkov prinaša spontanost, prodornost in pogum, ki vas vodi k boljšim rezultatom. Prihaja veliko dogovorov, ki lahko obrodijo sadove, vendar le, če boste znali na pravi način uporabiti vztrajnost. V tej poziciji Sonce s svojimi aspekti izraža svojo nenavadno energijo, le izkoristiti jo morate v pravem trenutku, zato ostanite spontano naravnani.

Vaše vsakodnevno delovanje bo dobilo bolj živahne barve, kar vas bo spravilo v boljšo voljo. V ospredje prihajata igrivost in radovednost, ki vas vodita v prijetne klepete in razglabljanja. Ljudje vas bodo poslušali in zato se lahko izboljšajo tudi tisti odnosi, ki še pred kratkim niso bili najbolj stabilni. 

Nekaj zapletov se lahko pojavi tistim, ki vaše delo ali študij zahteva močno koncentracijo, prihaja tudi površnost, vendar kljub temu vztrajate do konca in se naučite zbrati, ko je to potrebno. Nikakor ne boste imeli obstanka na istem mestu dlje časa, zato boste ves čas iskali nove priložnosti in dogodivščine. Bodite pogumni in se odločite po lastni meri, saj bi vas lahko tuje informacije samo zmedle. Poenostavite svoje življenje in bodite neodvisni. Želeli boste hitre rešitve, vendar ne bodo vedno izvedljive tako kot ste si zamislili. To vas naj ne razjezi, raje povečajte svojo potrpežljivost.

Z Merkurjem v znamenju raka boste popolnoma zatopljeni v delo, tako da se ne boste pustili motiti. Težili boste k temu, da rešite čim več zapletenih situacij, vendar bo žal primanjkovalo samozavesti in odločnosti. Znali se boste organizirati in poleg tega poskrbeti za vse dnevne opravke, vendar ne boste najbolj kreativni in prodorni, ampak bolj zamišljeni. Povečani bodo občutki za razumevanje potreb drugih.

Venera v znamenju dvojčkov prinaša več upanja in naklonjenosti. Trudili se boste biti velikodušni in prijazni, kljub temu pa se bo v odnosih pojavljala nestrpnost, če vam ne bo takoj ugodeno.

Prihajajo razigrani trenutki, bolj lahkotni in družabni. Znali se boste sproščeno pogovarjati in na zabaven način očarati simpatijo ali ljubljeno osebo. Tudi spogledovanje vam bo šlo odlično od rok, ne samo samskim, ampak tudi vezanim. Z lahkoto boste na glas spregovorili o svojih občutkih, saj vas ne bo več tako strah odziva nasprotne smeri. 

Mars, ki se bo v tem tednu sprehajal v znamenju raka se bo dotaknil vaše osebne in erotične plati. Kljub temu, da boste močno hrepeneli po spolnosti in dotikih, vam bo težko ostati na isti točki, ved čas boste iskali nove potrditve, tudi nesmiselne. Vezani lahko zapadete v kakšno skušnjavo. Čeprav ste bili še pred kratkim prepričani, da veste, kaj si želite, se lahko vaše mnenje v tem tednu spremeni.

Tedenska napoved

V ponedeljek bo na prvem mestu red. Prvi krajec v devici ne bo dovolil razpuščenosti, zato boste stremeli k temu, da vse uredite do potankosti. Razčiščevanja prihranite za kakšen drug dan, saj se lahko vse skupaj še bolj zakomplicira ali zaplete. Najbolj vam bodo ustrezale strokovne debate, ki lahko pripomorejo k napredku. Fizična energija bo hrepenela po športnih dejavnostih, vendar ne boste dovolj borbeni. Za konkretno akcijo bo potrebno vložiti več volje in motivacije.

V torek preide luna v znamenje zračne tehtnice, tako da lahko v odnosih pričakujete več lahkotnosti. Vrnilo se bo zaupanje, želeli si boste nežnosti in romantike ter dotikov. Z lahkoto boste priskočili na pomoč tistim, ki ne zmorejo sami in s tem pridobili notranje zadovoljstvo in osebni napredek. Ukvarjali se boste s svojim telesom - ponudite mu le najboljše. Morda se odločite za kakšen lepotni ritual, ki vam bo povrnil samospoštovanje.

Nakupovanje bo v sredo opravek, ki se mu boste težko izognili. Dobrodošle bodo pohvale, s katerimi boste zadovoljni stopali naprej proti svojemu cilju. Dogajale se bodo tudi manjše nejasnosti, ob katerih boste najraje zamahnili z roko, saj vam bo škoda izgubljati energijo za nepomembne zadeve.

V četrtek luna preide v znamenje škorpijona, zato umirjenosti ne pričakujte. Končno boste v določenih zadevah ali situacijah začeli spoznavati resnico oziroma videti pravo sliko, kar vas lahko postavi pred dejstvo, da se usmerite k spremembam. Razjasnitev bo povezana tudi z globokimi pričakovanji, ki so vas na področju čustev držala nazaj. Ta vpliv vas bo zaradi svoje borbene narave na trenutke usmerjal v napačno smer, zato bodite pri pomembnih odločitvah bolj previdni. Vsekakor berite drobni tisk in se ne zapletajte v razna dokazovanja, raje odreagirajte diplomatsko. V odnosih bo čutiti boj za prevlado, še posebej pri tistih, ki ste v resnem razmerju in že nekaj časa čutite napetost in razne nedorečenosti. Vaš korak bo odločen in spremljale vas bodo močne energije, kar lahko zmoti tiste, ki so bolj labilni.

V soboto dopoldne se boste s prehodom lune v znamenje strelca podali avanturistično naravnani in predvsem nasmejani. Energija bo sproščena, vi pa prepričani vase in polni samozavesti, ki pa jo lahko zamaje nestrpnost. Veliko se boste gibali, pojavi pa se lahko tudi nekaj površnosti in nedoslednosti.

V nedeljo se boste s konjunkcijo med luno in Venero odlično počutili. Z lahkoto si boste vzeli čas in se podali v prijetna raziskovanja, ki bodo najbolj sladka v objemu ljubljene osebe.

horoskop.si

Poglejte si še: